Δεν ξέρω για σένα, εγώ χειριζόμουν αντιαεροπορικό.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:12sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:06Όλοι εναντίον ήμασταν, μην ακούς τις μαλακίες που λένε, μερικοί είναι μικροί και δεν τα έζησαν. Προσωπικά μού είχε φανεί και πολύ ύποπτο που δεν έγινε χερσαία επιχείρηση, δηλ. έκατσε αυτός να τού καταστρέψουν τη χώρα και μετά παραδόθηκε... Αλλά άλλο στόρυ, ας το αφήσουμε....Sid Vicious έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:01
Εγω θυμαμαι πολλα και ουτε εναν πανηγυρισμο εννοειται, σχεδον ολοι ηταν εναντιον.Και πορειες θυμαμαι και συγκεντρωσεις θυμαμαι και συλλογη ειδων και αποστολες θυμαμαι. Ως και ομιλια κατα του βομβαρδισμου θυμαμαι σε διαδηλωση απο το τοτε Πασοκικο νομαρχη της ποληςΝαι, με το μυαλό.Όλοι εναντίον ήμασταν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Крaсная армия έγραψε: 01 Απρ 2022, 15:54 Προκηρύχθηκε Δημοψήφισμα για την επαρχία της Χερσώνας!
Ζήτω η Λαϊκή Δημοκρατία της Χερσώνας.
Και δε μου λες ρε τρολαρε. ΑΝ (μια στο εκατομμυριο) δε νοθευσουν τ'απτελεσματα και βγει κατα του φασιστα, τι θα πουν οι Ρωσοι? "συγνωμη και αντιο" ?
Νουμερο, ε νουμερο
Εγώ αντιαρματικό. Μίλαν, αν έχεις ακουστά.sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:14Δεν ξέρω για σένα, εγώ χειριζόμουν αντιαεροπορικό.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:12sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:06
Όλοι εναντίον ήμασταν, μην ακούς τις μαλακίες που λένε, μερικοί είναι μικροί και δεν τα έζησαν. Προσωπικά μού είχε φανεί και πολύ ύποπτο που δεν έγινε χερσαία επιχείρηση, δηλ. έκατσε αυτός να τού καταστρέψουν τη χώρα και μετά παραδόθηκε... Αλλά άλλο στόρυ, ας το αφήσουμε....Ναι, με το μυαλό.Όλοι εναντίον ήμασταν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τοτε θα αναλάβει δράση ο Τσίπρας.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:14Крaсная армия έγραψε: 01 Απρ 2022, 15:54 Προκηρύχθηκε Δημοψήφισμα για την επαρχία της Χερσώνας!
Ζήτω η Λαϊκή Δημοκρατία της Χερσώνας.![]()
![]()
![]()
Και δε μου λες ρε τρολαρε. ΑΝ (μια στο εκατομμυριο) δε νοθευσουν τ'απτελεσματα και βγει κατα του φασιστα, τι θα πουν οι Ρωσοι? "συγνωμη και αντιο" ?
Νουμερο, ε νουμερο![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Sid Vicious
Και τους δυο σας εχω, βαρυ αυτοκινουμενο πυροβολικο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το ανέκδοτο της ημέρας.
Ο Πούτιν με ένα στρατιωτικό κομβόι 65 χιλιομέτρων με κατεύθυνση στο Κίεβο δεν είχε σκοπό να το κατακτήσει απλά ήθελε να τους φοβίσει.
Για αυτό τώρα που αποσύρεται είναι μέσα στο σχεδιασμό του.
Ο άνθρωπος πολύ καλά είχε σκεφτεί να βγάλω βόλτα τον στρατό γιατί αράχνιασε.
Τι έχουμε να διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα.

Ο Πούτιν με ένα στρατιωτικό κομβόι 65 χιλιομέτρων με κατεύθυνση στο Κίεβο δεν είχε σκοπό να το κατακτήσει απλά ήθελε να τους φοβίσει.
Ο άνθρωπος πολύ καλά είχε σκεφτεί να βγάλω βόλτα τον στρατό γιατί αράχνιασε.
Τι έχουμε να διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ε, θα στο δώσω εσένα να πάς στους Ουκρανούς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Μαντάμ ασχολήσου με τον άντρα σου ή τα κουζινικά σου. Όταν θα τελειώσει ο ο πόλεμος θα κάνουμε ταμείο.Niki έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:18 Το ανέκδοτο της ημέρας.
Ο άνθρωπος πολύ καλά είχε σκεφτεί να βγάλω βόλτα τον στρατό γιατί αράχνιασε.![]()
![]()
![]()
Τι έχουμε να διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα.![]()
![]()
![]()
![]()
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
το περιεργο ειναι οτι το συγκεκριμενο κονβοι καθοτανε ακινητο 15 ημερες και δεν το χτυπησε μιση οβιδα ... ενω οι Ουκρανοι εχουνε πυραυλους που χτυπανε πανω απο 100 χιλιομετρα ...Niki έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:18 Το ανέκδοτο της ημέρας.
Ο άνθρωπος πολύ καλά είχε σκεφτεί να βγάλω βόλτα τον στρατό γιατί αράχνιασε.![]()
![]()
![]()
Τι έχουμε να διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα.![]()
![]()
![]()
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Εμπεδοκλής
Θα προσλάβουν τον Τσίπρα να το διαχειριστεί αναλόγως...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2022, 16:14Крaсная армия έγραψε: 01 Απρ 2022, 15:54 Προκηρύχθηκε Δημοψήφισμα για την επαρχία της Χερσώνας!
Ζήτω η Λαϊκή Δημοκρατία της Χερσώνας.![]()
![]()
![]()
Νουμερο, ε νουμερο![]()
Εκείνο μπαίνει στο αεροπλάνο μπρε.
Ορίστε και το πυρομαχικό του (με μπουκάλι μπύρας για σύγκριση):

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επί του θέματος, τελικά αληθεύει οτι ο Ζελές έδιωξε 2 στρατηγούς του ως "προδότες".
https://www.washingtonexaminer.com/news ... r-generals
https://www.washingtonexaminer.com/news ... r-generals
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ukraine War: Russia Used Cluster Weapons At Least 24 Times, Says UN’s Bachelet
https://www.scoop.co.nz/stories/WO2204/ ... chelet.htmCredible reports indicate that Russian armed forces have used cluster munitions in populated areas of Ukraine, at least two dozen times since they invaded on 24 February, UN rights chief Michelle Bachelet said on Wednesday.
“For more than one month now, the entire population of Ukraine has been enduring a living nightmare,” she said. “The lives of millions of people are in upheaval as they are forced to flee their homes or hide in basements and bomb shelters as their cities are pummelled and destroyed.”
Probe investigators named
In a related development, the UN Human Rights Council on Wednesday announced the names of the three investigators who are to carry out the work of the Commission of Inquiry on Ukraine, which the forum voted to establish on 4 March.
They are Erik Møse of Norway, Jasminka Džumhur of Bosnia and Herzegovina and Pablo de Greiff of Colombia.
The panel’s mandate includes investigating all alleged rights violations and abuses committed during Russia’s military attack on Ukraine, along with related crimes.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις