Αλιόσα έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:14
Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:36
Αλιόσα έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:34
έχεις αποδείξεις;
Εσύ έχεις αποδείξεις οτι κάτι τύποι που είναι ντυμένοι ως Ρώσοι στρατιώτες και τραβάνε φάτσα κάρτα τις φάτσες τους να κάνουν σχόλια για τα οποία σε οποιονδήποτε στρατό εν καιρώ πολέμου ΕΚΤΕΛΕΙΣΑΙ, σε βίντεο που το ανεβάζουν (από πού?) στο ίντερνετ, χωρίς κανένα φόβο, είναι όντως αυτό που λένε?
Να σου πώ, πιστεύεις όντως οτι οι τύποι στο Φιδονήσι σκοτώθηκαν ε?
Εσύ το αμφισβητείς το βίντεο και λες πως ειναι Ουκρανοί που κάνουν τους Ρώσους όχι εγώ, οπότε εσένα βαραινει η αποδειξη πως το βιντεο ειναι στημένο, και που να ειναι στα @@ μου, απλώς το βάζω και δεν εχω λογο να το αμφισβητήσω μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, άλλωστε το ηθικο των Ρώσων σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο.
Εφόσον δεν υπάρχει γεωεντοπισμός, ούτε κι εσύ έχεις αποδείξεις. Δεν είναι δικαστήριο εδώ μέσα για να μου λές "εγώ πετάω κάτι, άρα εσένα βαραίνουν οι αποδείξεις". Αν πώ εγώ οτι "ο τάδε είναι αδερφή", πρέπει ο τάδε να κάτσει ν' αποδείξει οτι δεν είναι?
Εύλογα ερωτήματα:
1. Πώς ανέβασαν το βίντεο οι "Ρώσοι"? Έχουν και ίντερνετ στο πεδίο της μάχης?
2. Μια τέτοια ενέργεια σαν αυτή που κάνουν ισοδυναμεί με προδοσία, και προφανώς το γνωρίζουν. ΔΕΝ θα έβαζαν τα πρόσωπά τους φόρα παρτίδα.
3. Το βίντεο γυρίζεται σ' ένα καμιόνι, όπου ούτε γεωεντοπισμός μπορεί να γίνει, ούτε τίποτα.
3. Ακόμα πιο μεγάλο Φίδι φάγατε στο Φιδονήσι με τη δήθεν "ηρωική θυσία" των Ουκρανών που απλά παραδόθηκαν (καλά, είναι και πολλά άλλα, όπως τα τρόφιμα των Ρώσων που "τελειώνουν", κλπ). Συνεπώς υπάρχει και προηγούμενο/α.