Sid Vicious έγραψε: 31 Μαρ 2022, 01:16
sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 00:55
Sid Vicious έγραψε: 31 Μαρ 2022, 00:29
Μα απαντησα, εσυ κανεις πως δεν το βλεπεις, με ρωτησες τι τα θεωρω και αν τα θεωρω εθνικοσοσιαλιστικα (ναζιστικα)
Ωραία λοιπόν, δεν πειράζει, είπαμε, που με υπερεχτίμησες

και ότι ερμήνευσες την στάση μου λέγοντας ότι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ τον καγκεμπίτη (επειδής ασούμε λέω, όπως και εσύ άλλως τε

ότι είναι τίγκα στους νεονα*ί η νότια - και όχι μόνον - Ουκρανία), ούτε πειράζει που υπέθεσες ότι δεν τρέχει κάστανο για εμένα αν υπάρχουν και στην Ρωσική πλευρά τέτοιοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ φασιστόπουστες.
Είπαμε, εν περάζ, εξάλλου τι ξέρω εγώ για τις δικές μου απόψεις παραπάνω από εσένα ή τον πολύ καλό μας και πανέξυπνο φίλο Σταβ, τα προσπερνάμε αφτά, σιγά.
Εσύ λοιπόν με λες ότι από την αρχή με απάντησες ότι όντωστ έχει νεονα*ί Ουκρανούς φιλικούς προς να*ιστική Γερμανία, το είπες, ξεκάθαρα λοιπόν.
Τώρα για δε με λες, εσύ μπορείς να αυτοπροσδιορίσεις τον εαυτό σου ως εθνικοσοσιαλιστή ή μπα;
Γιατί εσύ, σε αντίθεση με εμένα και ότι μαλακία υποθέτεις για εμένα φαίνεται ότι βλέπεις καλούς νεονα*ί Ουκρανούς και κακούς μοσχοβίτες.
Εδώ σε θέλω.
Να αυτοπροσδιορισω εμενα;

Οχι δεν ειμαι εθνικοσοσιαλιστης,
διαφωνω σε καποιους βασικους πυλωνες.
Πρωτα απο ολα στο θεμα ειμαι με τον Ελληνισμο της περιοχης, δικια μας γη ειναι αυτη. Επειτα ειμαι με τον κοσμο που πολεμαει για το σπιτι του, την ζωη του απεναντι σε εναν εισβολεα.
Δεν βλεπω καλους και κακους ναζι Κιεβανς ή ναζι Μοσκοβους, το ξεκαθαρισα και αυτο πριν, σημασια δεν εχει τι φετιχ εχει καθεις αλλα αν υπαρχουν εγκληματα, το καταλυτικο στοιχειο ειναι αυτο. Και στην προκειμενη ετσι οπως εξελιξε το ζητημα αυτο ο Πισπιριγκος εχουμε στην ουσια αμυνομενους εναντιον επιτιθεμενων. Εγκληματα συμβαινουν εκατερωθεν, δεν ειναι λουνα παρκ.Δεν ειναι καν θεμα καλων ναζι vs κακων ναζι, αυτη ηταν μια παπαρια του Πισπιριγκου, του Σοιγλου, της Χιλαροβα και λοιπης κομπανιας για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και ανθρωπους να χανονται ή να καταστρεφονται οι ζωες τους γιατι επιασε μια νευρωση τον Πισπιριγκο οτι τα γεραματα κοντεψαν. Και ενω μπορουσε και για τα οποια αρχικα του δικια να το χειριστει αλλιως,αναιμακτα και κερδισμενος να βγει. Αλλα οχι, τον επιασε ο πανικος, ενα αγχος "εγω ποτε θα γινω Μεγαλη Αικατερινη επιτελους - θα προλαβω;", θυμηθηκε και τις καμενιες του συμβουλατορα Ντιγκιντουγκιν ( μεγας θαυμαστης του Χαιντριχ, της Ανερμπε και υπερ της μαβι βαταν των γαλοπουλων btw). Ετσι εχουν τα πραγματα, απλα και ξεκαθαρα.
Μαν,
κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, συμφωνώ σε πολλά σημεία από αυτά που γράφεις (κάποια πράματα προφανώς τα αγνοείς και κυρίως τα αναλύεις
συναισθηματικά - σύμφωνα με το πως θα ήθελες να είναι και το τι θεωρείς σωστό και όχι τι συμβαίνει, τεράστιο λάθος αυτό το οποίο σε καταδικάζει σε λογικά σφάλματα - δεν θέλω να πλατιάσω περαιτέρω, για όποιον ενδιαφέρεται χρεώνω μόνον 200 την ώρα - 45λεπτο) αλλά α. δεν επιτρέπω σε κανέναν να εκφέρει εκ μέρους μου την δική μου γνώμη για οποιονδήποτε λόγο (ο κύριος διαχωρισμός που κάνω σε όλα τα πράγματα είναι η επιλογή, αν υπάρχει ή αν απουσιάζει, σε αυτήν την περίπτωση είχες την επιλογή να με ρωτήσεις πχ "από αυτά που βλέπω να γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι υποστηρίζεις τον καγκεμπίτη, ισχύει κάτι τέτοιο; - θα σου απαντούσα με ευχαρίστηση), ειδικότερα όταν γίνεται αυτό για να βγουν με την βία συμπεράσματα που δικαιολογούν το virtue signaling ή οποιαδήποτε άλλη μαλακία δέρνει τον συνομιλητή. Ως εκ τούτου προκύπτει (από το α δηλαδή) ότι ο συνομιλητής δεν ψάχνεται για ειλικρινή διάλογο και ανταλλαγή απόψεων - πληροφοριών οπότε β
επέτρεψε μου να μην πιστεύω αυτό που με λες, σου έχω εξηγήσει, επαρκώς θεωρώ, τους λόγους αν και υπάρχουν και άλλοι τους οποίους θα κρατήσω για την πάρτη μου.
Επίσης, ο τριμάλακας ο Ζελένσκι έχει ζητήσει πολλάκις ευθέως (μέσω της επίκλησης του για no fly zone κτλ.) την έναρξη του ΓΠΠ (ο οποίος, αναγκαστικά θα περιλαμβάνει και πλούσια γκάμα πυρηνικών όπλων εφόσον ζητά να χτυπηθεί η Ρωσία με το ΝΑΤΟ), αυτό το ίδιο ΑΡΧΙΔΙ που υποθάλπτει ΝΕΟΝΑ*Ι τους οποίους έχει εντάξει στον τακτικό του στρατό οι οποίοι τα τελευταία 8 χρόνια καίνε ζωντανούς εκατοντάδες ανθρώπους με τις ευλογίες της (πιο διευθαρμενής κι από την δικής μας) κυβέρνησης της Ουκρανίας, όπως φυσικά ήταν και η προηγούμενη και όπως λειτουργεί αντίστοιχα και η Ρώσικη. Επίσης εφόσον σε ενδιαφέρουν οι Έλληνες της Ουκρανίας μάθε ότι η ουκρανική κυβέρνηση πλέον δεν αναγνωρίζει ελληνική μειονότητα στην νότια Ουκρανία.
Μπορώ να γράφω και να μιλάω για μέρες, όχι όμως τώρα και όχι τζάμπα, όχι πλέον.