!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μην αγχώνεσαι, τύπε. Θα σε τραβήξουν καμμία κορτιζόνη να στανιάρεις, κανένα εισπνεόμενο για να ανέβει το οξυγόνο και αντιβίωση για την πνευμονία.

Όλα καλά θα πάνε.

Αν καπνίζεις, ξανασκέψου την σχέση σου με το τσιγάρο, όταν όλα αυτά τελειώσουν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Περαστικα στον Οττο και τον Βάτραχο. Εγώ παραμένω προς το παρον στο κλαμπ αυτών που δεν κόλλησαν αλλά το ΣΚ ανέβηκα Θεσσαλονίκη για να πάρω τα πράγματα από το διαμέρισμα επειδή θα νοικιαστεί και για πρώτη φορά από την πανδημία έκανα σαν να μην υπάρχει και πήγα και επισκέφτηκα συγγενείς και φίλους και όλοι είμασταν χωρις μάσκα. Βάλε και τα μπες και βγες στο ασανσερ για το κουβάλημα. Με βλέπω θετικό σε κανά τριήμερο. Χαμός γίνεται πάλι πάντως με πολυ παράξενο pattern αυτήν την φορά. Τριπλά εμβολιασμένοι νεαροί να νοσούν βαριά σχετικά και ατομα με το ένα ποδι στο τάφο (ακόμα και ανεμβολίαστοι κάποιοι!) να το περνούν σαν ένα απλό συνάχι. Το μόνο σίγουρα οτι πλεον έχουν όλοι χαλαρώσει και κολλάς πολύ εύκολα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:58
Gherschaagk έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:47
vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Ας ρίξω κι εγώ δύο γραμμούλες στο νήμα
Spoiler
Εικόνα
Περαστικά honey.
Ευχαριστώ Πουλχερία μου!
Παρακαλώ Ονούφριέ μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Περαστικά και σιδερένιοι.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:21
περαστική έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:12
Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 13:35

Δεν υπονοώ ,το λέω ευθέως : να μην κάνατε την 3η γαμωδόση και να μη γαμούσατε τις φυσικές άμυνες του οργανισμού σας.
Εγω παντως δεν θα κανω την 3η. Το πηρα αποφαση προσφατα. Ακουω συνεχως κοσμο, ακομα και φαρμακοποιους που εκαναν 3η δοση και ηταν εντελως υπερ, να εχουν κολλησει και να λενε πως απο την μερα που το εβαλαν νιωθουν οτι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους και εχουν διαφορα προβληματα. Αν το λενε ακομα και αυτοι, τι να πουν οι υπολοιποι; Και οι συναδελφοι τα ιδια περασαν. Τοσες φορες επαφη λογω δουλειας και δεν κολλαω ενω σε λιγες μερες κλεινω 7μηνο απο την 2η. Να βαλω την 3η και αν κολλησω να τραβαω τα ιδια με αυτους, ή ακομα χειροτερα να πεσει το ανοσοποητικο μου; Ας κανω καθε 2 μερες rapid και ας μας εχουν και να τα πληρωνουμε. Αρκετα πια με αυτη την κωλοκατασταση.

Ναι γιατί όταν πέφτει το ανοσοποιητικό, το αισθάνεσαι..
Δεν ξερω αν ειρωνευεσαι αλλα αν ναι, ειναι σαν να λες πως οταν καποιος παει να αρρωστησει, δεν το νιωθει, δεν το καταλαβαινει, δεν αισθανεται ξαφνικη αδυναμια κλπ. Ανθρωποι 40 χρονων που ειναι στο επαγγελμα (φαρμακοποιοι) να σου λενε πως νιωθουν οτι γερασαν αποτομα και δεν εχουν τις αντοχες που ειχαν (χωρια αλλα προβληματα που προεκυψαν ετσι εντελως τυχαια) μετα την 3η δοση και να περνανε την O βαρια (υπαρχουν και γιατροι στα νοσοκομεια που το παραδεχονται, αλλα θα μου πειτε οτι παραπληροφορω). Τα ξερω γιατι τα λενε σε φιλη της μανας μου που λογω δουλειας επισκεπτεται 20 φαρμακεια την μερα. Αν και αυτοι ειναι τρελοι ή αυθυποβαλλονται ή αγχωθηκαν ξαφνικα (οπως οι απλος κοσμος ο ανιδεος θα πειτε που φοβοταν να βαλει εμβολια και δεν ηταν υπερ) τοτε τα παραπονα σου σε οσους ειναι σπουδασμενοι και του αντικειμενου και το εχουν μετανιωσει τρελα. :wave:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Περαστικά Otto Weininger! Γρήγορα πάλι κοντά μας!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

περαστική έγραψε: 28 Μαρ 2022, 01:42
περαστική έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:12

Εγω παντως δεν θα κανω την 3η. Το πηρα αποφαση προσφατα. Ακουω συνεχως κοσμο, ακομα και φαρμακοποιους που εκαναν 3η δοση και ηταν εντελως υπερ, να εχουν κολλησει και να λενε πως απο την μερα που το εβαλαν νιωθουν οτι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους και εχουν διαφορα προβληματα. Αν το λενε ακομα και αυτοι, τι να πουν οι υπολοιποι; Και οι συναδελφοι τα ιδια περασαν. Τοσες φορες επαφη λογω δουλειας και δεν κολλαω ενω σε λιγες μερες κλεινω 7μηνο απο την 2η. Να βαλω την 3η και αν κολλησω να τραβαω τα ιδια με αυτους, ή ακομα χειροτερα να πεσει το ανοσοποητικο μου; Ας κανω καθε 2 μερες rapid και ας μας εχουν και να τα πληρωνουμε. Αρκετα πια με αυτη την κωλοκατασταση.

Δεν ξερω αν ειρωνευεσαι αλλα αν ναι, ειναι σαν να λες πως οταν καποιος παει να αρρωστησει, δεν το νιωθει, δεν το καταλαβαινει, δεν αισθανεται ξαφνικη αδυναμια κλπ. Ανθρωποι 40 χρονων που ειναι στο επαγγελμα (φαρμακοποιοι) να σου λενε πως νιωθουν οτι γερασαν αποτομα και δεν εχουν τις αντοχες που ειχαν (χωρια αλλα προβληματα που προεκυψαν ετσι εντελως τυχαια) μετα την 3η δοση και να περνανε την O βαρια (υπαρχουν και γιατροι στα νοσοκομεια που το παραδεχονται, αλλα θα μου πειτε οτι παραπληροφορω). Τα ξερω γιατι τα λενε σε φιλη της μανας μου που λογω δουλειας επισκεπτεται 20 φαρμακεια την μερα. Αν και αυτοι ειναι τρελοι ή αυθυποβαλλονται ή αγχωθηκαν ξαφνικα (οπως οι απλος κοσμος ο ανιδεος θα πειτε που φοβοταν να βαλει εμβολια και δεν ηταν υπερ) τοτε τα παραπονα σου σε οσους ειναι σπουδασμενοι και του αντικειμενου και το εχουν μετανιωσει τρελα. :wave:
Μήπως δεν έχει σημασία το γεγονός ότι είναι φαρμακοποιοί ή εμβολιασμένοι αλλά κυπραίοι;

περαστικά σε όλους τους νοσούντες, εκτός αν υποστηρίζουν πούτιν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 28 Μαρ 2022, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:58 Περαστικά μανάρια.
Τι κι εσύ; :o

Περαστικά εύχομαι! :)
περαστική

elchav έγραψε: 28 Μαρ 2022, 01:53

Μήπως δεν έχει σημασία το γεγονός ότι είναι φαρμακοποιοί ή εμβολιασμένοι αλλά κυπραίοι;
Μηπως ξεχασες βρε αδυναμια οτι αρκετοι φαρμακοποιοι στην Κυπρο ειναι Ελληνες που εφυγαν απο Ελλαδα για να πληρωνονται καλυτερα εδω;
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

περαστική έγραψε: 28 Μαρ 2022, 01:59

Μηπως ξεχασες βρε αδυναμια οτι αρκετοι φαρμακοποιοι στην Κυπρο ειναι Ελληνες που εφυγαν απο Ελλαδα για να πληρωνονται καλυτερα εδω;
ακόμα χειρότερα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
περαστική

elchav έγραψε: 28 Μαρ 2022, 02:00
περαστική έγραψε: 28 Μαρ 2022, 01:59

ακόμα χειρότερα
Γι’ αυτο σε λατρευω! Επειδη για ολα διαφωνουμε :hebit: :hebit: :hebit:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Spoiler
Εικόνα
Περαστικά σου βρε βατ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Otto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 19:05 Σταματώ τα update εδώ συναγωνιστές, γιατί τα πράγματα εζόρισαν και πέρασα πύλη νοσοκομείου.

Όχι ότι είμαι χέστης, αλλά είμαι χέστης.

Μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η φάση, τα λέμε ξανά!
Τώρα το είδα.

Περαστικά εύχομαι. Σύντομα σπίτι σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Έχουμε κάνα νέο από Όττο; :smt017
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2022, 14:16 Έχουμε κάνα νέο από Όττο; :smt017
Aυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.