Δεν ήμουν εγώ αυτός που ευχήθηκε στις κοπέλες, που φεύγουν για να σωθούν από τον πόλεμο, να καταλήξουν στα μπουρδέλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζελένσκι: Δεν θα του επιτραπεί να μιλήσει στην αυστριακή Βουλή – Ποιος ο λόγος.
https://www.in.gr/2022/03/27/world/zele ... s-o-logos/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αφού τον έχω διδάξει ρε μλκ τόσα χρόνια φροντιστήριο και σχολείο. Μάλιστα πήρα και "μέντα" απ' τον Ζουράρι , θυμάμαι από μνήμης και απαγγέλλω χωρία.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:27 Σε είδαμε και σένα. Όλο για το Κορσαίρ και το αντιεμβόλιο γράφεις εδώ μέσα, θυμήθηκες τον Θουκυδίδη![]()
"Εν δε ταις Αθήναις της Παράλου αφικομένης νυκτός ,ελέγετο η συμφορά. Και οιμωγή διά των μακρών τειχών εις άστυ διήκεν ,ο έτερος τω ετέρω παραγγέλλων..."
Ωραιότατος ο Θουκυδίδης, κρίμα που τον φάγανε νωρίς σχετικά...Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:34Αφού τον έχω διδάξει ρε μλκ τόσα χρόνια φροντιστήριο και σχολείο. Μάλιστα πήρα και "μέντα" απ' τον Ζουράρι , θυμάμαι από μνήμης και απαγγέλλω χωρία.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:27 Σε είδαμε και σένα. Όλο για το Κορσαίρ και το αντιεμβόλιο γράφεις εδώ μέσα, θυμήθηκες τον Θουκυδίδη![]()
"Εν δε ταις Αθήναις της Παράλου αφικομένης νυκτός ,ελέγετο η συμφορά. Και οιμωγή διά των μακρών τειχών εις άστυ διήκεν ,ο έτερος τω ετέρω παραγγέλλων..."
![]()
Δύσκολος πάντως, παίζει πολύ διάλεκτος.
Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:25 Ψυχραιμία συμφορουμίτες. Γω θα παραθέσω τον διαχρονικό Θουκυδίδη.
https://www.greek-language.gr/greekLang ... html?t=192
- Υδράργυρος
Εγω κανω την προταση μου. Λεω οτι θα ηταν μια καλη λυσηsharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 13:50Το αφήνω σ' εσένα, που έχεις διχοτομήσει την Ουκρανία και έχει ορίσεις και την πρωτεύουσα του ..."Νέου Μπαντεριστάν"Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 11:20Μπορεις να προβλεπεις το μελλον; πες μας και τους αριθμους του τζοκερsharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 06:27
Επί Πούτιν θα σπάσουν ρεκόρ με τα νέα μέτρα. Θα λένε τι καλά που ήταν επί Γιέλτσιν.
Μόνο ημερομηνία δεν μάς έχεις πει![]()
Για σένα ή για τους ξεσπιτωμένους; Κάτι σαν διχοτόμηση της Κύπρου, ας πούμε;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:37Εγω κανω την προταση μου. Λεω οτι θα ηταν μια καλη λυσηsharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 13:50Το αφήνω σ' εσένα, που έχεις διχοτομήσει την Ουκρανία και έχει ορίσεις και την πρωτεύουσα του ..."Νέου Μπαντεριστάν"Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 11:20
Μπορεις να προβλεπεις το μελλον; πες μας και τους αριθμους του τζοκερ
Μόνο ημερομηνία δεν μάς έχεις πει![]()
Καλα, εβαλα βιντεο που εδειχνε εναν ναζουλι που προσπαθουσε να την κοπανησει μεταμφιεσμενος... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ηταν ειρωνια και δεν μιλουσα για πραγματικες κοπελες...Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:31Δεν ήμουν εγώ αυτός που ευχήθηκε στις κοπέλες, που φεύγουν για να σωθούν από τον πόλεμο, να καταλήξουν στα μπουρδέλα
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτο που ταχα μου δεν μπορει ενας εβραιος να ειναι ταυτοχρονα νεοναζι πραγματικα με ξεπερνα.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Στρατηγικά συμφέρει ο πόλεμος να συνεχιστεί μέχρι να ελευθερωθεί και η Κριμαία.
Είναι πολύ σημαντική η απώλεια της βάσης του ρωσικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα και επιπλέον τα διαπιστωμένα αποθέματα αερίου μπορούν πολύ γρήγορα να αρχίσουν να ρέουν στην Ευρώπη (το δίκτυο αγωγών άλλωστε ήδη υπάρχει, αυτό που χρησιμοποιούσε η Ρωσία).
Είναι πολύ σημαντική η απώλεια της βάσης του ρωσικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα και επιπλέον τα διαπιστωμένα αποθέματα αερίου μπορούν πολύ γρήγορα να αρχίσουν να ρέουν στην Ευρώπη (το δίκτυο αγωγών άλλωστε ήδη υπάρχει, αυτό που χρησιμοποιούσε η Ρωσία).
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Το χωρίο αυτό που έβαλες, για την καταστροφή στους Αιγός Ποταμούς, το πήρε ο Χάουαρντ Μπάρκερ και έγραψε το πιο συγκλονιστικό θεατρικό έργο που έχω δει. Το Ύστατο ΣημεραΣτύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:34Αφού τον έχω διδάξει ρε μλκ τόσα χρόνια φροντιστήριο και σχολείο. Μάλιστα πήρα και "μέντα" απ' τον Ζουράρι , θυμάμαι από μνήμης και απαγγέλλω χωρία.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:27 Σε είδαμε και σένα. Όλο για το Κορσαίρ και το αντιεμβόλιο γράφεις εδώ μέσα, θυμήθηκες τον Θουκυδίδη![]()
![]()
Δύο άνθρωποι μόνο σε ένα κουρείο, ο κουρέας και ο πελάτης, που συζητούν για τα νέα της καταστροφής, μην τολμώντας να τα πιστέψουν. Ο γιος του κουρέα ήταν στους νέους της Αθήνας που εστάλησαν στη μάχη. Σπαρακτικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αν και δεν μου ειναι γνωστος απο παλια -σωστος ο πετροςsharp έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:18Βρε άντε και.... ξέρεις τη συνέχεια.πετρος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:17Να σου βαλω κατι απο Ευριπιδη αφου σου αρεσουν:'' ολβιος οστις της ιστοριας εσχε μαθησιν'' και να στο εξηγησω σε ελευθερη σποδοση: Οι δυτικοι και μαλιστα οι Ευρωπαιοι θα επρεπε να εχουν μαθει ως τωρα οτι οι ορεξεις για Μοσχα και Σιβηρια μερια δεν τους βγαινουν σε καλο...
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:33 Ζελένσκι: Δεν θα του επιτραπεί να μιλήσει στην αυστριακή Βουλή – Ποιος ο λόγος.
Τι έπαιξε/ παίζει με Ναγκόρνο - Αζερμπαιτζάν? έχουμε άλλο νήμα για αυτό? 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-