!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε για εκλογές? Ο Μιζοτάκης καταργεί το πρόστιμο μη εμβολιασμού για τους άνω των 60
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πάμε για εκλογές? Ο Μιζοτάκης καταργεί το πρόστιμο μη εμβολιασμού για τους άνω των 60
Εφόσον τα νοσοκομεία δεν έχουν μεγάλη πίεση, οποίος θέλει ας μην το κάνει και το κρίμα στο λαιμό του. Το θέμα είναι βέβαια πως λόγω γενικά δομικών προβλημάτων, η θνητότητα είναι πολύ μεγάλη, ειδικά στην επαρχία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Πάμε για εκλογές? Ο Μιζοτάκης καταργεί το πρόστιμο μη εμβολιασμού για τους άνω των 60
Και μετά τις εκλογές, πρόστιμο σε όλους τους ανεμβολίαστους από 6 ετών και άνω.
μετά από λίγη μελέτη νομίζω πως έχω καταλάβει τους κανόνες κωμικής μετονομασίας στην κολδρονική καλιαρντή
- Frappezitis
29 Μαϊου εκλογές. Αφήνω αυτό εδώ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Έχω 2 απορίες:Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μαρ 2022, 16:57Οι άνθρωποι είναι Καραγκιόζηδες. Με το κ κεφάλαιο.nrg έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:21 Καλά πήγε και αυτό...
Σειρά έχει η δικαίωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών.
Το πρόστιμο στους άνω των 60 που είχε κάποιο νόημα καταργείται...ίσχυσε για δύο μήνες; Ενώ κρατάει εκτός τους υγειονομικούς.
Μιλάμε για κανένα απολύτως νόημα. Σε σχέση με την υγειονομική πλευρά όχι την ψηφοθηρικη φυσικά.
1. Παίζει ακόμα απόλυση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς;
2. Πόσοι υγειονομικοί προσελήφθησαν επί πανδημίας;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω νομιζω οτι παμε σε πανευρωπαικη καταργηση των πιστοποιητικων εμβολιασμου οποτε δεν υπαρχει λογος να πεφτει προστιμο για ενα χαρτι που δεν θα ασχολειται κανεις αν το εχεις η οχι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 2 Απαντήσεις