Είναι μερικοί που σε καθηλώνουν. Απλά τους κοιτάς και χάνεις τα λόγια σου. Τους θαυμάζεις.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:17 όλοι έχουμε γίνει ρόμπες.
μια φορά, πριν κανα κοσάρι χρόνια, ήρθε να τον εξυπηρετήσω ο Θωρ αυτοπροσώπως. (μια φάτσα σαν τον witcher τον σημερινό)
εκτός από το τσέβδισμα, πρέπει να τρέχε και λίγο σαλάκι από το εγκεφαλικούλι που έπαθα.
σαν ηλίθια χαχάνιζα, δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράμα.....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκάφαα...
Re: Γκάφαα...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
για τις ποδαρες?ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:50Έλα τώρα, μην παριστάνεις τον χαζούλη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι κυρίες στη δουλειά, παρεξηγούνται αν δεν ψελλίζεις κάτι για την κωλάρα.Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:40 Ήμουν με μια κυρία που λόγω δουλειά ερχόμαστε σε επαφή ενίοτε. Φορούσε ένα κολάν και είδα τα κάλλη της εντυπωσιασμένος, όχι πονηρά, αλλά ήταν πολύ ψαρωτικά. Και καθώς απομακρυνόμουν, ψέλισα με θαυμασμό, τι κωλάρα έχει η τάδε, τι μήτρα... Μετά θυμήθηκα πως καταλαβαίνει ελληνικά, επειδή ο πρώτος άντρας της ήτανε Έλληνας. ΚΙ είναι ακόμα ο άνθρωπος. Μπορεί και να μην το άκουσε, αλλά γενικώς είχα ξεχαστεί και μονολογούσα. Θα δείξει, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε και να το δει με χιούμορ.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
καλα ελεγε ο Αγης ... εγινε μια καλη αρχηCavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 19:57 Μιλήσαμε σήμερα, και δεν μου φάνηκε καθόλου θυμωμένη. Όλα καλά. Πιθανότατα θα κολακεύτηκε κιόλας. Οπότε, αισθάνομαι καλά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Χωσου,δεν θα το μαθει κανεις.Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 19:57 Μιλήσαμε σήμερα, και δεν μου φάνηκε καθόλου θυμωμένη. Όλα καλά. Πιθανότατα θα κολακεύτηκε κιόλας. Οπότε, αισθάνομαι καλά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- MasterofDope
θα κανω μια ρομαντική ερώτηση
Τελικά έκανες κινηση να κανετε ερωτική πράξη η απλά έμεινες στο θαυμασμό;
Παιξε μπάλα διότι μονο οσοι κάνουν ΕΡΩΤΑ πάνε μπροστά σε αυτη την κωλοεποχή
Τελικά έκανες κινηση να κανετε ερωτική πράξη η απλά έμεινες στο θαυμασμό;
Παιξε μπάλα διότι μονο οσοι κάνουν ΕΡΩΤΑ πάνε μπροστά σε αυτη την κωλοεποχή
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Ε, τότε να ερχόμαστε ημίγυμνοι και γυμνοί στη δουλειά και εμείς οι άντρες, φαντάζομαι θα είναι επίσης δικό σας ζήτημα να το διαχειριστείτε..
Τί, όχι..;
Ακριβώς. Στο χώρο που εργάζεσαι οφείλεις να μην ενοχλείς τους συναδέλφους σου. Το να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου, είναι δικό σου θέμα.Parrot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 20:09Ε, τότε να ερχόμαστε ημίγυμνοι και γυμνοί στη δουλειά και εμείς οι άντρες, φαντάζομαι θα είναι επίσης δικό σας ζήτημα να το διαχειριστείτε..
Τί, όχι..;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν τω μεταξύ το "τι μήτρα είσαι εσύ" τι φάση; 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- MasterofDope
Ειναι φαν της μητρας ο κύριος....ατάκα παλιά παντως
Naida μου θυμιζει ανω των 50 η ατάκα του
Have you seen the writing on the wall?
Ομολογώ ότι δεν την γνώριζα.MasterofDope έγραψε: 22 Μαρ 2022, 20:17Ειναι φαν της μητρας ο κύριος....ατάκα παλιά παντως
Naida μου θυμιζει ανω των 50 η ατάκα του
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπε, αν παίξεις μπάλα με την τύπισσα με μηνύματα και τέτοια, μην ξεχάσεις να ανεβάζεις και τα στιγμιότυπα οθόνης εδώ, για να ξέρουμε τι γίνεται.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Περιμένει την επόμενη κίνηση. Έμπαινε, Γιούτσο!Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 19:57 Μιλήσαμε σήμερα, και δεν μου φάνηκε καθόλου θυμωμένη. Όλα καλά. Πιθανότατα θα κολακεύτηκε κιόλας. Οπότε, αισθάνομαι καλά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Βαντόνος έχει θέσει υψηλά στάνταρ, είναι αλήθεια.Feindflug έγραψε: 22 Μαρ 2022, 20:22 Τύπε, αν παίξεις μπάλα με την τύπισσα με μηνύματα και τέτοια, μην ξεχάσεις να ανεβάζεις και τα στιγμιότυπα οθόνης εδώ, για να ξέρουμε τι γίνεται.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!