Πήξε πασοκάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:05εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελειΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:04αλλο το ενα, αλλο το αλλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:55
σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριων
"
e: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Δημοσίευση από vantono » Σήμερα, 10:11
Αναφώνησε με πάθος, και έχυσε μειλιχίως στην κορνίζα του Ντερτιλή που έχει πάνω στο γραφείο του. "
την αναφερα. φυσικα οι συντονιστες την αγνοησαν προφανως λογω ιδεολογικων συμπαθειων. Το δικαιωμα να μην με βριζει η καθε κομπλεξικη λουλου το εχω;; κανονικα θα επρεπε να φαει μπαν.
Ασέβαστος
πες τον κι εσυ πουστη που ξυριζει ποδια. η οτι αλλο σκεφτεις, και οποιος φαει μπαν, εφαγε.
αλλα συνταξιουχος απο τα 45 να λεει αλλον τεμπελη, ειναι γαιδαρος πετεινο κεφαλα. μπορεις να το λες, αλλα δεν βριζεις τον αλλο, βριζεις τον εαυτο σου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Εχεις αφίσα του στάλιν μωρη κωλομπα;vantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:07
Με το να μου πει κατι σε φάση "τράβα καμιά μαλακία και χύσε την αφίσα του Στάλιν που εχεις στον τοίχο σου", δεν νομιζω οτι με προσβάλει προσωπικά κάπου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν ξερω απαφτα, γω οποιον θελω βριζω, κι οποιος θελει με βριζει, κι οποιος φαει μπαν εφαγε.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:05
εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελει
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Aprilianos
ειναι μεγαλος ανδρισμος το να βριζεις απο το πληκτρολογιο ευνουχεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:07Πήξε πασοκάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:05εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελειΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:04
αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
πες τον κι εσυ πουστη που ξυριζει ποδια. η οτι αλλο σκεφτεις, και οποιος φαει μπαν, εφαγε.
αλλα συνταξιουχος απο τα 45 να λεει αλλον τεμπελη, ειναι γαιδαρος πετεινο κεφαλα. μπορεις να το λες, αλλα δεν βριζεις τον αλλο, βριζεις τον εαυτο σου.![]()
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλα και φατσα να σε δει παλι πασοκο θα σε πει.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:10ειναι μεγαλος ανδρισμος το να βριζεις απο το πληκτρολογιο ευνουχεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:07Πήξε πασοκάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:05
εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελει![]()
Ακου 45 συνταξη....
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
- vantono
Δεν βρίζω απο πληκτρολόγιο. Αν θέλω να βρίσω πραγματικά, βρίζω μόνο από κοντά. Εσύ όλα βρισιές τα βλεπεις, ευεξαπτούλη χιονονιφαδούλη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:10ειναι μεγαλος ανδρισμος το να βριζεις απο το πληκτρολογιο ευνουχεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:07Πήξε πασοκάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:05
εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελει![]()
Πού να μην ησουν και πασοκτζής βολεψάκιας δηλαδή, και να ήσουν κανένας βιοπαλαιστής άνθρωπος με σοβαρές έγνοιες στο κεφάλι και στην τσέπη του. Θα ειχες παραισθήσεις ότι σε βρίζουν όλοι και "καλημερα" να σου λενε.
- George_V
Και εσυ συνταξιουχος απο τα 45 ενω ειχες ακομα 20 παραγωγικα χρονια.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
Ποιος ειναι χειροτερος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
- Aprilianos
ο Χατζηδακης ιδιωτικοποιησε την ΟΑ οχι εγωGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:14Και εσυ συνταξιουχος απο τα 45 ενω ειχες ακομα 20 παραγωγικα χρονια.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
Ποιος ειναι χειροτερος?
καθενας μπορει να προσβαλλεται με οτι του καπνισει. μενα αμα με πεις πουστη θα γελαω. δεν ειμαι αφουvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:07
Να με πει ό,τι γουστάρει. Το θέμα ειναι ότι εγώ δεν του είπα τίποτα απολύτως προσωπικά προσβλητικό, προς το άτομό του.
Με το να με πει "πούστη" με προσβάλει σαν άτομο.
Με το να μου πει κατι σε φάση "τράβα καμιά μαλακία και χύσε την αφίσα του Στάλιν που εχεις στον τοίχο σου", δεν νομιζω οτι με προσβάλει προσωπικά κάπου.
ας πουμε, γω δεν προσβαλλομαι με σχεδον τιποτα, μια φορα βρηκε καποιος ευαισθητο σημειο, ζητησα με πμ να διαγραψει, προς τιμην του το εκανε. αναλογα κι εμενα μου εχουν ζητησει και το εχω κανει, για πραγματα μαλιστα που δεν θεωρουσα καθολου προσβλητικα.
αμα θες, και κρινεις οτι αξιζει, παιρνεις πισω οτι ο αλλος κρινει οτι τον προσβαλει. αμα δε θες, χωσε κι αλλα, και ασε τον συντονισμο να κρινει με τα οποια δικα του κριτηρια αν καποιος ειναι για μπαν
- George_V
Με το ζορι σε εβγαλαν?Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:15ο Χατζηδακης ιδιωτικοποιησε την ΟΑ οχι εγωGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:14Και εσυ συνταξιουχος απο τα 45 ενω ειχες ακομα 20 παραγωγικα χρονια.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13
ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργος
Ποιος ειναι χειροτερος?![]()
Και αντε και σε εβγαλαν με το ζόρι. Γιατι δεν εκανες αλλη δουλεια παρα μονο μασουλαγες την πασοκικη συνταξάρα σου?
Γιναν ανθρωποι και οι πασοκοι τωρα και μας τη λενε.
- Aprilianos
μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:16Με το ζορι σε εβγαλαν?Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:15ο Χατζηδακης ιδιωτικοποιησε την ΟΑ οχι εγωGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:14
Και εσυ συνταξιουχος απο τα 45 ενω ειχες ακομα 20 παραγωγικα χρονια.
Ποιος ειναι χειροτερος?![]()
Και αντε και σε εβγαλαν με το ζόρι. Γιατι δεν εκανες αλλη δουλεια παρα μονο μασουλαγες την πασοκικη συνταξάρα σου?
Γιναν ανθρωποι και οι πασοκοι τωρα και μας τη λενε.
αν εκανα αλλη δουλεια θα εχανα τη συνταξη
15 χρονια τωρα, δεν εχω μπει ποτε πχορουμ εκτος εργασιμων ωρων. πρεπει να ειμαι και πολυ τεμπελοσκυλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση