Αχ και να βρισκομασταν στο 1938...dna replication έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:38 σύμφωνο Λαβροφ-Ραου
https://twitter.com/AlexandruC4/status/ ... 8069597188
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τι τους λένε ρε; Ένα φασίστι κατάλαβα, το άλλο τι είναι, γαμιέστε; 
Τους διώξανε τελικά χωρίς όπλα... ρησπέκτ στους Ουκρανούς.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάντως του Πουτιν η μάπα είναι όντως φουσκωμένη σε σχέση με παλιότερα. Το γραφω αυτό γιατί κατι σάιτ αμφισβητούν προσφάτως την υγεία του. Πιστεύω αυτοί οι ηγέτες κάτι παίρνουν για δήθεν μακροζωΐα. Τίποτα μεταγγίσεις αίματος τίποτα ουσίες ή τι άλλο δεν ξέρω. Και λέω δήθεν γιατί στο τέλος μάλλον κακό παθαίνουν.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
talaipwros
dna replication έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:38 σύμφωνο Λαβροφ-Ραου
https://twitter.com/AlexandruC4/status/ ... 8069597188
Πήγαν από το διπλανό τετράγωνο, σιγά.sharp έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:55 Τι τους λένε ρε; Ένα φασίστι κατάλαβα, το άλλο τι είναι, γαμιέστε;
Το κκε του 5% μαζεύει περισσότερο κόσμο, τόσοι είναι και οι ουκρανοί εκεί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τα μποτόξ φταίνεlonelyrider έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:32 Πάντως του Πουτιν η μάπα είναι όντως φουσκωμένη σε σχέση με παλιότερα. Το γραφω αυτό γιατί κατι σάιτ αμφισβητούν προσφάτως την υγεία του. Πιστεύω αυτοί οι ηγέτες κάτι παίρνουν για δήθεν μακροζωΐα. Τίποτα μεταγγίσεις αίματος τίποτα ουσίες ή τι άλλο δεν ξέρω. Και λέω δήθεν γιατί στο τέλος μάλλον κακό παθαίνουν.
Όχι σε πόλεμο, σε ειρήνη που πάνε για καφεδάκι και καμμιά γκομενίτσα.vagabondo έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:34Πήγαν από το διπλανό τετράγωνο, σιγά.sharp έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:55 Τι τους λένε ρε; Ένα φασίστι κατάλαβα, το άλλο τι είναι, γαμιέστε;
Το κκε του 5% μαζεύει περισσότερο κόσμο, τόσοι είναι και οι ουκρανοί εκεί.![]()
οσο μεγαλωνεις αλλαζει ο μεταβολισμος ετσι θα γινεις κ εσυ καποτεlonelyrider έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:32 Πάντως του Πουτιν η μάπα είναι όντως φουσκωμένη σε σχέση με παλιότερα. Το γραφω αυτό γιατί κατι σάιτ αμφισβητούν προσφάτως την υγεία του. Πιστεύω αυτοί οι ηγέτες κάτι παίρνουν για δήθεν μακροζωΐα. Τίποτα μεταγγίσεις αίματος τίποτα ουσίες ή τι άλλο δεν ξέρω. Και λέω δήθεν γιατί στο τέλος μάλλον κακό παθαίνουν.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι και μεταβολισμός. Αλλά ότι κάτι παιρνουν οι μεγαλοηγέτες ισχύει.killzone έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:36οσο μεγαλωνεις αλλαζει ο μεταβολισμος ετσι θα γινεις κ εσυ καποτεlonelyrider έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:32 Πάντως του Πουτιν η μάπα είναι όντως φουσκωμένη σε σχέση με παλιότερα. Το γραφω αυτό γιατί κατι σάιτ αμφισβητούν προσφάτως την υγεία του. Πιστεύω αυτοί οι ηγέτες κάτι παίρνουν για δήθεν μακροζωΐα. Τίποτα μεταγγίσεις αίματος τίποτα ουσίες ή τι άλλο δεν ξέρω. Και λέω δήθεν γιατί στο τέλος μάλλον κακό παθαίνουν.![]()
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αν ήταν πόλεμος θα τους καθάριζαν.sharp έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:36Όχι σε πόλεμο, σε ειρήνη που πάνε για καφεδάκι και καμμιά γκομενίτσα.vagabondo έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:34Πήγαν από το διπλανό τετράγωνο, σιγά.sharp έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:55 Τι τους λένε ρε; Ένα φασίστι κατάλαβα, το άλλο τι είναι, γαμιέστε;
Το κκε του 5% μαζεύει περισσότερο κόσμο, τόσοι είναι και οι ουκρανοί εκεί.![]()
Occasio facit furem
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τεραστια διαφορα μεταξυ διαδηλωνω λες και κανω πορεια για το πολυτεχνειο και κανω ανταρτικο. Τους Ρωσοφωνους που εχουν θυμωσει με την κατασταση θα τους πεταξει μερικα χαστουκακια ο Βλαδιμηρος λεγοντας τους "ειμαστε ολοι Ρωσοι" και θα τους πεισει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-