!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ωρα να θυμηθουμε και τον Ντε Γκωλ που ηθελε μια Ενωμενη Ευρωπη ανεξαρτητη απο τους Αγγλοσαξωνες (ειχε μαλιστα βαλει βετο για να μην γινει μελος η Βρετανια) και οραματιζοταν την ΕΕ να εχει συνορα μεχρι τα Ουραλια καθως ηθελε να συμπεριλαμβανει και την Ρωσια.
.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Νομίζεις ότι αν το γράψεις πολλές φορές θα γίνει πιο πιστευτή η σαχλαμάρα;Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:07Golden Age έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:03Κάποτε εθελοτυφλούσα κι εγώ για το Ντούγκιν. Αλλά ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα οράματα και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και μια ισχυρή Τουρκία. Για τον Σόρος δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος όμως δεν είναι σύγκρουση παγκοσμοιοποίησης και αντινεοταξιτών.Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 05:43 Nαι το προβλημα στην ιδεολογικη συγκρουση Ντουγκιν με Σορος (αντιπαγκοσμιοποιηση και εθνικη κυριαρχια κοντρα σε παγκοσμιοποιηση) ειναι οτι ο Ντουγκιν ειναι τουρκοφιλος (λες και ο Σορος δεν λατρευει Τουρκια και Ισλαμ), για δεστε αν κουνιουνται οι βαρκες στο λιμανι.
.
Κοιταξε το ιδιο το ΝΑΤΟ μετα τη διαλυση της Σοβιετιας και του Συμφωνου της Βαρσοβιας εγινε ο στρατος της Παγκοσμιοποιησης οδηγουμενο απο το σεριφη της Παγκοσμιοποιησης που ειναι οι ΗΠΑ. Γι' αυτο ο Τραμπ που ειναι αντιπαγκοσμιοποιητης δεν πιστευε στο ΝΑΤΟ ουτε ηθελε τη χωρα του σε ρολο διεθνους σεριφη να πολεμαει για τα συμφεροντα μιας Ολιγαρχιας σε ασχετες χωρες μακρινων ηπειρων.
Απαξ και ο Πουτιν ειπε στοπ στην επεκταση του ΝΑΤΟ ουσιαστικα συγκρουστηκε με το στρατο της Παγκοσμιοποιησης που ηθελε να περικυκλωσει και απειλησει τη χωρα του επειδη η Παγκοσμιοποιηση δεν θελει ανταγωνιστριες χωρες.
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Highlander
Σόρος θα λέτε και θα κλαίτε τώρα που έσκασαν μύτη οι πολεμοι του αντινεοταξικου εθνικισμού.Golden Age έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:03Κάποτε εθελοτυφλούσα κι εγώ για το Ντούγκιν. Αλλά ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα οράματα και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και μια ισχυρή Τουρκία. Για τον Σόρος δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος όμως δεν είναι σύγκρουση παγκοσμοιοποίησης και αντινεοταξιτών.Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 05:43 Nαι το προβλημα στην ιδεολογικη συγκρουση Ντουγκιν με Σορος (αντιπαγκοσμιοποιηση και εθνικη κυριαρχια κοντρα σε παγκοσμιοποιηση) ειναι οτι ο Ντουγκιν ειναι τουρκοφιλος (λες και ο Σορος δεν λατρευει Τουρκια και Ισλαμ), για δεστε αν κουνιουνται οι βαρκες στο λιμανι.
.
Η ιστορία της φωτογραφίας του κοριτσιού με το όπλο.
https://www.marieclaire.gr/newsroom/i-i ... -oukrania/
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
Keyser Soze
Beria έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:17Νομίζεις ότι αν το γράψεις πολλές φορές θα γίνει πιο πιστευτή η σαχλαμάρα;Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:07Golden Age έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:03
Κάποτε εθελοτυφλούσα κι εγώ για το Ντούγκιν. Αλλά ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα οράματα και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και μια ισχυρή Τουρκία. Για τον Σόρος δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος όμως δεν είναι σύγκρουση παγκοσμοιοποίησης και αντινεοταξιτών.
Κοιταξε το ιδιο το ΝΑΤΟ μετα τη διαλυση της Σοβιετιας και του Συμφωνου της Βαρσοβιας εγινε ο στρατος της Παγκοσμιοποιησης οδηγουμενο απο το σεριφη της Παγκοσμιοποιησης που ειναι οι ΗΠΑ. Γι' αυτο ο Τραμπ που ειναι αντιπαγκοσμιοποιητης δεν πιστευε στο ΝΑΤΟ ουτε ηθελε τη χωρα του σε ρολο διεθνους σεριφη να πολεμαει για τα συμφεροντα μιας Ολιγαρχιας σε ασχετες χωρες μακρινων ηπειρων.
Απαξ και ο Πουτιν ειπε στοπ στην επεκταση του ΝΑΤΟ ουσιαστικα συγκρουστηκε με το στρατο της Παγκοσμιοποιησης που ηθελε να περικυκλωσει και απειλησει τη χωρα του επειδη η Παγκοσμιοποιηση δεν θελει ανταγωνιστριες χωρες.
.
100 Τραμπ σας χρειαζονται να στρωσετε.
.
Κοινώς μια στημένη φωτογραφία για προπαγάνδα.Σέρπικο έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:32 Η ιστορία της φωτογραφίας του κοριτσιού με το όπλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν πέσει ένα θα πέσουν όλα. Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τώρα ότι θα γίνει ενώ πριν ήσουν αρνητικός;sharp έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:03Τώρα έτσι κι αλλιώς πάμε για πυρηνικό στυλ. Πάντως μην φοβάσαι, δεν είναι απαραίτητα το τέλος του κόσμου. Θα πέσουν δυο τρία και όποις την φάει θα συνετιστεί. Οι υπόλοιποι θα ζήσουν/ζήσουμε με κάποιες δυσκολίες και ίσως βάλουν/με μυαλό.Green Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:42Άμα δεις ευρωπαίο να πολεμά δίπλα σου να μου γράψεις. Πολύ επικίνδυνος ο μεσσιανικός τρόπος σκέψης που έχεις, λίγος παραπάνω κυνισμός και ρεαλισμός δεν βλάπτει.Αλιόσα έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:29
Οχι μόνο πιστεύω πως η ΕΕ θα μας βοηθήσει στα πάντα (πυρομαχικά, τροφιμα, φάρμακα κτλ) και θα επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκια αλλά και ότι θα έρθουνε με τη πλευρά μας να πολεμήσουνε Δυτικοί εθελοντές, σαν οι νέοι Φιλελληνες. Θα ειναι μια συγκρουση πολιτισμών.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σωστή κίνηση αρκεί να μην ξεχαστεί.

Να τα λέμε και αυτά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Ότι δηλαδή η λύση είναι μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Πήραμε μια μικρή γεύση για το τί σημαίνει αυτό απο τη μονοπολική εποχή με τον τρόμο του "διεθνούς σερίφη".Highlander έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:29Σόρος θα λέτε και θα κλαίτε τώρα που έσκασαν μύτη οι πολεμοι του αντινεοταξικου εθνικισμού.Golden Age έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:03Κάποτε εθελοτυφλούσα κι εγώ για το Ντούγκιν. Αλλά ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα οράματα και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και μια ισχυρή Τουρκία. Για τον Σόρος δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος όμως δεν είναι σύγκρουση παγκοσμοιοποίησης και αντινεοταξιτών.Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 05:43 Nαι το προβλημα στην ιδεολογικη συγκρουση Ντουγκιν με Σορος (αντιπαγκοσμιοποιηση και εθνικη κυριαρχια κοντρα σε παγκοσμιοποιηση) ειναι οτι ο Ντουγκιν ειναι τουρκοφιλος (λες και ο Σορος δεν λατρευει Τουρκια και Ισλαμ), για δεστε αν κουνιουνται οι βαρκες στο λιμανι.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Οι εξαγωγές πετρελαίου της Ρωσίας προς την Ινδία 4πλασιάστηκαν.
https://www.ft.com/content/5efc6338-3f0 ... a4a1944ca8
https://www.ft.com/content/5efc6338-3f0 ... a4a1944ca8
Ειδα τη δυσκολια σου με τη γλωσσα (μπαλσοι, πετρακι, καζιους μπελι...) και ειπα καποια δυσλεξια ειναι, να μη το κανουμε θεμα... Αλλα τωρα βλεπω οτι δεν λειτουργει ντιπ το ρημαδι αφου θεωρεις οτι δυο τρια πυρηνικα δεν ειναι θεμα.. Ελεος...sharp έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:03Τώρα έτσι κι αλλιώς πάμε για πυρηνικό στυλ. Πάντως μην φοβάσαι, δεν είναι απαραίτητα το τέλος του κόσμου. Θα πέσουν δυο τρία και όποις την φάει θα συνετιστεί. Οι υπόλοιποι θα ζήσουν/ζήσουμε με κάποιες δυσκολίες και ίσως βάλουν/με μυαλό.Green Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:42Άμα δεις ευρωπαίο να πολεμά δίπλα σου να μου γράψεις. Πολύ επικίνδυνος ο μεσσιανικός τρόπος σκέψης που έχεις, λίγος παραπάνω κυνισμός και ρεαλισμός δεν βλάπτει.Αλιόσα έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:29
Οχι μόνο πιστεύω πως η ΕΕ θα μας βοηθήσει στα πάντα (πυρομαχικά, τροφιμα, φάρμακα κτλ) και θα επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκια αλλά και ότι θα έρθουνε με τη πλευρά μας να πολεμήσουνε Δυτικοί εθελοντές, σαν οι νέοι Φιλελληνες. Θα ειναι μια συγκρουση πολιτισμών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις