vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:29
Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:54
ρε βαντονε θες να χωρίσεις ή οχι;
Νετα σκέτα απάντα, μη κάνεις σα γκόμενα.
Σε περίπτωση που θες απλά να την πηδας μια στο τόσο και να εισαι οκ με τη σχέση σου ξέχνα το. Αυτο συμβαίνει με γκόμενες που δεν (φροντιζεις να μην) ξερουν ουτε το πραγματικό σου όνομα. Μολις ενδώσεις θα σε κρατάει μετά απο τις κωλότριχες. Δεν ειναι και αυτή παντρεμένη με παιδιά να έχει κάτι να την κρατάει ουτως ώστε να μη στην κάνει.
Σκέψου τι θέλεις και πράξε αναλόγως.
Δεν θέλω να χωρίσω. Το μόνο για το οποίο είμαι σιγουρος 100%.
Για όλα τα υπόλοιπα αμφιταλαντευομαι.
Και το μυαλό μου τριβελιζεται από τη σκέψη του πως θα ήταν η επόμενη μέρα αν ενεδιδα στον πειρασμό. Όλα οκ ακριβώς όπως πριν? Όλα εντελώς διαφορετικά? Θα με κάρφωνε στη δικιά μου? Θα με "εκβίαζε" για να ξαναβλεπομαστε κάθε φορά που εκείνη θα ήθελε?
Πολλά τα ερωτήματα.
Το υπεραναλύεις. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τον παίζεις. Τα 3 δευτερόλεπτα που ακολουθούν το τελείωμα μιας μαλακιας θα σου πουν τα πάντα.
Κάνε sex chat με την γκόμενα, παιξτον και μόλις τελειώσεις άκου την σκέψη σου. Ξέρεις τι θα λέει; "ευτυχώς που δεν την πήδηξα, τώρα θα ήθελα να έχω εξαφανιστεί ή να μην το έχω κάνει καν".
Μια σκέψη που δεν σου περνάει απο το μυαλό ποτέ όταν είσαι με την δικιά σου.
Οπότε, τον πουλο. Μπλοκ και τέλος. Δηλαδή φορ φακς σέικ, είναι σαν να μπαίνεις ξελιγωμενος από την πείνα σε σούπερ μάρκετ. Θα αγοράσεις 100 μαλακιες που δε θες ή ακόμα χειρότερα θα τις φας και θα σε χαλάσουν.
Ε το ίδιο είναι και με την κάθε τσούλα που σου κουνιέται (γιατί περί τέτοιας πρόκειται). Την ίδια αξία με μια μαλακια έχει και κάθεστε και το συζητάτε 100 σελίδες.