!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:36 10 γυναικες γραφουν εδω περα,αντε να μπαινουν και αλλες 10 ως επισκεπτριες
Και 500 που ελέγχουν ιστορικά συζύγων, εραστών, γαμιάδων κλπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

nowhere έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:28
Ιδιώνυμο έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:18 Ειλικρινά δεν έχεις σκεφτεί ότι ακόμη και το διαδίκτυο ένα μικρό χωριό είναι ;
έχω πετύχει γνωστό σε φόρουμ με 5 άτομα
Σαν απρόσμενη συνάντηση σε παραλία γυμνιστών.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αυτό με το Άραβας που στο κτυπάει συνέχεια είναι μάλλον υπονοούμενο ότι θα σου δώσει και κώλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ιδιώνυμο έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:18
vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:06 Πάει, καυλοραπάνιασε τελείως τούτο 'δω, ήταν που ήταν, την τερμάτισε ο ιός. :smt005:
Spoiler
Όλα οκ όπως βλέπετε, το ελέγχω :lol:
Όπως το βλέπω εγώ σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή σε καμιά βδομάδα το πολύ θα φας μια γενναία ποσότητα τσόκαρου.

Και θα είναι και από τις 2 :c020:

Η μια θα σε βαράει γιατί σαχλοκουδουνίζεις σαν ερωτοχτυπημένο 15χρονο με την φίλη της και η άλλη γιατί ανεβάζεις τις προσωπικές σας συζητήσεις στο Πχορουμ :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Ειλικρινά δεν έχεις σκεφτεί ότι ακόμη και το διαδίκτυο ένα μικρό χωριό είναι ;

Υ.Γ. Ελπίζω να έχεις κάπου να μείνεις μόλις σε σουτάρει η Βαντοναινα
Πως δεν το 'χω σκεφτεί!
Εδώ το περασμένο Σαββατόβραδο έτρωγα πλάι με πχορουμιτη, η έστω ήρθα(με) όταν αυτός έφευγε. Μπορεί να συναντηθήκαμε και στην πορτα :lol:

Αλλά τα κορίτσια μου δεν ξέρουν από φορουμς και τέτοια. Είμαι σίγουρος. Είναι της νέας σχολής των σοσιαλ μηντια. Τα φόρουμς είναι παλαιοσχολητικα.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:41 Αυτό με το Άραβας που στο κτυπάει συνέχεια είναι μάλλον υπονοούμενο ότι θα σου δώσει και κώλο.
:smt005:

Ή μπορεί να δηλώνει επιθυμία να γίνει μέλος του χαρεμιού του. :opa:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:21
Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:32 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά χωρίζεις με την βαντόναινα και συγκατοικείς λίαν συντόμως με το ρωσάκι.
:smt018

εχει την δικια του για σταθερη - τη ρωσσοκατι στο παγκο - δυο αναπληρωματικες φακμπαντυς - κανα δυο μεταγραφες κ μετα μπορει να ασχολειται ασχολειται με αναζητηση νεων ταλεντων
Δεν μπορώ να διαβάζω μλκιες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:41 Αυτό με το Άραβας που στο κτυπάει συνέχεια είναι μάλλον υπονοούμενο ότι θα σου δώσει και κώλο.
Αν κάνουμε το νήμα με συνδρομή από δω και πέρα και donate για κάθε μου ποστ, ποστάρω και την περίφημη σκανδαλοπετρα Αραβοφωτο μου, εκτός από διαλόγους.
Θα συνεννοηθώ πάραυτα με τους διαχειριστές μπας και βγάλουμε κανενα καλό φράγκο αμφότεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Μαρ 2022, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

βρε την Γκερ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Βαντονε,στην ερωτική Θεσσαλονίκη,με ποια θα ανέβεις; :003:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:49
Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:21
Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:32 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά χωρίζεις με την βαντόναινα και συγκατοικείς λίαν συντόμως με το ρωσάκι.
:smt018

εχει την δικια του για σταθερη - τη ρωσσοκατι στο παγκο - δυο αναπληρωματικες φακμπαντυς - κανα δυο μεταγραφες κ μετα μπορει να ασχολειται ασχολειται με αναζητηση νεων ταλεντων
Δεν μπορώ να διαβάζω μλκιες.
Το ιδιο ακριβως του ειπα. Συναντηθηκαν τα μεγαλα πνευματα.

viewtopic.php?f=33&t=38314&start=1050#p2404870
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 18:08
Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 18:05
panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 17:54 Εγώ είμαι από τους πρώτους που σου είπα ρίξε. Αλλά με αυτά που βλέπω τώρα, για το καλό σου σου λέω παράτα την.
Άστο το παιδί να παίξει με τη φωτιά, δεν είναι ανήλικο.

Μην τους ακούς βαντοναρε, εγώ πιστεύω σε εσένα, θα τα βγάλεις πέρα (πιθανόν).
Αν και πρέπει να μην κανείς κάποια εύκολα λάθη, και να είσαι πιο ψύχραιμος.

Αν καμία φορά δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος (κάποιο άλλο όργανο τραβάει όλο το αίμα) και δεν σκέφτεσαι καθαρά, γράψε εδώ στο φόρουμ και θα σε συμβουλέψουμε εμείς.
Εγω του ειπα ριξε. Αυτος ομως δεν θα ριξει μονο, αλλα θα χωρισει με την βαντονενα και θα μπλεξει με αυτη, πραγμα που ειναι κακη ιδεα. Δεν θα περιοριστει στο ριξιμο. Αυτο βλέπω εγω δηλαδή.
Κι εγώ αυτό βλέπω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:46
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:36
sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:31

Άλλο το πώς σκεφτόμαστε και άλλο η γεννετήσια ορμή την οποία μάς έχει δώσει η φύση. Ο άντρας έχει σκοπό να διαιωνίσει τα γονίδια του. Η γυναίκα έχει ένα σωρό άλλες λειτουργίες, με βασικότερη την τεκνοποίηση και το μεγάλωμα. Να στο πω διαφορετικά, με το τέλος του σεξ τελειώνει ο ρόλος του άντρα και ξεκινά της γυναίκας (εάν μείνει έγκυος). Είναι λάθος να τους θεωρούμε ίδιους.
Δηλαδή από όταν αρχίζετε και χάνετε γονιμότητα είστε άχρηστοι για την κοινωνία;
Για την κοινωνία δεν ξέρω (μπορεί πχ να σε χαίρεται το εγγονάκι) αλλά για τη φύση ναι, δεν σε χρειάζεται άλλο. Και για τις γυναίκες ισχύει, γιατί νομίζεις ότι η οστεοπόρωση αρχίζει με την εμμηνόπαυση; Πάντως εκείνο που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να εξισώνουμε τους ρόλους των φύλων, είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι και οι άντρες μπορούν να γεννήσουν. Από κει και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να πηγαίνει με 50 άντρες είμαι ο τελευταίος που θα την κακοχαρακτηρίσει, έτερον, εκάτερον.
Με 50 φίλους του συντρόφου της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:02
TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:56

Για την κοινωνία δεν ξέρω (μπορεί πχ να σε χαίρεται το εγγονάκι) αλλά για τη φύση ναι, δεν σε χρειάζεται άλλο. Και για τις γυναίκες ισχύει, γιατί νομίζεις ότι η οστεοπόρωση αρχίζει με την εμμηνόπαυση; Πάντως εκείνο που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να εξισώνουμε τους ρόλους των φύλων, είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι και οι άντρες μπορούν να γεννήσουν. Από κει και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να πηγαίνει με 50 άντρες είμαι ο τελευταίος που θα την κακοχαρακτηρίσει, έτερον, εκάτερον.

Είμαι ο τελευταίος που θα βάλει τους ρόλους και τα φύλα στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο όμως αυτό και άλλο το να προσπαθείς να μετατρέψεις τη φύση σε πλυντήριο της απιστίας, της υποκρισίας και των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Λάθος κατάλαβες. Είναι μία ερμηνεία τού γιατί οι άντρες κατά κανόνα ξενοκοιτάνε περισσότερο. Δεν είναι μάθημα ηθικής.

Κι εσύ κατάλαβες λάθος. Δεν πρόκειται για «μάθημα» ούτε πόσταρα για να παραστήσω τον ηθικολόγο που δεν έχει κάνει ποτέ και σε τίποτα λάθος. Επί της παρατήρησης και της ερμηνείας που δίνεις για το ξενοκοίταγμα δε διαφωνώ εξάλλου. Απλώς διέκρινα μια απόπειρα «ξεπλύματος» που με ενόχλησε. Αν παρερμήνευσα, πάω πάσο.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:02
TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:56

Είμαι ο τελευταίος που θα βάλει τους ρόλους και τα φύλα στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο όμως αυτό και άλλο το να προσπαθείς να μετατρέψεις τη φύση σε πλυντήριο της απιστίας, της υποκρισίας και των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Λάθος κατάλαβες. Είναι μία ερμηνεία τού γιατί οι άντρες κατά κανόνα ξενοκοιτάνε περισσότερο. Δεν είναι μάθημα ηθικής.
Το λογικό είναι να ξενοκοιταμε εμείς διαρκώς για να αναζητούμε τα καλύτερα γονίδια για αναπαραγωγή. Αν ο φίλος του συντρόφου έχει πιο καλό πακέτο πάμε εκεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πλάκα πλάκα γαμάτη φάση πρέπει να είναι. Να κερατωνεις τον σύντροφο με τον φίλο του. Που είναι λίγο διαφορετικός από τον δικό σου τον στανταρακι, ελεύθερος και σε ιντριγκαρει. Να βγαίνετε και οι τρεις παρέα και να χαϊδεύεις τον άλλο μόλις ο γκομενος κοιτάει αλλού, να ανταλλάσετε βλέμματα φουλ στα υπονοουμενα και ο άλλος να είναι στην κοσμάρα του, να ψάχνετε αφορμή μόλις βρείτε λίγο χρόνο να χαμουρευτειτε, πηδηχτειτε κτλ Αδρεναλίνη στο φουλ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”