Σημερα βγηκα θετικος και μετακομιζω στο ξενοδοχείο

Περαστικά.panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 08:20 Πονοκεφαλος, πονολαιμος και λιγος πυρετος.
Σημερα βγηκα θετικος και μετακομιζω στο ξενοδοχείο
![]()
Εγώ την πέρασα φίνα με το κοβιντακι δικέ μου. Τη 2η μέρα μου σταμάτησε ο πυρετός και αραζα στον κήπο όλη μέρα για ηλιοθεραπείαpanos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 08:42 Ευχαριστώ! Παρολο που αρχικα σκεφτηκα με παρατησουν στην ησυχια μου, τωρα μου φαίνεται πως θα βαρεθω. Τελος παντων μια ιωση είναι, θα περάσει.
Δεν με νοιάζει ο πυρετός. Όμως ο λαιμός μου είναι σαν να τον έχουν τριψει με γυαλόχαρτο. Ούτε να καταπιώ δεν μπορώ και ξυπνάω από τον πόνοEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:54Εγώ την πέρασα φίνα με το κοβιντακι δικέ μου. Τη 2η μέρα μου σταμάτησε ο πυρετός και αραζα στον κήπο όλη μέρα για ηλιοθεραπείαpanos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 08:42 Ευχαριστώ! Παρολο που αρχικα σκεφτηκα με παρατησουν στην ησυχια μου, τωρα μου φαίνεται πως θα βαρεθω. Τελος παντων μια ιωση είναι, θα περάσει.![]()
Οξύμετρο έχεις;panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:57Δεν με νοιάζει ο πυρετός. Όμως ο λαιμός μου είναι σαν να τον έχουν τριψει με γυαλόχαρτο. Ούτε να καταπιώ δεν μπορώ και ξυπνάω από τον πόνοEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:54Εγώ την πέρασα φίνα με το κοβιντακι δικέ μου. Τη 2η μέρα μου σταμάτησε ο πυρετός και αραζα στον κήπο όλη μέρα για ηλιοθεραπείαpanos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 08:42 Ευχαριστώ! Παρολο που αρχικα σκεφτηκα με παρατησουν στην ησυχια μου, τωρα μου φαίνεται πως θα βαρεθω. Τελος παντων μια ιωση είναι, θα περάσει.![]()
![]()
Όχι αλλά αναπνέω κανονικά. Έχει σχέση ο λαιμος?Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:00Οξύμετρο έχεις;panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:57Δεν με νοιάζει ο πυρετός. Όμως ο λαιμός μου είναι σαν να τον έχουν τριψει με γυαλόχαρτο. Ούτε να καταπιώ δεν μπορώ και ξυπνάω από τον πόνοEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:54
Εγώ την πέρασα φίνα με το κοβιντακι δικέ μου. Τη 2η μέρα μου σταμάτησε ο πυρετός και αραζα στον κήπο όλη μέρα για ηλιοθεραπεία![]()
![]()
Να παρεις.panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:05Όχι αλλά αναπνέω κανονικά. Έχει σχέση ο λαιμος?Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:00Οξύμετρο έχεις;panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:57
Δεν με νοιάζει ο πυρετός. Όμως ο λαιμός μου είναι σαν να τον έχουν τριψει με γυαλόχαρτο. Ούτε να καταπιώ δεν μπορώ και ξυπνάω από τον πόνο![]()
Ζητά να σου φέρουν ένα οξύμετρο γιατί δεν θα το καταλάβεις αν σου πέσει το οξυγόνο. Σε ότι αφορά τον λαιμό, είναι σημαντικό να μπορείς να πίνεις νερό έστω. Ίσως βοηθήσουν τα αντιισταμινικά ή ίσως χρειάζεσαι κάποιο αντιφλεγμονώδες. Μίλα με γιατρό.panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:05Όχι αλλά αναπνέω κανονικά. Έχει σχέση ο λαιμος?Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:00Οξύμετρο έχεις;panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:57
Δεν με νοιάζει ο πυρετός. Όμως ο λαιμός μου είναι σαν να τον έχουν τριψει με γυαλόχαρτο. Ούτε να καταπιώ δεν μπορώ και ξυπνάω από τον πόνο![]()
Παυσίπονα, τσάι, μέλι, καραμέλες. Next.panos291 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 23:57
Ιτς οκ,το μπολι δουλευειIf you get COVID-19 now, there’s a good chance you’ll have a sore throat, whether or not you’re vaccinated. “The nonspecific symptoms, such as sore throat and runny nose, are happening more or less equally in both vaccinated and unvaccinated individuals,” Galiatsatos says.
“Keep in mind the COVID-19 vaccine isn’t meant to protect you from those symptoms — it’s really meant to protect you from severe disease,” he says
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βαράτε τον.GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2022, 00:16Ιτς οκ,το μπολι δουλευειIf you get COVID-19 now, there’s a good chance you’ll have a sore throat, whether or not you’re vaccinated. “The nonspecific symptoms, such as sore throat and runny nose, are happening more or less equally in both vaccinated and unvaccinated individuals,” Galiatsatos says.
“Keep in mind the COVID-19 vaccine isn’t meant to protect you from those symptoms — it’s really meant to protect you from severe disease,” he says
https://www.everydayhealth.com/coronavi ... re-throat/