εγω λεω οτι κοιμησου κι εσυ - δεν προκειται να στειλει
επισης μην κανεις καμια μαλακια και ξαναστειλεις σε φαση μου θυμωσες
εγω λεω οτι κοιμησου κι εσυ - δεν προκειται να στειλει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι ρε, είσαι σοβαρός? Ούτε καν.
εχε επισης υποψη οτι απο εδω και μπρος οτι γραψεις πιθανοτατα καταγραφεται για μελλοντικη χρηση - οποτε και να ξαναστειλει κοιτα να μην τσιμπησεις και γραψεις κανα περιεργοvantono έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:26Όχι ρε, είσαι σοβαρός? Ούτε καν.
Αν δεν απαντήσει όντως, έχει χαθεί το παιχνίδι κατα 80%.
Αν ξαναστείλω εγώ σε στυλ σαν αυτό που έγραψες παραπανω, έχει χαθεί κατα 100%.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κι εσύ λυσσάς να χωρίσει
Απο τη μια τα ποτιστικα χωραφια και απο την αλλη το ασυλο που θα εχει αν ο Πουτιν γινει πλανηταρχης.Μπίστης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:33 Πάντως 6ο τατού όσο μούναρος και να είναι, κάνεις πρόταση γάμου στην κυρά και απολαμβανεις διακοπές και προίκα στον ηρωικό Μωριά
Ναι αλλά σε μουνοσύνη πλέον νικά η κυρία Βανδώνου
Για να ζήσει ευτυχισμένος. Δεν καταλαβαίνω, δεν θέλεις την ευτυχία του συμπχορουμιτη μας;
Και το 1 εκ των -μέχρι στιγμής- 5, το έχει στη μέση.Μπίστης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:33 Πάντως 6ο τατού όσο μούναρος και να είναι, κάνεις πρόταση γάμου στην κυρά και απολαμβανεις διακοπές και προίκα στον ηρωικό Μωριά
Τελικά είσαι πολύ συντηρητική.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.