Oποτε τι ;Αναρχια ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:15 Μαλακίες. Δεν υπάρχει αριστερός και δεξιός. Όλοι είναι απατεώνες. Αυτό που μας έκανε ο Μητσοτάκης δεν το εκανε ούτε ο Σύριζα. Πίσσα και πούπουλα. Μπρτ απατεώνες κλέφτες άχρηστοι που σας πληρώνουμε να μας γαμάτε χωρίς σάλιο. Μόνο μια επανάσταση θα σώσει την ελλάδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς κρίνετε αυτή την πολιτική θέση?
- Frappezitis
Re: Πώς κρίνετε αυτή την πολιτική θέση?
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κανενα κομμα/ιδεολογια δε σε εκφράζει 100%Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:35Τα κόμματα που ψήφιζα, όταν έβλεπα οτι άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, δεν ασχολιόμουν καν με το να τους κάνω κριτική, άλλαζα κόμμα.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 19:26Tα κομματα που ψηφιζες κατα καιρους δεχονταν την κριτικη σου ή την αγνοουσαν?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:12
Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή η πολιτική θέση είναι βλακώδης, αφού μ' αυτόν τον τρόπο ο "δεξιός" ψηφοφόρος γίνεται ένα "μετρημένο κουκί" (μη πώ πρόβατο), το οποίο ο τσοπάνης δεν έχει κανένα λόγο να το ακούσει, αφού είτε γκρινιάζει είτε όχι, και γενικώς ο,τι και να του κάνουν, θα τον ψηφίσει.
Τί πιστεύετε?
Είπαμε, είναι συμπεριφορά κάκ να κάνεις κριτική και να μένεις εκεί.
Αλλοι ειναι στο 90% αλλοι στο 80% αλλοι στο 70% κ.ο.κ.
Και ολοι υποκεινται σε κριτικη. Αλλιως δεν θα μιλαγαμε για κομματα/ιδεολογιες αλλα για δογματα και θεσφατα.
Το να αλλαζεις κομματα/ιδεολογιες με τη συχνοτητα που αλλαζεις σωβρακα κανει εσενα πρωτα απο ολα αναξιοπιστο και οχι το κομμα/ιδεολογια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μιλάμε για διαφωνία με βασικές θέσεις.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:18Κανενα κομμα/ιδεολογια δε σε εκφράζει 100%Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:35Τα κόμματα που ψήφιζα, όταν έβλεπα οτι άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, δεν ασχολιόμουν καν με το να τους κάνω κριτική, άλλαζα κόμμα.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 19:26
Tα κομματα που ψηφιζες κατα καιρους δεχονταν την κριτικη σου ή την αγνοουσαν?
Και ολοι υποκεινται σε κριτικη. Αλλιως δεν θα μιλαγαμε για κομματα/ιδεολογιες αλλα για δογματα και θεσφατα.
Το να αλλαζεις κομματα/ιδεολογιες με τη συχνοτητα που αλλαζεις σωβρακα κανει εσενα πρωτα απο ολα αναξιοπιστο και οχι το κομμα/ιδεολογια.
Η μη μείωση φόρων στην παρούσα φάση είναι βασική κυβερνητική θέση, και θέση που καταστρέφει και τον ίδιο τον Παπαγάλο, και πολλούς σαν κι αυτόν.
Κι όμως συνεχίζει να στηρίζει αυτούς που τον καταστρέφουν, και μάλιστα την ίδια ώρα ενώ οι ίδιοι πλουτίζουν. Ε, αυτό είναι βλακώδες. Τί να κάνουμε.
Ιδεολογία δεν έχω αλλάξει εγώ.
Την ίδια που είχα το 2007 (πότε μπήκα στο προηγούμενο πχόρουμ), την ίδια έχω και τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 11 Μαρ 2022, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ακριβώς. Και σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο το εκλεγμένο κόμμα και άλλο ο κυβερνητικός σχηματισμός. Τα κόμματα που είναι εκτός κυβέρνησης, έχουν βαθιά και πλέρια άνεση να προτείνουν τις τέλειες λύσεις. Αλλά έχουν σταθερές ιδέες, δε λέω.paul25 έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:52
Τι να πιστέψουμε; Αυτό που περιγράφεις αν κατάλαβα καλά είναι το κλασσικό πρόβλημα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:12Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή η πολιτική θέση είναι βλακώδης, αφού μ' αυτόν τον τρόπο ο "δεξιός" ψηφοφόρος γίνεται ένα "μετρημένο κουκί" (μη πώ πρόβατο), το οποίο ο τσοπάνης δεν έχει κανένα λόγο να το ακούσει, αφού είτε γκρινιάζει είτε όχι, και γενικώς ο,τι και να του κάνουν, θα τον ψηφίσει.Parrot έγραψε: 11 Μαρ 2022, 16:54
Όχι, παρ' όλα αυτά αν κάτι δεν μου αρέσει η κριτική από μερους μου θα συνεχιστεί..
Τί πιστεύετε?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Αν διαφωνει κανεις με 1 κυβερνητικη θεση και συμφωνει με αλλες 15 ειναι λογος να αλλαξει κομμα?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:26Μιλάμε για διαφωνία με βασικές θέσεις.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:18Κανενα κομμα/ιδεολογια δε σε εκφράζει 100%Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:35
Τα κόμματα που ψήφιζα, όταν έβλεπα οτι άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, δεν ασχολιόμουν καν με το να τους κάνω κριτική, άλλαζα κόμμα.
Η μη μείωση φόρων στην παρούσα φάση είναι βασική κυβερνητική θέση, και θέση που καταστρέφει και τον ίδιο τον Παπαγάλο, και πολλούς σαν κι αυτόν.
Κι όμως συνεχίζει να στηρίζει αυτούς που τον καταστρέφουν, και μάλιστα την ίδια ώρα ενώ οι ίδιοι πλουτίζουν. Ε, αυτό είναι βλακώδες. Τί να κάνουμε.
Την ίδια που είχα το 2007 (πότε μπήκα στο προηγούμενο πχόρουμ), την ίδια έχω και τώρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν αυτή η μία τον εξοντώνει, δεν είναι?George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:29Αν διαφωνει κανεις με 1 κυβερνητικη θεση και συμφωνει με αλλες 15 ειναι λογος να αλλαξει κομμα?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:26Μιλάμε για διαφωνία με βασικές θέσεις.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:18
Κανενα κομμα/ιδεολογια δε σε εκφράζει 100%
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
Αν τον καλυπτουν οι υπολοιπες 15 μπορει να κανει μια θυσια κανεις για την ιδεολογια/κομμα του.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:36Αν αυτή η μία τον εξοντώνει, δεν είναι?George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:29Αν διαφωνει κανεις με 1 κυβερνητικη θεση και συμφωνει με αλλες 15 ειναι λογος να αλλαξει κομμα?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:26
Μιλάμε για διαφωνία με βασικές θέσεις.
Αμα ηταν ετσι οπως το λες σε καθε εκλογες θα υπηρχαν 2000000 κοψοχερηδες μιας και κανενα κομμα απο καταβολης ελληνικου κράτους δεν εχει εφαρμοσει την ατζέντα με την οποια εκλεχθηκε ή δεν πηρε αντιλαικα μετρα.
Τί θυσία, τον εαυτό του? Σοβαρά μιλάς?George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:42Αν τον καλυπτουν οι υπολοιπες 15 μπορει να κανει μια θυσια κανεις για την ιδεολογια/κομμα του.
Αμα ηταν ετσι οπως το λες σε καθε εκλογες θα υπηρχαν 2000000 κοψοχερηδες μιας και κανενα κομμα απο καταβολης ελληνικου κράτους δεν εχει εφαρμοσει την ατζέντα με την οποια εκλεχθηκε ή δεν πηρε αντιλαικα μετρα.
Τόσοι και παραπάνω υπάρχουν.σε καθε εκλογες θα υπηρχαν 2000000 κοψοχερηδες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
Αντε και αλλαξε κομμα. Τι θα γινει? Σωθηκε?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:43Τί θυσία, τον εαυτό του? Σοβαρά μιλάς?George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:42Αν τον καλυπτουν οι υπολοιπες 15 μπορει να κανει μια θυσια κανεις για την ιδεολογια/κομμα του.
Υπάρχει μια πιθανότητα 1/1000. Μ' αυτούς δεν υπάρχει ούτε τόση.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:45Αντε και αλλαξε κομμα. Τι θα γινει? Σωθηκε?Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:43Τί θυσία, τον εαυτό του? Σοβαρά μιλάς?George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:42
Αν τον καλυπτουν οι υπολοιπες 15 μπορει να κανει μια θυσια κανεις για την ιδεολογια/κομμα του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
Αυτο το λες εσυ. Ο αλλος μπορει να λεει "ε 1/1000 εχουν και αυτοι 1/1000 και οι αλλοι. Ας μεινω με αυτους που ξερω καθως οπως λεει η παροιμια καλυτερα να δουλευεις με ενα διαβολο που γνωριζεις παρα με ενα διαβολο που δεν ξερεις".
Εντάξει, τί να σου πώ.George_V έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:48Αυτο το λες εσυ. Ο αλλος μπορει να λεει "ε 1/1000 εχουν και αυτοι 1/1000 και οι αλλοι. Ας μεινω με αυτους που ξερω καθως οπως λεει η παροιμια καλυτερα να δουλευεις με ενα διαβολο που γνωριζεις παρα με ενα διαβολο που δεν ξερεις".
Δηλαδή να κάτσει μ' αυτούς που θα τον σκίσουν σίγουρα (δε λέω για τον Παπαγάλο τώρα, γενικώς μιλάω), για να μην πάει σ' αυτούς που θα τον σκίσουν σχεδόν σίγουρα.
Παίζει, βέβαια, και άλλη πιθανότητα, απ' αυτούς να έχει οικονομικά οφέλη. Όλοι θυμόμαστε τί έλεγε νυν υπουργός για τους προσληφθέντες στα στέητζ ("αυτούς που δε μας ψήφισαν τους ξέρουμε (πρακτικές μαφίας δηλαδή, μετα παραπονιούνται που τους λέμε εγκληματική οργάνωση), να τους βρούμε έναν έναν και να τους θυμίσουμε ποιός τους διόρισε, και να φέρουν και τους γονείς οτυς να μας ψηφίσουν").
Ή να τον τραμπουκίζουν για να τους ψηφίσει, τέτοιοι που είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλάΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27Ακριβώς. Και σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο το εκλεγμένο κόμμα και άλλο ο κυβερνητικός σχηματισμός. Τα κόμματα που είναι εκτός κυβέρνησης, έχουν βαθιά και πλέρια άνεση να προτείνουν τις τέλειες λύσεις. Αλλά έχουν σταθερές ιδέες, δε λέω.paul25 έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:52
Τι να πιστέψουμε; Αυτό που περιγράφεις αν κατάλαβα καλά είναι το κλασσικό πρόβλημα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:12
Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή η πολιτική θέση είναι βλακώδης, αφού μ' αυτόν τον τρόπο ο "δεξιός" ψηφοφόρος γίνεται ένα "μετρημένο κουκί" (μη πώ πρόβατο), το οποίο ο τσοπάνης δεν έχει κανένα λόγο να το ακούσει, αφού είτε γκρινιάζει είτε όχι, και γενικώς ο,τι και να του κάνουν, θα τον ψηφίσει.
Τί πιστεύετε?![]()
nyxtovios έγραψε: 11 Μαρ 2022, 22:30Εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλάΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27Ακριβώς. Και σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο το εκλεγμένο κόμμα και άλλο ο κυβερνητικός σχηματισμός. Τα κόμματα που είναι εκτός κυβέρνησης, έχουν βαθιά και πλέρια άνεση να προτείνουν τις τέλειες λύσεις. Αλλά έχουν σταθερές ιδέες, δε λέω.paul25 έγραψε: 11 Μαρ 2022, 17:52![]()
Τι να πιστέψουμε; Αυτό που περιγράφεις αν κατάλαβα καλά είναι το κλασσικό πρόβλημα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ μπαίνω στο πχώρουμ για ψυχαγωγικούς και όχι για πολιτικούς λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-