Επειδή πάνω απ'όλα είμαι άνθρωπος και όχι ούγκανο, θα ευχηθώ περαστικά. Ακόμη και σε κάποιον που αντιπαθώ. Αυτό μαντάμ ε μεσιέ είναι ανωτερότητα και δεικνύει πολιτισμό και επίπεδο. Σας μερσώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Leporello έγραψε: 11 Μαρ 2022, 15:42
Μη γελάς καθόλου. Εγώ έκανα δύο χρόνια στην Βιρτζίνια στις ΗΠΑ. Εκεί επιτρεπόταν το αλκόολ από 21 ετών και πάνω. Οι φοιτητές λοιπόν έπαιρναν οινόπνευμα από το φαρμακείο (όχι δεν ήταν μπλε όπως στην Ελλάδα) και το έριχναν μέσα σε Κόκα - Κόλα. Ηταν μιά αηδία.
Επί του θέματος, περαστικά και στον Μιχαλολιάκο. Περαστικά σε όλους όσους κολλούν Covid-19
Εδώ στην Ελλάδα έχουμε και το λευκό οινόπνευμα.
Νομίζω ότι ούτε το ελληνικό άσπρο οινόπνευμα είναι πόσιμο. Που είναι ό Otto Weininger όταν τον χρειάζεσαι;
Δε θα το συνιστούσα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, λόγω κορονοϊού. https://www.news247.gr/koinonia/diasoli ... 58546.html
Το κρατος εχει υποχρεωση να προφυλαξει τη ζωη του Νικου Μιχαλολιακου πως ολων των πολιτων. Τυχον απωλεια της ζωης του υπο υποπτες συνθηκες θα μπορουσε να δημιουργησει επεισοδια απο αγανακτισμενους εθνικιστες.
Ευχομαστε ολοι καλη αναρρωση στον πολιτικο κρατουμενο!!
Aprilianos έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:06
. Τυχον απωλεια της ζωης του υπο υποπτες συνθηκες θα μπορουσε να δημιουργησει επεισοδια απο αγανακτισμενους εθνικιστες.
Υπάρχουν κι άλλα κελιά για τυχόν "αγανακτισμένους" νεοναζί αντιεμβολιαστες που κάνουν επεισόδια.
. Τυχον απωλεια της ζωης του υπο υποπτες συνθηκες θα μπορουσε να δημιουργησει επεισοδια απο αγανακτισμενους εθνικιστες.
Υπάρχουν κι άλλα κελιά για τυχόν "αγανακτισμένους" νεοναζί αντιεμβολιαστες που κάνουν επεισόδια.
για τους αναρχικους παντως που τα σπανε και γεμισαν χτες γκραφιτι ολη τη Σταδιου δεν υπαρχουν απο τη νεοφιλελευθερη κυβερνησαρα μας. σωστα; η ιση μεταχειριση του Μιχαλολιακου ειναι θεμα ανθρωπινων δικαιωματων
για τους αναρχικους παντως που τα σπανε και γεμισαν χτες γκραφιτι ολη τη Σταδιου δεν υπαρχουν απο τη νεοφιλελευθερη κυβερνησαρα μας. σωστα; η ιση μεταχειριση του Μιχαλολιακου ειναι θεμα ανθρωπινων δικαιωματων
Από πότε οι νεοναζί και οι χουντικοί ενδιαφέρεστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα;
ειναι Ελληνας πολιτης, δεν δικαιουται ισης μεταχειρισης;; εγω παντα ενδιαφερομουν για τα ανθρωπινα δικαιωματα των 'χουντικων"
Aprilianos έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:16
ειναι Ελληνας πολιτης, δεν δικαιουται ισης μεταχειρισης;; εγω παντα ενδιαφερομουν για τα ανθρωπινα δικαιωματα των 'χουντικων"
Ίση μεταχείριση έχει, όπως και οι άλλοι εγκληματίες σε ιατρικά θέματα, αλλα εσείς θυμάστε ότι υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα (τα οποία αντίκεινται στην ιδεολογία σας) μόνο αν πρόκειται για την πάρτη σας;