Τώρα που ξεχάσαμε τα εμβόλια και αρχίσαμε τον πόλεμο, αντίς να γράφεις για αυτά που σας μάθαν στο σκολείο , κάνεις το μπολι κι ανοίγεις και θέμα....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιάστηκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Εμβολιάστηκα
Τι διαφορά φάσης είναι αυτή;
Τώρα που ξεχάσαμε τα εμβόλια και αρχίσαμε τον πόλεμο, αντίς να γράφεις για αυτά που σας μάθαν στο σκολείο , κάνεις το μπολι κι ανοίγεις και θέμα....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γράφω και για αυτά που μας μάθαν στο σχολειό, όσο προλαβαίνω δηλαδής. Μέχρι πριν λίγες μέρες σας έδινα καθημερινό update του για το πως εξελίσσονται οι επιχειρήσεις, αλλά δεν το εκτιμήσατε, προτιμάτε να σκοτώνεστε για ξανθά γένη και Εσπερία σε φάση γάβρος-βάζελος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:25 Τι διαφορά φάσης είναι αυτή;
Τώρα που ξεχάσαμε τα εμβόλια και αρχίσαμε τον πόλεμο, αντίς να γράφεις για αυτά που σας μάθαν στο σκολείο , κάνεις το μπολι κι ανοίγεις και θέμα....![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
Οχι, το update καλο ήταν
Δικαιωση υπερτασικου Στυγιου που τους κάνει κωλοδαχτυλα εδω και μηνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 11:38Ω ρε μαλακά. Πήγα χαλαρός, τους τα είπα όλα για πίεση φάρμακα κλπ, μου είπαν δεν έχει σχέση, το έκανα, έκατσα έξω, άκουγα αθλητικά ήρεμος, και μετά από 10 λεπτά ξαφνικά κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Άρχισα να νιώθω χάλια, οι τύποι της καρδιάς μου εκτινάχθηκαν σε 20 δευτερόλεπτα σε αδιανόητες ταχύτητες, άρχισα να ζαλίζομαι, είπα πως νταξει μέχρι εδώ ήταν, καλά περάσαμε, τους το λέω μου μετράνε την πίεση, 22/12/140 παλμοί, φιλιά στο χάος. Μου είπαν πάμε μέσα, αλλά ήδη άρχισα να χαλαρώνω, το ένιωθα, το πικ είχε περάσει. Έκατσα εκεί μισή ώρα, μου μέτραγα την πίεση, έπεσε στο 160 και έφυγα. Μου έλεγαν πως αγχώθηκες και παπαριες. Κλασική δικαιολογία. Εγώ δεν είμουν καθόλου αγχωμένος και πες πως το παράκανα. Όλα έγιναν σε ένα λεπτό. Τελοσπαντων. Καλώς ή κακώς έζησα αλλά μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να πιστέψω πως το εμβόλιο δεν έχει σχέση με την αύξηση της πίεσης μου, πως ήταν απλά μια σύμπτωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 09:26πάω σε λίγο, να δω αν έχει και σχέση με την πίεση. την έριξα από 200 στο 150. Αν ξανανεβει, θα πέσει κτηνιατρικο κράξιμο.GoBack έγραψε: 09 Μαρ 2022, 21:08
Αφου εισαι αντιψεκ φουλ,επιβαλλεται να πας με το χαμογελο στα χειλη για την 3η δοση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε καλά, αν είσαι και κάτω των 60. Κι εγώ δε θα το έκανα, σιγά μην κινδυνευα από την όμικρον, άλλωστε έχω πάει σε Πάρτυ, θα έχω κολλήσει στάνταρτ. Επειδή κρατάνε το γκριν πας ακόμα οι μαλακές το έκανα, δε γινόταν αλλιώςGoBack έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:04Δικαιωση υπερτασικου Στυγιου που τους κάνει κωλοδαχτυλα εδω και μηνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 11:38Ω ρε μαλακά. Πήγα χαλαρός, τους τα είπα όλα για πίεση φάρμακα κλπ, μου είπαν δεν έχει σχέση, το έκανα, έκατσα έξω, άκουγα αθλητικά ήρεμος, και μετά από 10 λεπτά ξαφνικά κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Άρχισα να νιώθω χάλια, οι τύποι της καρδιάς μου εκτινάχθηκαν σε 20 δευτερόλεπτα σε αδιανόητες ταχύτητες, άρχισα να ζαλίζομαι, είπα πως νταξει μέχρι εδώ ήταν, καλά περάσαμε, τους το λέω μου μετράνε την πίεση, 22/12/140 παλμοί, φιλιά στο χάος. Μου είπαν πάμε μέσα, αλλά ήδη άρχισα να χαλαρώνω, το ένιωθα, το πικ είχε περάσει. Έκατσα εκεί μισή ώρα, μου μέτραγα την πίεση, έπεσε στο 160 και έφυγα. Μου έλεγαν πως αγχώθηκες και παπαριες. Κλασική δικαιολογία. Εγώ δεν είμουν καθόλου αγχωμένος και πες πως το παράκανα. Όλα έγιναν σε ένα λεπτό. Τελοσπαντων. Καλώς ή κακώς έζησα αλλά μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να πιστέψω πως το εμβόλιο δεν έχει σχέση με την αύξηση της πίεσης μου, πως ήταν απλά μια σύμπτωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 09:26
πάω σε λίγο, να δω αν έχει και σχέση με την πίεση. την έριξα από 200 στο 150. Αν ξανανεβει, θα πέσει κτηνιατρικο κράξιμο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν είχες αρρωστήσει, γιατί εμβολιάστηκες;
Εδώ ρε σεις ένα κοινό αντιφλεγμονώδες δεν τολμώ να πάρω γιατί χτυπάω 18άρια μετά..GoBack έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:04Δικαιωση υπερτασικου Στυγιου που τους κάνει κωλοδαχτυλα εδω και μηνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 11:38Ω ρε μαλακά. Πήγα χαλαρός, τους τα είπα όλα για πίεση φάρμακα κλπ, μου είπαν δεν έχει σχέση, το έκανα, έκατσα έξω, άκουγα αθλητικά ήρεμος, και μετά από 10 λεπτά ξαφνικά κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Άρχισα να νιώθω χάλια, οι τύποι της καρδιάς μου εκτινάχθηκαν σε 20 δευτερόλεπτα σε αδιανόητες ταχύτητες, άρχισα να ζαλίζομαι, είπα πως νταξει μέχρι εδώ ήταν, καλά περάσαμε, τους το λέω μου μετράνε την πίεση, 22/12/140 παλμοί, φιλιά στο χάος. Μου είπαν πάμε μέσα, αλλά ήδη άρχισα να χαλαρώνω, το ένιωθα, το πικ είχε περάσει. Έκατσα εκεί μισή ώρα, μου μέτραγα την πίεση, έπεσε στο 160 και έφυγα. Μου έλεγαν πως αγχώθηκες και παπαριες. Κλασική δικαιολογία. Εγώ δεν είμουν καθόλου αγχωμένος και πες πως το παράκανα. Όλα έγιναν σε ένα λεπτό. Τελοσπαντων. Καλώς ή κακώς έζησα αλλά μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να πιστέψω πως το εμβόλιο δεν έχει σχέση με την αύξηση της πίεσης μου, πως ήταν απλά μια σύμπτωση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 09:26
πάω σε λίγο, να δω αν έχει και σχέση με την πίεση. την έριξα από 200 στο 150. Αν ξανανεβει, θα πέσει κτηνιατρικο κράξιμο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε μλκ οσοι σκοτωνονται σε τετοια φαση δεν μπορουν να κανουν και τιποτα αλλοScouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:28Γράφω και για αυτά που μας μάθαν στο σχολειό, όσο προλαβαίνω δηλαδής. Μέχρι πριν λίγες μέρες σας έδινα καθημερινό update του για το πως εξελίσσονται οι επιχειρήσεις, αλλά δεν το εκτιμήσατε, προτιμάτε να σκοτώνεστε για ξανθά γένη και Εσπερία σε φάση γάβρος-βάζελος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:25 Τι διαφορά φάσης είναι αυτή;
Τώρα που ξεχάσαμε τα εμβόλια και αρχίσαμε τον πόλεμο, αντίς να γράφεις για αυτά που σας μάθαν στο σκολείο , κάνεις το μπολι κι ανοίγεις και θέμα....![]()
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
οι πρωτεϊνικές ακίδες έχουν περάσει ελεύθερες το αίμα σου και ίσως έχω φτάσει και στην καρδιά σου. Εύχομαι να μην πάθεις μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδαScouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:23 Λίγος πυρετός με ρίγη σήμερα το πρωϊ, αλλά υποχώρησαν γρήγορα. Τώρα έχω γενικώς μια αίσθηση αδυναμίας, φαντάζομαι θα περάσει γρήγορα. Ήθελα και εγώ προπόνηση χθες στο καπάκι ο μλκας.![]()
Δεν το σώζεις ..Scouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:23 Λίγος πυρετός με ρίγη σήμερα το πρωϊ, αλλά υποχώρησαν γρήγορα. Τώρα έχω γενικώς μια αίσθηση αδυναμίας, φαντάζομαι θα περάσει γρήγορα. Ήθελα και εγώ προπόνηση χθες στο καπάκι ο μλκας.![]()
ΔEN εμβολιάζομαι και μη ψάχνετε για μαλάκες..
Έλα μωρέ καημένε, πάνε κάνε εκεί το νόβαβαξ που είναι κλασσικού τύπου εμβόλιο σαν άλλα που έχεις κάνει στο παρελθόν, να ξεμπερδεύεις με τη μαλακία τα ράπιντ. Τι στα διάλα, κομμουνιστής είσαι και είσαι τόσο αγύριστο κεφάλι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Σαν τη κολοβή αλεπού κι εσύ καημένε.Scouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:17Έλα μωρέ καημένε, πάνε κάνε εκεί το νόβαβαξ που είναι κλασσικού τύπου εμβόλιο σαν άλλα που έχεις κάνει στο παρελθόν, να ξεμπερδεύεις με τη μαλακία τα ράπιντ. Τι στα διάλα, κομμουνιστής είσαι και είσαι τόσο αγύριστο κεφάλι;![]()
Δεν πρόκειται , είμαι χριστιανοκομμουνιστής και φυσικά αγύριστο κεφάλι.
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 10 Μαρ 2022, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Scouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:17Έλα μωρέ καημένε, πάνε κάνε εκεί το νόβαβαξ που είναι κλασσικού τύπου εμβόλιο σαν άλλα που έχεις κάνει στο παρελθόν, να ξεμπερδεύεις με τη μαλακία τα ράπιντ. Τι στα διάλα, κομμουνιστής είσαι και είσαι τόσο αγύριστο κεφάλι;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.