!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- EKPLIKTIKOS
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακό να φλερταρεις λίγο για να επιβεβαιώνεσαι κ να παίρνεις το ego boost που χρειάζεσαι, να νιωθεις ζωντανος. Ε τραβα κ μια παχιά κ γύρνα στη γυναίκα σου μετά. Δεν τρέχει και τίποτα
ΙΜΟ. Αν η άλλη το χοντραίνει βάλε πάγο αν εκτιμάς τη σχέση σου. Από ένα σημείο κ μετά ας πούμε 35+ δεν ειναι εύκολο να βρεις νορμάλ άτομο για σχέση. Όλοι έχουν (εχουμε) τα κουσούρια τους (μας)
ΙΜΟ. Αν η άλλη το χοντραίνει βάλε πάγο αν εκτιμάς τη σχέση σου. Από ένα σημείο κ μετά ας πούμε 35+ δεν ειναι εύκολο να βρεις νορμάλ άτομο για σχέση. Όλοι έχουν (εχουμε) τα κουσούρια τους (μας)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε συ απο οτι γραφει κι αυτος εχει αρχισει να το χοντραινει - και το πραγμα παει ολοταχως για να τον δωσει - και το θεμα του μαλλον ειναι πως δεν θα τον παρουν χαμπαριEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:10 Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακό να φλερταρεις λίγο για να επιβεβαιώνεσαι κ να παίρνεις το ego boost που χρειάζεσαι, να νιωθεις ζωντανος. Ε τραβα κ μια παχιά κ γύρνα στη γυναίκα σου μετά. Δεν τρέχει και τίποτα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνει και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Μαρ 2022, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό σίγουρα δεν το θελω. Ενας απ'τους πολλους σοβαρους λόγους που με κρατάνε πίσω, είναι και το οτι δεν ξερω τις πραγματικές της προθέσεις. Αν έκανα την κινηση και εμπαινα, δεν θα ήθελα να μου το γυρίσει σε έρωτες και τέτοια μετά. Δεν ειμαι ερωτευμένος. Αν μιλουσαμε ανοιχτά και μου ξεκαθάριζε οτι επιδιώκει αυστηρά και μονο σαρκική επαφή και τίποτα παραπέρα, παίζει και να ενέδιδα.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:07Αν συμβεί το μοιραίο και παράλληλα δε θες να σε ερωτευτεί , να της το κάνεις σα να εισαι ερωτευμένος αντιμετωπίζοντας τη ως "θεα". Και θα τον ρίξεις και θα ξενερώσει και θα σε αφήσει σε ησυχία.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:03 Με έχει καταβάλλει τόσο πολύ αυτή η φάση πάντως, που χθες (για την ακριβεια σήμερα το πρωι, λιγο πριν ξυπνησω) την είδα και στον ύπνο μου σε σεξουαλικές σκηνές![]()
Απ'τις λίγες φορές που ξυπνάω πρωινιάτικα με όρεξη για σεχ. Συχνά μεν θα ξυπνήσω με κρεατόβεργα τέντα, αλλά ειναι λόγω πρωινής κατουρόκαυλας. Σημερα όμως παραλίγο να πάθω καμιά κράμπα. Κοιμάμαι και μπρούμυτα, φτηνα τη γλίτωσα.
Αλλά ξαναλέω μαζέψου αν και νομίζω πως το τρένο του μυαλού έχει χαθεί. Ετελειωσε η ιστορία και είναι θέμα χρόνου ή που να της τον δώσεις ή που να μη ξαναμιλήσετε. Βέβαια αν ειναι καριόλα παίζει να έχει κρατήσει prnt scrn και να τα δώσει στη δικιά σου με την αιτιολογία πως την ενοχλείς και σε έστειλε, ακόμη και αν έγινε το αντίθετο
Με τα πριντσκριν και καμιά κοπτοραπτική στα λόγια, το εχω σκεφτεί κι εγώ. Αλλά δεν εχει να παρουσιάσει και πολλά. Πέραν της φωτο στην παραλία που εστειλα, δεν εχω στείλει/γράψει κάτι επιλήψιμο. Αυτη απο την πλευρά της περισότερα εχει πει σε εμενα + ποδοπικ/κοιλιακοπικ που εχει στείλει.
Εμένα με ξέρει που είμαι δω, 18 χρόνια φόρουμ είμαι, αφήνω κομπιούτερ ανοιχτό, όλα χύμα, και άμα γράψετε και τίποτα ωραίο, της το μεταφέρω. Γενικώς, δεν κρύβω κάτι.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνεις και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
Ordem e Progresso.
Τις ιδιες πιθανοτητες εχει το να τρολλαρουν μαζιsharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνει και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν διαβάζει. Εχω τις ασφαλιστικές δικλείδες μου, οσον αφορά το πχορουμ.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνει και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
18 χρόνια πας για σύνταξηCavaliere έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:28Εμένα με ξέρει που είμαι δω, 18 χρόνια φόρουμ είμαι, αφήνω κομπιούτερ ανοιχτό, όλα χύμα, και άμα γράψετε και τίποτα ωραίο, της το μεταφέρω. Γενικώς, δεν κρύβω κάτι.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνεις και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Μαρ 2022, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cavaliere έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:28Εμένα με ξέρει που είμαι δω, 18 χρόνια φόρουμ είμαι, αφήνω κομπιούτερ ανοιχτό, όλα χύμα, και άμα γράψετε και τίποτα ωραίο, της το μεταφέρω. Γενικώς, δεν κρύβω κάτι.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνεις και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα ήταν καλύτερο να το διαβάσει και να πέσει σε καμια σελίδα θρησκειολογίας ή στα πολιτικά. Μετα και κολλημένο στο πχωρουμ να σε βλέπει δε θα σου λέει τιποτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πλάκα πλάκα... ΠΟλύς καιρός.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:3018 χρόνια πας για σύνταξηCavaliere έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:28Εμένα με ξέρει που είμαι δω, 18 χρόνια φόρουμ είμαι, αφήνω κομπιούτερ ανοιχτό, όλα χύμα, και άμα γράψετε και τίποτα ωραίο, της το μεταφέρω. Γενικώς, δεν κρύβω κάτι.sharp έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:26 Είμαστε σίγουροι ότι η Βαντόναινα δεν διαβάζει δω μέσα; Τόσα χρόνια πχόρουμ, θά 'χει πάρει μάτι πού μπαίνεις και μπορεί να ρίχνει μια ματιά που και που.
Ordem e Progresso.
αν χωριζαμε καθε που καβλωνουμε για αλλη, η μεγαλυτερη σε διαρκεια σχεση στην ιστορια του πλανητη θα ηταν 3 μερες.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:30
Τί λογική είναι αυτή?![]()
![]()
Αν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ναι, να χωρίσω, αλλά αφού ειμαι μόνο καβλωμένος γιατί να καταστρέψω τη σχέση μου για μια κάβλα?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Το πρόβλημα είναι ότι η καβλα στην προκειμένη είναι στενή επαφή της κερατουςvantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:30
Τί λογική είναι αυτή?![]()
![]()
Αν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ναι, να χωρίσω, αλλά αφού ειμαι μόνο καβλωμένος γιατί να καταστρέψω τη σχέση μου για μια κάβλα?
Αποκλείεται να ελέγξεις τη ροή πληροφορίας για απροσδιοριστο χρονικό διάστημα έτσι κ τον χωσεις. Όσο το παιχνίδι μένει σε ένα πλατωνικο φλερτ σε συνδυασμό με χυσια σε κάποια χαρτοπετσέτα δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Αν υπάρξει έστω κ ένα φιλί θα πρέπει να παίξεις γερή άμυνα να τη βγάλεις τρελή την άλλη (χλωμο)
εχω λιωσει
οι γκομενοσχεσεις την εποχη της σεξουαλικης ελευθεριας αντιμετωπιζονται με την ιεροτητα του παλιομοδιτικου καταπιεστικου μυστηριου του γαμου
βεβαια το μονο μυστηριο ειναι ο αφυσικος εθελοντικος μαζοχιστικος αυτοευνουχισμος - οι αποκλειστικοτητες κ η καθημερινη δουλεια που χρειαζεται η ''σχεση'' για να μην ρουτινιασει κ αποθανει
οι γκομενοσχεσεις την εποχη της σεξουαλικης ελευθεριας αντιμετωπιζονται με την ιεροτητα του παλιομοδιτικου καταπιεστικου μυστηριου του γαμου
βεβαια το μονο μυστηριο ειναι ο αφυσικος εθελοντικος μαζοχιστικος αυτοευνουχισμος - οι αποκλειστικοτητες κ η καθημερινη δουλεια που χρειαζεται η ''σχεση'' για να μην ρουτινιασει κ αποθανει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- John Brown Gun Club
συγγνωμη;;;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις