!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Παιζει δυνατα και η Κινα. Βεβαια εαν τα δειτε αυτα στα καναλια μας τρυπηστε μου την μυτη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:24 ΚΙ άλλο ένα κουτσομπολιό: Το 2008 εδώ στο φόρουμ κάποιες γυναίκες πλέκαν το εγκώμιο Πούτιν. Γυναίκες με έντονο πατριωτικό αίσθημα. Το ψυχρό βλέμμα που δείχνει πως δεν παίζει, ξέρει τι ζητά, κοιτά σε κοντρ πλονζέ με καβουρμά, εν συγκαίει τα μπούτια του, σε κόβει μα τα μάτια, αποφασιστικός, αααχ, ναι, κι άλλο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ο Πούτιν δεν είναι παντρεμένος ; Γιατί μιλάνε για ερωμένη ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 08 Μαρ 2022, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Φαίνεται πως η Ουκρανία είναι πολύ κοντά στο να foldάρει.
Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι συνεχίζουν τις κυκλωτικές κινήσεις.
Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι συνεχίζουν τις κυκλωτικές κινήσεις.
- Sid Vicious
Η δικια μου γνωμη στο συγκεκριμμενο ειναι πως ειναι μια πονηροπουστικη προφαση για γελια της Μοσχοβιτικης αρχης. Ποσο μαλλον οταν η ιδια της υποστηριζει, χρησιμοποιει και εχει με την μερια της παρομοιους. Μελη της Ρωσικης RNU ( 100,000 μελη, μπορει και περισσοτερα και με συμβολο την σβαστικα) ηταν απο αυτους που κυριως στησαν τις ενοπλες ομαδες Ρωσων αυτονομιστων που υποστηριζοταν και απο την Μοσχοβιτικη αρχη στο Ντονιετσκ/Ντονμπας το 2014. Ως και ο πρωτος κυβερνητης της αυτονομης Ρωσικης περιοχης προερχοταν απο την RNU. Εν ολιγοις η φαση ηταν σχεδον σαν "ναζιστικος" εμφυλιος. Για να μην πουμε για την Wagner που μια χαρα την χρησιμοποιει η Μοσχοβιτικη αρχη ανα τον κοσμο. Και πολλα πολλα ακομη.sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:19Πιστεύω ότι δεν είναι valid λόγος για να χρησιμοποιηθεί σαν πραγματική δικαιολογία για την εισβολή.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:03Ρε συ αληθεια πιστευεις στις ανοησιες της Μοσχοβιτικης αρχης περι "αποναζιστικοποιησης";sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:54
Κάτσε να αποκτήσουμε με το καλό επίσημα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου στις ΕΔ μας και έχω να σου προτείνω μπόλικες λύσεις.
Μέχρι τότε, ξες.
Από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί από το 2014 και μετά νεοναζιστικά τάγματα, επίσημα, στις τακτικές ΕΔ της οι οποίοι νεοναζί με την συμβολή μέχρι και της Ουκρανικής αστυνομίας έχουν διαπράξει εκατοντάδες ειδεχθή εγκλήματά κατά του Ουκρανικού λαού με τις ευλογίες ή/και την ανοχή του Ουκρανικού καθεστώτος.
Εσύ; ποια είναι η δική σου εικόνα - γνώμη, πέρα από τα γεγονότα που παρέθεσα;
Αρα το συμπερασμα που βγαινει οτι τα περι "αποναζιστικοποιησης" που λενε ειναι γελοιες ανοησιες εκ του πονηρου.
Περαιτερω, δεν ειναι σοβαρο καθως αναμενομενο και λογικο ειναι οτι οι πιο μαχιμοι καθε πλευρας θα εχουν καποιο εθνικιστικο προσημο. Και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αν καποια ομαδα εχει φετιχ την σβαστικα ή το σφυροδρεπανο ή το σημα της μερτσεντες ή τον πικατσου αλλα αυτο που εχει ουσιαστικα σημασια ειναι τι εγκληματα εναντιον αμαχων εχουν προκληθει ασχετως ιδεοληψιων.

Εδω βλεπουμε εναν Ρωσο αντιφα να μαχεται για την αποναζιστικοποιηση της Ουκρανιας
Btw, θεωρω αυτον τον πολεμο εναν τραγικο Ευρωπαικο εμφυλιο, Μοσχοβιτες Ρους vs Κιεβαν Ρους
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ύβρις - Άτις - Νέμεσις - Τίσις.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η Ουκρανία είναι η 10 ποιο ισχυρή στρατιωτικά χώρα της Ευρώπης και 29 παγκόσμιος.Μια θέση κάτω από την Ελλάδα.Οποτε η γρήγορη στρατιωτική της ήττα ήταν ουτοπία.
Συνεπώς σκόπιμα οι δυτικοί υποβαθμίζουν την Ουκρανία για να την θυματοποιησουν περισσότερο.
Από την άλλη εάν οι επιτελείς του Πούτιν του Ράιαν γρήγορη νίκη μάλλον εκτίμησαν λάθος και πρέπει να τους διώξει.
Συνεπώς σκόπιμα οι δυτικοί υποβαθμίζουν την Ουκρανία για να την θυματοποιησουν περισσότερο.
Από την άλλη εάν οι επιτελείς του Πούτιν του Ράιαν γρήγορη νίκη μάλλον εκτίμησαν λάθος και πρέπει να τους διώξει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eχει χωρισει εδω και κατι χρονια.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:49 Ο Πούτιν δεν είναι παντρεμένος ; Γιατί μιλάνε για ερωμένη ;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γιατι ξαφνιαζεσαι; Οταν ο Πεπε εγραψε για τα εργαστηρια πριν καμμια δεκαρια μερες το καταληξαμε οτι προκειται για ανθρωπο που ειναι στο πειρολ της Μοσχας, προφανως και το υπουργειο εξωτερικων της Κινας ειναι στο ιδιο πειρολ.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Α,ΟΚ,θενξ.George_V έγραψε: 08 Μαρ 2022, 16:04Eχει χωρισει εδω και κατι χρονια.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:49 Ο Πούτιν δεν είναι παντρεμένος ; Γιατί μιλάνε για ερωμένη ;
Ναι μωρε fake news ειναι... Αμα πας μαλιστα στο Βελιγραδι εχει κατι πολυκατοικιες που επιτηδες τις φτιαξαν μισογκρεμισμενες για προπαγανδα....stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:12Τις βλέπω live. Γιατί να ψάχνω τα κιτάπια τις ιστορίας και ειδικά στο pronews που μας έχει πήξει στο σανό σε κάθε πιθανό θέμα της επικαιρότητας;πετρος έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:09Μια και εισαι αδαης διαβασε προσεκτικα για να μαθεις πως γινονται οι '' ανθρωπιστικες" επιχειρησεις με το ονομα '' ευσπλαγχνικος αγγελος,, και κοιτα καλα τις φωτογραφιες.... https://www.pronews.gr/istoria/martios- ... to-vinteo/stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:01
Αλλά; Πώς εννοείς το συμβιβασμό;
Εξήγησέ μας βρε sys, για να μάθουμε από συμβιβασμούς κι εμείς οι αδαείς...
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-