!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έκανα κλικ και λέει ότι τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κατασκοπεία. Περιμένεις απ' το καθεστώς να δώσει λεπτομέρεις γιατί κάνει πολιτικές διώξεις; Λόγοι εθνικής ασφάλειας κύριε.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:36Κανονικά δεν θα έπρεπε. Η είδηση που λέει ότι συνελήφθη κάποιος συνοδεύεται και από την κατηγορία. Αυτή την φορά, όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:22Μήπως πουλούσαν ηρωϊνη στη διασταύρωση Polovetska και Otto Schmida, βάρδια 1-5μμ;Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:19 Γιατί συνελήφθησαν; Μήπως έκαναν σημάδια στις ταράτσες κτηρίων;
Δεν ξέρω, ερωτήσεις κάνω. Πάμε, θα το πετύχουμε στο τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 07 Μαρ 2022, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Biden in 1997: "The only thing that can provoke Russia into a hostile and energetic response is the expansion of NATO into the Baltic states.
https://imgur.com/id2gGhA
https://imgur.com/id2gGhA
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 07 Μαρ 2022, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Σωστά, κι εγώ απρόθυμος είμαι.Green Dragon έγραψε: 07 Μαρ 2022, 11:09Μπορεί να είναι απροθυμία για ΓΠΠ. Και εγώ εντελώς απρόθυμος είμαι για κάτι τέτοιο και όλοι οι λογικοί άνθρωποι φαντάζομαι.independent44 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 03:27Θέλει να προκαλέσει ηρωϊκές στιγμές για τη συγκίνηση και το θέαμα.killzone έγραψε: 07 Μαρ 2022, 02:52 σωστα αρα ; τι τα θελει τοσο τα αεροπλανακια ; αφου ειναι χαμενη υποθεση πλεον
Ηθοποιός δεν είναι;
Του λένε κι οι ΗΠΑ, πάρτα για να μην λες μετά ότι δεν σε βοηθήσαμε.
Η απροθυμία των ΗΠΑ να παρέμβουν σίγουρα θα έχει προβληματίσει τους Πολωνούς και τα κρατίδια της Βαλτικής.
Δεν ξέρουμε τι τους υποσχέθηκαν όμως.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Γιατί όλα σου τα μηνύματα ξεκινούν με λατινικούς χαρακτήρες,οι οποίοι σταδιακά μετατρέπονται σε ελληνικούς ;
Bipolar disorder ;
Manic depression ;
Split personality ;
Unique έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:39 Το '15 στο δημοψήφισμα ξεχωρίσαμε τους νοητικά υστερησαντες. Με τα εμβόλια το '21 μάθαμε ποιοι είναι οι επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά χαζοί. Τώρα με την Ουκρανια φανερώθηκαν οι αργυρωνητοι κ οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Συμπτωματικά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.

Καθαρα δουλευει για το σχεδιο που βοηθαει και τον Πουτιν να παρει ολο και μεγαλυτερο κομματι αν οχι ολη την Ουκρανιαindependent44 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:43Σωστά, κι εγώ απρόθυμος είμαι.Green Dragon έγραψε: 07 Μαρ 2022, 11:09Μπορεί να είναι απροθυμία για ΓΠΠ. Και εγώ εντελώς απρόθυμος είμαι για κάτι τέτοιο και όλοι οι λογικοί άνθρωποι φαντάζομαι.independent44 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 03:27
Θέλει να προκαλέσει ηρωϊκές στιγμές για τη συγκίνηση και το θέαμα.
Ηθοποιός δεν είναι;
Του λένε κι οι ΗΠΑ, πάρτα για να μην λες μετά ότι δεν σε βοηθήσαμε.
Η απροθυμία των ΗΠΑ να παρέμβουν σίγουρα θα έχει προβληματίσει τους Πολωνούς και τα κρατίδια της Βαλτικής.
Δεν ξέρουμε τι τους υποσχέθηκαν όμως.
το εκανε μια κοπέλα στο παλιο, την ρώτησε μαγεμένος γιατί, του ειπε οτι γραφει και αλλου ταυτόχρονα και ξεχναει να γυρίσει το πληκτρολόγιο, μαγευτηκε και αλλο, μας ταραξει απο τότε.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:44 Γιατί όλα σου τα μηνύματα ξεκινούν με λατινικούς χαρακτήρες,οι οποίοι σταδιακά μετατρέπονται σε ελληνικούς ;
το πρόβλημά μας δεν ειναι οι πολλοί ηλίθιοι, ειναι οι λίγοι ηλίθιοι.Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:44Unique έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:39 Το '15 στο δημοψήφισμα ξεχωρίσαμε τους νοητικά υστερησαντες. Με τα εμβόλια το '21 μάθαμε ποιοι είναι οι επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά χαζοί. Τώρα με την Ουκρανια φανερώθηκαν οι αργυρωνητοι κ οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Συμπτωματικά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.![]()
Όποιος θέλει να ακούσει πραγματική ανάλυση και όχι προπαγάνδες και ανοησίες μπορεί να δει αυτό το βίντεο.
Προσοχή είναι για σοβαρούς ανθρώπους που δεν είναι αφελείς:
Προσοχή είναι για σοβαρούς ανθρώπους που δεν είναι αφελείς:
- John Brown Gun Club
Να προσθεσω και τις τσιρλιντερ του Τραμπ απο το 16.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:39 Το '15 στο δημοψήφισμα ξεχωρίσαμε τους νοητικά υστερησαντες. Με τα εμβόλια το '21 μάθαμε ποιοι είναι οι επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά χαζοί. Τώρα με την Ουκρανια φανερώθηκαν οι αργυρωνητοι κ οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Συμπτωματικά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- BigChiefWahoo
Και τότε γιατί το ανέβασες εδώ ;
- BigChiefWahoo
Και αυτούς που έβγαζαν σέλφι με το εμβόλιο.John Brown Gun Club έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:59Να προσθεσω και τις τσιρλιντερ του Τραμπ απο το 16.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:39 Το '15 στο δημοψήφισμα ξεχωρίσαμε τους νοητικά υστερησαντες. Με τα εμβόλια το '21 μάθαμε ποιοι είναι οι επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά χαζοί. Τώρα με την Ουκρανια φανερώθηκαν οι αργυρωνητοι κ οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Συμπτωματικά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.
στους Γερμανους χαχολους αναφερεσε ή σε αυτους που αυτοκτονησαν μετα ?John Brown Gun Club έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:59Να προσθεσω και τις τσιρλιντερ του Τραμπ απο το 16.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:39 Το '15 στο δημοψήφισμα ξεχωρίσαμε τους νοητικά υστερησαντες. Με τα εμβόλια το '21 μάθαμε ποιοι είναι οι επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά χαζοί. Τώρα με την Ουκρανια φανερώθηκαν οι αργυρωνητοι κ οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Συμπτωματικά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.
https://twitter.com/bennyjohnson/status ... 8482222080
https://www.dw.com/en/german-state-fina ... a-52948976
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-