Φωτο!Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:05 Εν τω μεταξύ, την συγκεκριμένη φράση την έχω κάνει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του δεξιού χεριού μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Γεια σου παιχταρά μου.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:30Γεια και σε σένα ρε παίχτηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:28
Ανοιξες τις Πόρτες και ξαναμπήκες βλέπω.....![]()
Πάρε το δώρο σου.....
![]()
Είπα να ξεδώσω για λίγο,μέχρι να ξαναφύγω.
Το έχω δει το βίντεο.Καλλίτερο ακόμα είναι ένα άλλο που μιλάει η αδερφή του,πολύ αξιοπρεπής κυρία !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ε,ναι,τι να μας πουν οι Emerson Lake and Palmer π.χ.
- BigChiefWahoo
Που είσαι ρε λαμόγιο,όλα γκουντ ;
Ναι, όλα καλά, έκανα και τρίτη δόση - πούστερ.
.
.
- BigChiefWahoo
Με το μαλακό ρε,έχουμε πόλεμο τώρα
Είμαι έτοιμος για το ούλτιμεητ ακτιβέησο.
Περιμένω το τρίγκερ - μάτζικ φρέηζ.
Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα φτερά μου ωσάν τις πεταλούδες - Μονάρχης...
.
.
- BigChiefWahoo
You're a Mystsys3x έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:36
Είμαι έτοιμος για το ούλτιμεητ ακτιβέησο.
Περιμένω το τρίγκερ - μάτζικ φρέηζ.
Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα φτερά μου ωσάν τις πεταλούδες - Μονάρχης...
- EKPLIKTIKOS
Μην πειράζεις τους μπουμερς ρε
Θα βάλω. Απλά γράφω από σταθερό υπολογιστή και θα πρέπει να γίνει μια διαδικασία απ'το έτερον ήμισυ για να βοηθήσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν παίζει. Τα άλμπουμ των Doors είναι σταθμός στην Ιστορία της Μουσικής και της στιχουργικής. Οι στίχοι του Morrison είναι Ποίηση, είναι ένα από τα πιο έντεχνα με τη λόγια έννοια, γκρουπ. Μελοποιημένη ποίηση, αυτοί και ο Dylan. Τώρα, αν κάποιος ακούει πριόνια και μεταλομαλακίες, και είναι πάνω από 30 ετών, ας μην μπει στον κόπο να καταλάβει τι κάναν οι Doors.
Ordem e Progresso.
- EKPLIKTIKOS
Η μέταλ είναι η σύγχρονη κλασική μουσική δικε μουCavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:04 Τώρα, αν κάποιος ακούει πριόνια και μεταλομαλακίες, και είναι πάνω από 30 ετών, ας μην μπει στον κόπο να καταλάβει τι κάναν οι Doors.
Κανείς δε θα θυμάται τους doors σε 200 χρόνια, πέρα από ένα μαζικό ποπ -κοινωνικό φαινόμενο (χιπηδες, πολεμος του βιετναμ κτλ). Η επίδραση τους στην πραγματική μουσική θα είναι ακριβώς όση και της Britney Spears.
Τα ωδεία του μέλλοντος από την αλλη θα θεωρούν τους necrophagist, τους obscura και τον Κολλια τους Paganini της εποχής μας
Αν και ήδη σε συμπαθούσα ωρέ Καράμπαμπα, ανέβηκες πολλά λέβελς στα ματάκια μου έπειτα απ'αυτό το ποσταρισμα.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:04 Δεν παίζει. Τα άλμπουμ των Doors είναι σταθμός στην Ιστορία της Μουσικής και της στιχουργικής. Οι στίχοι του Morrison είναι Ποίηση, είναι ένα από τα πιο έντεχνα με τη λόγια έννοια, γκρουπ. Μελοποιημένη ποίηση, αυτοί και ο Dylan. Τώρα, αν κάποιος ακούει πριόνια και μεταλομαλακίες, και είναι πάνω από 30 ετών, ας μην μπει στον κόπο να καταλάβει τι κάναν οι Doors.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 12:55Θα βάλω. Απλά γράφω από σταθερό υπολογιστή και θα πρέπει να γίνει μια διαδικασία απ'το έτερον ήμισυ για να βοηθήσει.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν ηξερα τι ειναι αυτα και εβαλα στο γιου τιουμπEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:40
Τα ωδεία του μέλλοντος από την αλλη θα θεωρούν τους necrophagist, τους obscura και τον Κολλια τους Paganini της εποχής μας![]()
Παντως ειναι death metal και ειναι για λιγους, δεν νομιζω οτι θα μεινουν κλασσικα, εξαιρω το ομωνυμο γκρουπ (Death). Με την ιδια λογικη που δεν εμειναν ψυχεδελικα γκρουπ των 60ς, η τα progressive των 70ς
Και μην μου πει κανεις οτι εμειναν γιατι αλλο οι zombies πχ και αλλο οι doors, η οι yes με τους led zeppelin
Οποτε λοιπον θεωρω οτι συγκροτηματα οπως οι motorhead, oι maiden, oi metallica, oi judas priest κλπ θα μεινουν στην ιστορια και θα ακουγονται τουλαχιστον 50 χρονια απο σημερα. Για μετα δεν ξερω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 0 Απαντήσεις