Ποιο πολύ δεν μπορούν.George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:30Να σφίξουν πιο πολύ οικονομικά τον Πούτιν για αρχή.πατησιωτης έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:10George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 07:55 Έχω την εντύπωση ότι η Ευρώπη και το ΝΆΤΟ δεν κάνουν τίποτα να σταματησει ο πόλεμος κα πως απλα περιμένουν καπως κάποτε να πέσει ο Πουτιν και να διαπραγματεύθουν με τη νέα ηγεσια. Κρατουν μια σχετικά απαθη στάση.
Τωρα εάν ξέρουν κάτι παραπάνω από τα εσωτερικά του Κρεμλίνου η όλο αυτό είναι ευσεβής πόθος τους θσ το δείξει ο χρόνος.
Τι θα μπορούσαν δηλαδή να κάνουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορούν. Του κόβουν και τις πληρωμές αερίου για αρχή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τους κόβει το αέριο και παγώνουν.Αλλο να πιέζεις μια μικρή χώρα άλλο την Ρωσία.Ειναι διαφορετικά τα μεγέθη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ευχαριστώ.sharp έγραψε: 05 Μαρ 2022, 01:40This realistic, facts-based simulation is divided into 3 stages: Nuclear War, Nuclear Fallout and Nuclear Winter. Watch this video to find out what will happen to the world during each of those stages.
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα άλλο.
αυτό το βάζω για το χιουμουριστικό του πράγματος. Μου θύμησε το νήμα στο παλιό φόρουμ
https://twitter.com/HadiNasrallah/statu ... 6406181897
https://twitter.com/HadiNasrallah/statu ... 6406181897
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Nαι οκ Μαρτιος ειναι και πλησιαζει ανοιξη. Μικρη η θυσια αν ειναι να σταματησει ο πολεμος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι το αέριο το κυριότερο έσοδο της Ρωσίας.Είναι το πετρέλαιο.Και την κάνουλα του πετρελαίου την κρατάει η Σαουδική Αραβία,η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει αποθέματα τέτοια που μπορεί να ρίξει την τιμή.George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:44 Nαι οκ Μαρτιος ειναι και πλησιαζει ανοιξη. Μικρη η θυσια αν ειναι να σταματησει ο πολεμος.
Όταν η ΕΣΣΔ εισέβαλε στο Αφγανιστάν,η Σαουδική Αραβία άνοιξε την κάνουλα και η τιμή του πετρελαίου πήγε στα 10 δολλάρια το βαρέλι και τα έσοδα του Μπρέζνιεφ κατέρρευσαν.Ο Πούτιν φυσικά το ξέρει αυτό και μάλλον είχε πάρει διαβεβαιώσεις του Σαλμάν που αρνήθηκε να αυξήσει την παραγωγή.
Κάτι θέλει αυτός και δεν του το δίνει ο Μπάιντεν.
Εκατέρωθεν.
Το αέριο φέρνει σημαντικά χρήματα από την Ευρώπη με τα οποία ζει η Ρωσία.
Δεν το κόβεις έτσι απλά.
Θεμα ωρων να ξεκινησει η μαχη της Μαριουπολης:
https://twitter.com/ASBMilitary/status/ ... BfOT02Wyqw
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
fixedBazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2022, 09:05 Θεμα ωρων να ξεκινησει η μαχη ισοπέδωση της Μαριουπολης:
Θα είναι η πρώτη μαζική καταστροφή που θα μαρτυρήσουμε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ότι γίνεται πόλεμος νεύρων. Οι Ρώσοι δεν βάζουν αεροπλάνα στο παιχνίδι σαν να περιμένουν κάτι.SUV έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:31για πες...Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:13George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 07:55 Έχω την εντύπωση ότι η Ευρώπη και το ΝΆΤΟ δεν κάνουν τίποτα να σταματησει ο πόλεμος κα πως απλα περιμένουν καπως κάποτε να πέσει ο Πουτιν και να διαπραγματεύθουν με τη νέα ηγεσια. Κρατουν μια σχετικά απαθη στάση.
Τωρα εάν ξέρουν κάτι παραπάνω από τα εσωτερικά του Κρεμλίνου η όλο αυτό είναι ευσεβής πόθος τους θσ το δείξει ο χρόνος.
Ουκρανία: Αναχωρεί από την Κύπρο προς την Ρουμανία το αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ»
https://www.cnn.gr/kosmos/story/303815/ ... l-nte-gkol![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στα παγκοσμια χρονικαstavmanr έγραψε: 05 Μαρ 2022, 09:07fixedBazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2022, 09:05 Θεμα ωρων να ξεκινησει η μαχη ισοπέδωση της Μαριουπολης:
Θα είναι η πρώτη μαζική καταστροφή που θα μαρτυρήσουμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- John Brown Gun Club
Green Dragon έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:40Ευχαριστώ.sharp έγραψε: 05 Μαρ 2022, 01:40This realistic, facts-based simulation is divided into 3 stages: Nuclear War, Nuclear Fallout and Nuclear Winter. Watch this video to find out what will happen to the world during each of those stages.
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα άλλο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Game changer είναι ενδεχόμενες συμφωνίες με Ιράν. Αλλά γι'αυτό χρειάζονται πολλά.πατησιωτης έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:52Δεν είναι το αέριο το κυριότερο έσοδο της Ρωσίας.Είναι το πετρέλαιο.Και την κάνουλα του πετρελαίου την κρατάει η Σαουδική Αραβία,η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει αποθέματα τέτοια που μπορεί να ρίξει την τιμή.George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 08:44 Nαι οκ Μαρτιος ειναι και πλησιαζει ανοιξη. Μικρη η θυσια αν ειναι να σταματησει ο πολεμος.
Όταν η ΕΣΣΔ εισέβαλε στο Αφγανιστάν,η Σαουδική Αραβία άνοιξε την κάνουλα και η τιμή του πετρελαίου πήγε στα 10 δολλάρια το βαρέλι και τα έσοδα του Μπρέζνιεφ κατέρρευσαν.Ο Πούτιν φυσικά το ξέρει αυτό και μάλλον είχε πάρει διαβεβαιώσεις του Σαλμάν που αρνήθηκε να αυξήσει την παραγωγή.
Κάτι θέλει αυτός και δεν του το δίνει ο Μπάιντεν.Με τον Τραμπ δεν είχε θέμα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις