!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

AOC έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:17 Δεν είμαι αντισημιτιστής συνομωσιολόγος.
Αλλά έχουμε και λέμε, ουκρανόεβραίος ηθοποιός ο Ζελένσκι παίζει τον ρόλο του προέδρου σε σειρά σε κανάλι ουκρανοεβραίου δισσεκατομμυριούχου Kolomoisky. Μετά ο Kolomoisky χρηματοδοτεί και την πραγματική προεδρική εκστρατεία του Ζελένσκι.
Μοιάζει με επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου. Ίσως της CIA.
Παίζουν μπάλα χρόνια οι αμερικανοί στην δημιουργία ξεχωριστής ουκρανικής φυλετικής ταυτότητας, στα προάστια της Μόσχας.
Δεν μπόρεσε ο Πούτιν να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση , και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
1)Ο ζελενσκυ είναι Ρωσοφωνος
2)Τι σχέση έχει το ότι είναι Εβραίος ο ζελενσκυ και ο καναλάρχης;
3)Ποιο είναι το συνωμοσιολογικό σεναριο πλύσης εγκεφάλου; Και πριν τον ζελενσκυ φιλοδυτικοι κυβερνούσαν.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 16:37 https://twitter.com/i/status/1499392520278663171

Παιδια μπορει καποιος να αξιολογησει αυτες τις εικονες? Το account στο twitter ειναι φιλορωσικο αλλα οι εκτελεσθεντες ειναι 100% αληθινοι. Αυτες οι συνοπτικες εκτελεσεις μας ενδιαφερουν η μπα?
Εντωμεταξυ αυτούς τους νεοναζί τους έχουν επίσημα σαν οργάνωση στον ουκρανικό στρατό.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Τι λέσια είναι αυτά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γιατί πάνε τέρμα λετσαρία, με τζόκει και φουτεράκια τα Ουκράνια, στις διαπραγματεύσεις? Ο αγραβάτωτος Τσίπρας με το σταυροπόδι του και τα φυστίκια, φαντάζει Λόρδος μπροστά τους.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Highlander έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:31
AOC έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:17 Δεν είμαι αντισημιτιστής συνομωσιολόγος.
Αλλά έχουμε και λέμε, ουκρανόεβραίος ηθοποιός ο Ζελένσκι παίζει τον ρόλο του προέδρου σε σειρά σε κανάλι ουκρανοεβραίου δισσεκατομμυριούχου Kolomoisky. Μετά ο Kolomoisky χρηματοδοτεί και την πραγματική προεδρική εκστρατεία του Ζελένσκι.
Μοιάζει με επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου. Ίσως της CIA.
Παίζουν μπάλα χρόνια οι αμερικανοί στην δημιουργία ξεχωριστής ουκρανικής φυλετικής ταυτότητας, στα προάστια της Μόσχας.
Δεν μπόρεσε ο Πούτιν να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση , και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
1)Ο ζελενσκυ είναι Ρωσοφωνος
2)Τι σχέση έχει το ότι είναι Εβραίος ο ζελενσκυ και ο καναλάρχης;
3)Ποιο είναι το συνωμοσιολογικό σεναριο πλύσης εγκεφάλου; Και πριν τον ζελενσκυ φιλοδυτικοι κυβερνούσαν.
Και ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός είναι εβραίοι, όπως και ο Καναλάρχης.
Αλλά πέρα από την καταγωγή τους, και την όποια σύνδεση έχουν μεταξύ τους. Ας την αφήσουμε στην άκρη.

Το σενάριο είναι πως αμερικανοί πράκτορες κυβερνούν την Ουκρανία, και χρησιμοποιούν συχνά τακτικές ύπνωσης και πλύσης εγκεφάλου του πληθυσμού, όπως παραδείγματος χάρη την σειρά στην οποία παίζει ο Ζελένσκι τον πρόεδρο της χώρας, λίγα χρόνια πριν γίνει πρόεδρος της χώρας !
Άβαταρ μέλους
vantono

vagabondo έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:34
Τι λέσια είναι αυτά;
Με πρόλαβες. :lol:
Οταν τα έκανε ο πόκο αυτά, όλοι τον έλεγαν λιγδιάρη λέτσο, και αυτή ειναι η αριστερά και τέτοια.
Οι άλλοι εδώ παρουσιάζονται σαν τυρογιδόβλαχοι σε διαπραγματεύσεις πολέμου, και δεν τους σχολιάζει κανείς επειδή είναι δικά μας φιλοδυτικά παιδγιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Μαρ 2022, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

σε επίπεδο χαμηλόβαθμων διαξάγεται ο διάλογος
στυλιστικά είναι appropriate για τους "πολιορκημένους" ουκρανούς να μην εμφανιζονται με κουστούμια, αλλα ούτε και τζηνάκι, ένα αόριστα μιλιταιρ ουτφιτ είναι κατάλληλο, όπως και ο Ζελενσκυ, οι αμερικάνοι συμβουλοι επικοινωνίας τα προσέχουν αυτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 03 Μαρ 2022, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:35
Γιατί πάνε τέρμα λετσαρία, με τζόκει και φουτεράκια τα Ουκράνια, στις διαπραγματεύσεις? Ο αγραβάτωτος Τσίπρας με το σταυροπόδι του και τα φυστίκια, φαντάζει Λόρδος μπροστά τους.
Στην επομενη συνεδριαση (αν υπαρξει επομενη) θα πανε με σαγιοναρα και βερμουδα. :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

George_V έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:39
Στην επομενη συνεδριαση (αν υπαρξει επομενη) θα πανε με σαγιοναρα και βερμουδα. :003:
Μπα... τους βλέπω με μούσια και πούρα αλά Τσεγκεβάρα. :003:
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
vantono

dna replication έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:38 σε επίπεδο χαμηλόβαθμων διαξάγεται ο διάλογος
στυλιστικά είναι appropriate για τους "πολιορκημένους" ουκρανούς να μην εμφανιζονται με κουστούμια, αλλα ούτε και τζηνάκι, ένα αόριστα μιλιταιρ ουτφιτ είναι κατάλληλο, όπως και ο Ζελενσκυ, οι αμερικάνοι συμβουλοι επικοινωνίας τα προσέχουν αυτά
Οκ, φοράς ένα καφέ/γκρι παντελονάκι καργκο τότε, και ενα χακί/πρασινοκαφέ τζάκετ σαν τον τελευταίο που μπηκε μεσα, τον καράφλα. Και είσαι κομπλέ. Ο άλλος με το τζόκει πού πάει? Εντελώς μπεκατσαρία φάση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

vagabondo έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:43
George_V έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:39
Μπα... τους βλέπω με μούσια και πούρα αλά Τσεγκεβάρα. :003:
Λες να κομμουνιστοποιηθουν μεχρι τοτε? :o
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

hades έγραψε: 03 Μαρ 2022, 16:07 μαλάκες είναι πολύ αστειο δέστε το μέχρι τέλους

https://twitter.com/skbozphd/status/1499298691156705282
:smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:43 Ο άλλος με το τζόκει πού πάει?
Για πόκερ.
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

στην κοιτιδα των Μπαντεριστών ετοιμάζονται

https://twitter.com/MilitaryAgentt/stat ... 7915051013
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Λεγεών έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:20
pikey25 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:01 Νομιζω το non-paper λεει "Δε ξερω ποιος το εκανε αλλα δε θα γινοταν αν δεν εκανε εισβολη ο Πουτιν"
Έχουν ευθύνες οι ακροδεξιοί νεοναζί της Αζόφ, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ, το συγκεκριμένο δεν θα γινόταν.
Εγω απλα βλεπω οτι καποιοι προωθουν τον Γ΄παγκοσμιο με μονη διαφορα οτι η μια πλευρα λεει καντε το τωρα γιατι αργειτε και η αλλη πλευρα λεει δεν ειναι η ωρα ακομα.

Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να πουμε και να λεμε

https://twitter.com/marcorubio/status/1 ... 8430954509
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”