Περιμενει η Κινα με ανοιχτές αγκάλες μια χρεοκοπημένη χώρα με πλούσιο υπέδαφος. Εκτος αν προλαβει ο Τζο και μπουκαρει πρωτος μεσα.Φρούραρχος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:04Ουτε τη λιακάδα όμως μπορούν να μας την κόψουν, ούτε την αρχαιότητα, ούτε το τζατζίκι. Και του χρόνου θα μπορούμε να τα πουλάμε χωρίς να κλείσουν τον αγωγό οι βελανιδιφαγοι... Αντίθετα οι Ρουσοι, με την υποψία ανταγωνιστή έκαναν την Ευρώπη πουτανα και τους βροντηξαν στη μούρη την πόρτα όλες οι σοβαρές χώρες του πλανήτη. Τους έμεινε η Κίνα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να τους εμπιστεύονταιΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 09:03Ορισμένοι τύποι είναι απίθανοι, ρε φίλε.
Χαρακτηρίζουν τριτοκοσμική οικονομία την Ρωσία που παράγει σχεδόντα πάντα, ενώ οι ίδιοι κατοικούν στην ανθυπομπανανία της νοτίου Βαλκανικής, που πουλάει λιακάδα, αρχαιότητα και τζατζίκι.![]()
Ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν έχω μελετήσει τις δυνατότητές τους είναι η αλήθεια. Όπως ούτε οι υπόλοιποι ψωροκωστικοί στο νήμα.Αλιόσα έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:06Oλα ειναι με τεχνολογια της ΕΣΣΔ που παρηγαγε τα πάντα, η σημερινή Ρωσια δεν έχει καμια σχέση με τις δυνατότητες της ΕΣΣΔ όσο και αν θες να μας πείσεις για το αντίθετο.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:02 Μιλάμε για μια χώρα με 100 χρόνια ιστορία και πρωτοπορίες στον σχεδιασμό αεροσκάφων.
Για γέλια να λέμε ότι δεν μπορούν.
-
Εμπεδοκλής
Λέω να πάμε να δούμε κάποια στοιχεία.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:01Είχε ευρωπαικά; Honda δεν ήταν;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:00Τύπε και η Ευρώπη κάποτε έφτιαχνε πλαστικά παπάκια. Τώρα τα αγοράζει από Κίνα και Ινδία...![]()
https://www.oica.net/production-statistics/
Πιάσε όποια Γερμανία, πιάσε Γαλλία, πίασε Ιταλία και πες μου τι βλέπεις ως προς την παραγωγή αυτοκινήτων ανά έτος. Μετά πιάσε Κίνα, Ινδία αλλά και άλλες Ασιατικές χώρες...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι Κινεζοι θα τους καβαλήσουν κανονικότατα τους Ρώσους αν αυτοι στραφούνε κατα κει οντας κατεστραμένοι οικονομικά.Unique έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:07 Περιμενει η Κινα με ανοιχτές αγκάλες μια χρεοκοπημένη χώρα με πλούσιο υπέδαφος.
Μια απλή ερώτηση έκανα, δεν καίγομαι να σού αποδείξω τίποτε. Δεν θυμάμαι ευρωπαική χώρα να φτιάχνει παπάκια παρά Honda αρχικά και μετά κάτι κορεατικές. Αν έχεις κάτι για ΠΑΠΑΚΙΑ πες το, γιατί πιθανόν να κάνω λάθος. Για αυτοκίνητα ξέρω, ρώτησα για ΠΑΠΑΚΙΑ, δηλ. αυτό που έγραψες. I repeat ΠΑΠΑΚΙΑ!Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:08Λέω να πάμε να δούμε κάποια στοιχεία.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:01Είχε ευρωπαικά; Honda δεν ήταν;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:00
Τύπε και η Ευρώπη κάποτε έφτιαχνε πλαστικά παπάκια. Τώρα τα αγοράζει από Κίνα και Ινδία...![]()
Πιάσε όποια Γερμανία, πιάσε Γαλλία, πίασε Ιταλία και πες μου τι βλέπεις ως προς την παραγωγή αυτοκινήτων ανά έτος. Μετά πιάσε Κίνα, Ινδία αλλά και άλλες Ασιατικές χώρες...
Πάντως σε πολεμικά αεροπλάνα είναι κατώτεροι των ΗΠΑ. Αν και είμαι σίγουρος ότι οι πουτανολάγνοι θα το αμφισβητήσουν.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:08Δεν έχω μελετήσει τις δυνατότητές τους είναι η αλήθεια. Όπως ούτε οι υπόλοιποι ψωροκωστικοί στο νήμα.Αλιόσα έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:06Oλα ειναι με τεχνολογια της ΕΣΣΔ που παρηγαγε τα πάντα, η σημερινή Ρωσια δεν έχει καμια σχέση με τις δυνατότητες της ΕΣΣΔ όσο και αν θες να μας πείσεις για το αντίθετο.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:02 Μιλάμε για μια χώρα με 100 χρόνια ιστορία και πρωτοπορίες στον σχεδιασμό αεροσκάφων.
Για γέλια να λέμε ότι δεν μπορούν.
Το ειπε ο Τζο σημερα το πρωι αλλα ειναι ημιανοητος μποτοξακιας. "Δεν ξερετε τι σας βρηκε"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Δεν διάβασες σωστά. Έγραψα "πλαστικά παπάκια"...sharp έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:12Μια απλή ερώτηση έκανα, δεν καίγομαι να σού αποδείξω τίποτε. Δεν θυμάμαι ευρωπαική χώρα να φτιάχνει παπάκια παρά Honda αρχικά και μετά κάτι κορεατικές. Αν έχεις κάτι για ΠΑΠΑΚΙΑ πες το, γιατί πιθανόν να κάνω λάθος. Για αυτοκίνητα ξέρω, ρώτησα για ΠΑΠΑΚΙΑ, δηλ. αυτό που έγραψες. I repeat ΠΑΠΑΚΙΑ!Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:08Λέω να πάμε να δούμε κάποια στοιχεία.
Πιάσε όποια Γερμανία, πιάσε Γαλλία, πίασε Ιταλία και πες μου τι βλέπεις ως προς την παραγωγή αυτοκινήτων ανά έτος. Μετά πιάσε Κίνα, Ινδία αλλά και άλλες Ασιατικές χώρες...![]()
https://ulricasupplier.en.made-in-china ... -Duck.html
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:14Δεν διάβασες σωστά. Έγραψα "πλαστικά παπάκια"...sharp έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:12Μια απλή ερώτηση έκανα, δεν καίγομαι να σού αποδείξω τίποτε. Δεν θυμάμαι ευρωπαική χώρα να φτιάχνει παπάκια παρά Honda αρχικά και μετά κάτι κορεατικές. Αν έχεις κάτι για ΠΑΠΑΚΙΑ πες το, γιατί πιθανόν να κάνω λάθος. Για αυτοκίνητα ξέρω, ρώτησα για ΠΑΠΑΚΙΑ, δηλ. αυτό που έγραψες. I repeat ΠΑΠΑΚΙΑ!Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:08
Λέω να πάμε να δούμε κάποια στοιχεία.
Πιάσε όποια Γερμανία, πιάσε Γαλλία, πίασε Ιταλία και πες μου τι βλέπεις ως προς την παραγωγή αυτοκινήτων ανά έτος. Μετά πιάσε Κίνα, Ινδία αλλά και άλλες Ασιατικές χώρες...![]()
https://ulricasupplier.en.made-in-china ... -Duck.html
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μη χάσει ο ψυχάκιας, με πυρηνικο πολεμο κοιμάται με πυρηνικό πόλεμο ξυπνάει
Εισβολή στην Ουκρανία - Λαβρόφ: Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να είναι πυρηνικός και καταστροφικός
https://www.protothema.gr/world/article ... strofikos/
Εισβολή στην Ουκρανία - Λαβρόφ: Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να είναι πυρηνικός και καταστροφικός
https://www.protothema.gr/world/article ... strofikos/
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε.sharp έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:13Πάντως σε πολεμικά αεροπλάνα είναι κατώτεροι των ΗΠΑ. Αν και είμαι σίγουρος ότι οι πουτανολάγνοι θα το αμφισβητήσουν.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:08Δεν έχω μελετήσει τις δυνατότητές τους είναι η αλήθεια. Όπως ούτε οι υπόλοιποι ψωροκωστικοί στο νήμα.Αλιόσα έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:06
Oλα ειναι με τεχνολογια της ΕΣΣΔ που παρηγαγε τα πάντα, η σημερινή Ρωσια δεν έχει καμια σχέση με τις δυνατότητες της ΕΣΣΔ όσο και αν θες να μας πείσεις για το αντίθετο.![]()
Θα είναι και το τελευταίο που θα μάθουμε.
Αυτό το κόκκινο στα σύνορα με Μολδαβία τι είναι;
H Υπερδνειστερια
Τυπικα μερος της Μολδαβιας, ουσιαστικα προτεκτορατο των Ρωσων
Μα δεν αμφισβητώ την αεροναυπηγική και όχι μόνον δεινότητα των Ρώσων. Ούτως ή άλλως, η συνεργασία Ρωσίας και ΝΑΣΑ καλά κρατεί και προς το παρόν δεν υπέστη κλυδωνισμούς από τα γήινα μπαναρίσματα.nyxtovios έγραψε: 02 Μαρ 2022, 13:06Πρώτον έχω δουλέψει σε αεροναυπηγικά, δεύτερον μιλας για πράγματα που δεν ξέρεις. Η ΕΣΣΔ και οι Ρώσοι ήταν πρωτοποροι στην αεροναυπηγική.
Τρίτον όπως είπα και παραπάνω δεν είναι Ελλάδα να μπαίνει όποιος θέλει αλλιώς με χαρά πήγαινα.
Αλλά εντάξει, είναι και λίγο κωμικό να χρησιμοποιείς ως επιχείρημα το ότι η ρώσικη και βορειοκορεατική αφρόκρεμα δέχονται μόνον τους επίλεκτους του πλανήτη.
Ενιγουέι, κάνε ένα καλό βιογραφικό και καλή σου τύχη. Μπορεί να κερδίσεις το λαχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- NewModelArmy
Θα ανεβασει σε λιγο ο DNA φωτογραφια με Μολδαβους Ναζιστες σε παρτι μασκε για να δικαιολογηθει μια denazification και εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 02 Μαρ 2022, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις