!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου
Re: Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου
Δεν την συμπαθούσα.
Την μαύρισε ο λαός και ο Βούδας την διόρισε στην Ευρωβουλή. Το ότι το αποδέχτηκε την έκανε ανάξια στα μάτια μου.
Την μαύρισε ο λαός και ο Βούδας την διόρισε στην Ευρωβουλή. Το ότι το αποδέχτηκε την έκανε ανάξια στα μάτια μου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο λαός δεν φημίζεται για το εξαιρετικό του κριτήριο, πάντωςΜπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:41 Δεν την συμπαθούσα.
Έτσι κάπως μου 'ρθε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κρίμα, έφυγε νωρίς. Σεμνή παρουσία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ο λαός έχει μαυρίσει πολλούς κατά καιρούς. Αυτό για την Μαριέτα δεν λέει κατιΜπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:41 Δεν την συμπαθούσα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Μπορείς να το πεις αυτό και γιά όταν την έβγαλε βουλευτή.
Το ότι παρέκαμψε την λαική εντολή με τερτίπια δημοκρατών με έκανε να την ξεγράψω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Λέει η συνέχεια.Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:00Ο λαός έχει μαυρίσει πολλούς κατά καιρούς. Αυτό για την Μαριέτα δεν λέει κατιΜπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:41 Δεν την συμπαθούσα.
Η αποδοχή της στην ευρω-αργομισθία
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:04Λέει η συνέχεια.Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2022, 22:00Ο λαός έχει μαυρίσει πολλούς κατά καιρούς. Αυτό για την Μαριέτα δεν λέει κατιΜπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:41 Δεν την συμπαθούσα.
Η αποδοχή της στην ευρω-αργομισθία
Α ενταξει..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μαριεττα Γιαννάκου, τις κάταλήψεις άκου/Μαδουραίος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:22 Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251.
Η Μαριέττα Γιαννάκου είχε διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από πτώση που είχε με το αναπηρικό αμαξίδιο και τότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αιμάτωμα.
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... hmokratias
και ρώτα τον Αρσένη, τι σε περιμένει.
Παντως, σε σχέση με την σημερινη Ελένη Λουκα που ειναι Υπ Παιδειας, έτη καλύτερη. Μαριεττα λέμε και κλαίμε.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Συλλυπητήρια στους δικούς της, ταλαιπωρήθηκε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πριν αρκετά χρόνια είχα κληθεί σε μια εκδήλωση που είχε κάνει συνάδελφος της μητέρας μου (συμβολαιογράφος τότε), για λογαριασμό της εκλιπούσας.Αν θυμάμαι καλά αφορούσε τις εκλογές του 2007. Ήμασταν λιγότερα από 20 άτομα, και ήρθε να μας μιλήσει για τα πεπραγμένα της και γιατί θα έπρεπε να την ψηφίσουμε. Προφανώς, το θέμα πήγε στον συνωστισμό, καθότι φόλα δεξιό το ακροατήριο, όπου η εκλιπούσα υπερασπίστηκε τις επιλογές της, στηλίτευσε όσους τοποθετήθηκαν εναντίον της ως ακροδεξιούς και έκλεισε με την επωδό "στο τέλος η πολιτική είναι ζήτημα επιλογών, αν πιστεύετε ότι η επιλογή μου ήταν λανθασμένη, μη με ψηφίσετε".
Γιατί, ποιος σου είπε ότι θα σε ψηφίσουμε;, απάντησε συνεργάτης της διοργανώτριας, ο μοναδικός μη δεξιός (κολλητάρι της Διαμαντοπούλου) του ακροατηρίου, με τον οποίο άρχισε να συμφωνεί το κοινό, όταν παρενέβη η διοργανώτρια για να αλλάξει τη συζήτηση. Εγώ θυμάμαι ότι είχα αράξει στο βάθος και έτρωγα από τον μπουφέ, και παραλίγο να πνιγώ από τη στιχομυθία.
RIP για την εκλιπούσα σε κάθε περίπτωση, απλά αυτή η στάση μου θυμίζει πολύ τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο κυβερνόν
Γιατί, ποιος σου είπε ότι θα σε ψηφίσουμε;, απάντησε συνεργάτης της διοργανώτριας, ο μοναδικός μη δεξιός (κολλητάρι της Διαμαντοπούλου) του ακροατηρίου, με τον οποίο άρχισε να συμφωνεί το κοινό, όταν παρενέβη η διοργανώτρια για να αλλάξει τη συζήτηση. Εγώ θυμάμαι ότι είχα αράξει στο βάθος και έτρωγα από τον μπουφέ, και παραλίγο να πνιγώ από τη στιχομυθία.
RIP για την εκλιπούσα σε κάθε περίπτωση, απλά αυτή η στάση μου θυμίζει πολύ τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο κυβερνόν
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση