θα είχα ένα ερωτηματικό αν έλεγε σκέτο confirmed αλλά αφού λέει & reconfirmed είμαι σίγουρος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Δηλαδή ας πούμε βλέπεις έναν τύπο που λέγεται Πέπε Εσκομπάρ και λες "ας τον εμπιστευτώ, ακούγεται τίμιο".
- Philip Mortimer
Μπες στο σάιτ της χρυσής αυγής να δεις τι γράφειΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:32Μπα. Γιατί δε ρωτάμε τους χρυσαυγίτες; Ο γνωστός σκληρός χρυσαυγιτης του φόρουμ, που δικαιολογούσε όποια τους μαλακία, είναι με τους Ουκρανούς.Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:28Σοβαρά; Για πες που ακριβώς στηριξα την Χρυσή Αυγή Ουκρανίας;nyxtovios έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:23
Ποιός θα το περίμενε ότι θα κατέληγες να σιγοντάρεις τη χρυσή αυγή της Ουκρανίας
Ούτε εσύ ίσως.
Α και για να μην ξεχνιόμαστε... Η Χρυσή αυγή στηριζει με τα μπουνια τον αντιναζιστη Πούτιν..
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που χαίρεται με τη σφαγή που προκάλεσε ο Πούτλερ.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:29Ο Πούτιν κάνει ειρηνευτική επιχείρηση.nyxtovios έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:26Δεν κάνα "παπαριές", γενοκτόνησαν κόσμο.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:24
Και επειδή οι αριστερά έκαναν τις παπαριές τους, να τις κάνει και ο δεξιά ε;
Εισβολή ΗΠΑ κακό.
Εισβολή Πούτιν καλό.
Ουγκ.
Δεν υπάρχει επίσης άνθρωπος με iq >60 που θεωρεί πως οι αριστερά ήταν το ντελίβερυ της δημοκρατίας και τώρα μπλέκονται στον Πούτλερ γιατί το διεθνές δίκαιο. Καλό θα είναι να πήγαιναν για κρεμάλα όλοι μαζί.
όχι έχει δίκιο,σε έχω προσέξειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:29Ένας ημιτρελος γραφικός είσαι. Επόμενο παρατράγουδο.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:24Εγω που ειμαι διεθνιστης και που κυριολεκτικα εχω ματωσει και πιει δακρυγονα με τον κουβα σε αντιπολεμικες πορειες λεω απλα πως εισαι ενα αναλγητο μισανθρωπο φασιστικο σκουπιδι με αριστερο προσωπειο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:15
Ζήτημα δικό τους και του ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα δε κινδυνεύει από τη Ρωσία. Από ποτέ γίνατε διεθνιστής κύριε;
Ελα αρουραιε αυτα λενε....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:32Για τα πέντο φαρμς έχουμε κάποια ενημέρωση τύπε; Τί λένε οι δικοί σου στην αγία πετρ;
US Embassy Quietly Deletes All Ukraine Bioweapons Lab Documents Online – Media Blackout
https://www.planet-today.com/2022/02/us ... raine.html
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τι σε κούρασε;Νon4me έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:31Μας κουρασατε βατραχε . η υπομονη εχει τα ορια της .vatraxos έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:30Εδώ είναι το θέμα. Η ΕΕ μπαίνει με γοργούς ρυθμούς σε full war mode.foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:28
Όταν οι συνθήκες είναι πολεμικές δεν υπάρχει χρόνος να περιμένεις και η προπαγάνδα συχνά δεν έχει στόχο τη λογική αλλά το θυμικό (π.χ. να σκορπίσει πανικό). Εξάλλου 1) η ελευθερία έκφρασης ισχύει εντός της ΕΕ, όχι για εξωτερικούς παράγοντες και 2) η ΕΣΔΑ προβλέπει ρητά δυνατότητα περιορισμού για λόγους ασφαλείας. Δεν υπάρχει κανένα παράδοξο και καμία αντίφαση, αυτά έχουν αναλυθεί και λυθεί από τον Πόππερ και συνοψίζονται στο "καμία ελευθερία για τους εχθρούς της ελευθερίας".
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά πάνω από το Κίεβο η έκταση που ελέγχουν οι Ρώσοι πρέπει να είναι σαν την Πελοπόννησο. Τι είδους Ουκρανικές δυνάμεις είναι "κρυμμένες" εκεί μέσα και τι ζημιά να προκαλέσουν, όταν οι άλλοι κατεβαίνουν με άρματα;Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:50Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Όσο πιο μέσα στην Ουκρανία είναι οι Ρώσοι, τόσο πιο δύσκολη η τροφοδοσία τους. Δεν έχει κανένα νόημα για τους Ουκρανούς να βάλουν πέρα πέρα στρατεύματα σε πεδιάδα 10 μέτρα από τα σύνορα τους. Η έξυπνη στρατηγική είναι να αφήσεις τον εχθρό να έρθει παραμέσα εκεί που έχεις κάποιο στρατηγικό πλεονέκτημα. Αυτή της στιγμή, τα ρωσικά στρατεύματα έξω από το Κίεβο πρέπει να ανεφοδιάζονται από 150 χμ μακρυά τουλάχιστον (που δεν είναι πολύ, αλλά δεν είναι και δίπλα). Σε αυτά τα 150 χμ πρέπει να μεταφέρουν φορτηγά με βενζίνη (ο πιο εύκολος στόχος να καταστραφεί) κτλ. Δεν είναι απλό πράγμα να προστατέψεις κονβόι μέσα σε πεδιάδα. Όσο τους καταστρέφεις τις προμήθειες, άλλο τόσο τους ζορίζεις έξω από το Κίεβο. Άμα προσέξεις σε βίντεο που έχουν ανέβει, όλο κατεστραμένα κονβόι δείχνουν.nrg έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:18Αυτές οι εκτάσεις είναι διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του.stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2022, 21:08
Βέβαια, η Ουκρανία είναι ένας τεράστιος σιτοβολώνας. Μία απέραντη σχεδόν επίπεδη έκταση χωρίς φυσικά εμπόδια, πέρα από κάποια ποτάμια.
Το πρόβλημα του πολέμου δεν είναι πόσο γρήγορα θα φτάσεις στο Κίεβο, αλλά πόσο γρήγορα θα καταλάβεις το Κίεβο.
Το επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η γεωγραφία του τοπίου είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο εύκολα καλύπτεις αποστάσεις κατά την προέλαση, τόσο γρήγορα καλύπτει ο εχθρός αποστάσεις κατά την κύκλωση του στρατού σου ή την επίθεση στην αλυσίδα τροφοδοσίας.
Επίσης φανερώνει πόση αντίσταση συνάντησε από τοπικούς παράγοντες στην διαδρομή. Προφανώς κοντά στο μηδέν.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Αυτό βλέπω κι εγώ.vatraxos έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:30Εδώ είναι το θέμα. Η ΕΕ μπαίνει με γοργούς ρυθμούς σε full war mode.foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:28Όταν οι συνθήκες είναι πολεμικές δεν υπάρχει χρόνος να περιμένεις και η προπαγάνδα συχνά δεν έχει στόχο τη λογική αλλά το θυμικό (π.χ. να σκορπίσει πανικό). Εξάλλου 1) η ελευθερία έκφρασης ισχύει εντός της ΕΕ, όχι για εξωτερικούς παράγοντες και 2) η ΕΣΔΑ προβλέπει ρητά δυνατότητα περιορισμού για λόγους ασφαλείας. Δεν υπάρχει κανένα παράδοξο και καμία αντίφαση, αυτά έχουν αναλυθεί και λυθεί από τον Πόππερ και συνοψίζονται στο "καμία ελευθερία για τους εχθρούς της ελευθερίας".Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:18
Υποτίθεται η Δύση έχει πολίτες, όχι υπήκοους. Περιμένουν να μπορούν να κρίνουν ακόμα και την προπαγάνδα του εχθρού.
Έχει προεξοφληθει η εμπόλεμη κατάσταση της εε.
Και δυστυχώς σήμερα γίναμε κι εμείς μέρος της.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η εξήγησή σου δεν φαίνεται ικανοποιητική.Στρακαστρουκας έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:28Σου εξηγησα το σχεδιο. Το σχεδιο δεν ητανε να καταληφθει η πρωτευουσα αλλα να την απειλησει προκειμενου να μην μπορει να σταλει στρατος σε αλλα μετωπα. Οταν τα αλλα μετωπα θα πεσουν, θα κανουν ντου οι Ρωσοι και στο Κιεβο. Αν αντεξουν για μια βδομαδα ακομα θα μου κανει εντυπωση. Ο παλιατσος και ο πυγμαχος θα φυγουν απο καμια υπογεια συραγγαstavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:22 Αυτό που σου έγραψα εμμέσως είναι ότι κάτι διαβάζεις λάθος στην κατάσταση αυτή.
Ο ρωσικός στρατός έκανε 150 χλμ σε μία ημέρα και ελάχιστα σε άλλες τρεις ημέρες. Είναι σχεδόν καθηλωμένος περιμετρικά του Κιέβου.
Οι μάχες που δίνονται είναι ανηλεείς. Ο ουκρανικός στρατός έχει μπαστακωθεί σε δασάκια, ποτάμια, κάθε είδους φυσικό τοπίο που βοηθά την ανάσχεση της επίθεσης. Ταυτόχρονα εξαπολύει επιθέσεις στα μετόπισθεν του ρωσικού στρατού χτυπώντας προμήθειες.
Όταν μιλάμε για ουκρανικό στρατό εννοούμε κάθε νέο ως και μεσήλικα 18-60 χρονών που παίρνει όπλο και τρέχει στα χαρακώματα. Περίπου 4 εκατομμύρια υπολογίζονται.
Γι' αυτό και ο Ζελένσκι ζήτησε πυρομαχικά, στο θρυλικό του διάγγελμα. Σου λέει "έχω κόσμο, δεν έχω αρκετά όπλα για αυτούς".
Κάθε ημέρα που περνά έρχονται ενισχύσεις. Η Γερμανία, ας πούμε, μόλις έστειλε 1000 αντιαρματικά τελευταίας τεχνολογίας.
Από τη μία γράφεις ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε σε "φανατική" άμυνα της Ουκρανίας κι από την άλλη οι μάχες μαίνονται, σε τέσσερις ημέρες μαχών, στα περίχωρα της Ουκρανίας.
Οι ουκρανοί, όχι μόνο μάχονται, αλλά μάχονται λυσσαλέα απέναντι σε ένα στρατό ανώτερης ισχύος. Κι αυτός είναι ο λόγος που προς το παρόν η επέλαση των ρώσων έχει περιοριστεί σε μικρές περιοχές.
Δεν ξέρω ποια θα είναι η έκβαση των φυσικών μαχών, αλλά ο πόλεμος έχει ήδη κερδηθεί από την Ουκρανία. Ο ρώσος πρόεδρος δεν χαίρει καν εκτίμησης στο εσωτερικό της χώρας του.
Η Ουκρανία θα ξαναχτιστεί πάνω στα θεμέλιά της και θα γίνει χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
- Hector Buas
John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:24 ...
Εγω που ειμαι διεθνιστης και που κυριολεκτικα εχω ματωσει και πιει δακρυγονα με τον κουβα σε αντιπολεμικες πορειες λεω απλα πως εισαι ενα αναλγητο μισανθρωπο φασιστικο σκουπιδι με αριστερο προσωπειο.
Τι έχουμε εδώ?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:29 ...
Ένας ημιτρελος γραφικός είσαι. Επόμενο παρατράγουδο.
Γιγαντομαχία?
Δεν μετρας εσυ το ψωμι σου βγαζεις δε κρινουμεPhilip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:22Στην αριστερή φωτογραφία βλέπω δημοκράτες,, εκπροσώπους του ελεύθερου κοσμου, στη δεξιά έναν παρανοϊκό νεοχιτλερικο δικτάτορα.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
Εμπεδοκλής
Νομίζω ότι το τελευταίο πραγματικό σάιτ της χρυσής αυγής έχει κλείσει. Όλα τα άλλα είναι εκτός της αρχηγικης γραμμής. Επαναλαμβάνω, έχουμε εδώ γνωστό χρυσαυγίτη κάργα ουκρανοφιλο. Αν στο χαλάω, λυπάμαι.Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:33Μπες στο σάιτ της χρυσής αυγής να δεις τι γράφειΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:32Μπα. Γιατί δε ρωτάμε τους χρυσαυγίτες; Ο γνωστός σκληρός χρυσαυγιτης του φόρουμ, που δικαιολογούσε όποια τους μαλακία, είναι με τους Ουκρανούς.Philip Mortimer έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:28
Σοβαρά; Για πες που ακριβώς στηριξα την Χρυσή Αυγή Ουκρανίας;
Α και για να μην ξεχνιόμαστε... Η Χρυσή αυγή στηριζει με τα μπουνια τον αντιναζιστη Πούτιν..
Η επιμονη ενος κρατους να βαλει τους κανονες του ενω εχει ηδη χασει εναν ψυχρο πολεμο και νομιζει πως ειναι σε θεση να εισβαλει και μετα να απειλει με πυρηνικα τους διαφωνουντες .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις