sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:13
Niki έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:08
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 15:03
Έτσι μπράβο, λίγα λόγια.
Όχι δεν θα απαντήσω στην κολοκυθιά σου, θα απαντήσεις εσύ, τι είσαι αφού δεν είσαι δυτικός. Γουστάρεις μόνος; Συμμαχία με τον Τούρκο, με τον Πούτιν, με ποιον; Ή μήπως με το ισχυρό ΝΑΤΟ, αλλά σε στυλ, άκου να δεις, δεν θα βοηθήσω στην Ουκρανία γιατί δεν είμαι μαλάκας, εσύ όμως θα βοηθήσεις όταν θα έχω πρόβλημα γιατί γι' αυτό σε έχω και σε έχω και για μαλάκα. Έτσι το προτιμάς;
Κοίτα ότι έγινε τώρα έγινε. Είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε καλώς έγινε.
Όμως ας μην είμαστε απόλυτοι και αντίθετοι με διαφορετικές απόψεις.
Υπήρχαν και άλλες λύσεις.
Π.Χ πολλά τρόφιμα,ρούχα και φάρμακα.
Παράλληλα επειδή η Ελλάδα θα παραμείνει ουδέτερη να ξεκινήσει διπλωματικό διάλογο για να γίνει συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ των εμπλεκομένων.
Έτσι χρυσώνει το χάπι η Αλεξανδρούπολη βοηθάει η βοήθεια δεν μπορείς να πείς ότι είναι στρατιωτική κ.λ.π.
Φοβάσαι ότι ο Πούτιν θα πάρει το στυλό και όπου δει κονσέρβα θα πει, α νταξ, αλλά όπου δει κράνος θα κακιώσει και θα το σημειώσει με κόκκινο; Να σοβαρευτούμε λίγο, είναι όλος ο κόσμος απέναντι του, έστω ο δυτικός. Γι' αυτό λέω ανήκουμε στον δυτικό; Προφανώς το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι είμαστε, οπότε δεν ξέρουμε και τι θέλουμε τελικά. Είναι γνωστά αυτά.
Κοίτα να μην μας πιάνει το μιλιταριστικό μας.
Μπορεί να είσαι με τους δυτικούς αλλά να θές ειρήνη.
Να καταλαβαίνεις ότι είναι φασίστας του κερατά αλλά να στέλνεις γιατρούς και φάρμακα και παιχνίδια για παιδάκια και τρόφιμα και ρούχα και να πάρεις την σκυτάλη από όλους για κατάπαυση του πυρός.
Μπορέι έτσι να επιτελέσεις μεγαλύτερο έργο.
Μπορεί να κάνεις ένα κίνημα Ελληνικό όλοι με ένα κερί ειρήνης το βράδυ και να γίνει παγκόσμιο.
Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα εκτός από τα όπλα που θα στείλουν οι άλλοι ούτως η άλλως.
Μπορείς να κάνεις την διαφορά;
Σαν χώρα να μείνεις στην ιστορία;
Αυτή είναι η Ελλάδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.