Είναι ήρωες που υπερασπίζονται την Ευρώπη και τον ελεύθερο κόσμο. Και το ‘21 και το ´41 σκάγαν στα μέρη μας κάτι περίεργοι να πολεμήσουν τον Οθωμανό και τους ναζί.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:49 σε περιπτωση που συμβει κατι τετοιο μιλαμε για πολιτικο χειρισμο πολυ χειροτερο του αντιστοιχου των ιμιων,τους στελνουν στο ματι του κυκλωνα σε ξενο εδαφος με υψηλες πιθανοτητες καταρριψης
μην ακουσουμε ακροδεξιο να μιλα για ηρωες αφου αυτη την φορα δεν υπερασπιζονται την εθνικη επικρατεια αλλα συμμετεχουν σε αμυντικο πολεμο σε εδαφος αλλης χωρας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Για να κάνουν τι ακριβώς, να σημαδεύουν τα F-15 στον αέρα; άσε που έτσι και αλλιώς δεν μπορούσε να γινει αυτό καθώς ειμαστε μέλος του ΝΑΤΟ. Πάντως εμεις δεν βομβαρδίσαμε εκεί.vagabondo έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:53Έστελνες και στην Γιουγκοσλαβία καλάζνικοφ όταν βομβαρδιζόταν, ελεύθερε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:49Κάθε πόλεμος του ελεύθερου κόσμου απέναντι στην γενοκτονική τυραννία είναι δικός μας πόλεμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 27 Φεβ 2022, 11:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η οικογένεια μου προσωπικά έστειλε ένα φορτηγό τρόφιμα .vagabondo έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:53Έστελνες και στην Γιουγκοσλαβία καλάζνικοφ όταν βομβαρδιζόταν, ελεύθερε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:49Κάθε πόλεμος του ελεύθερου κόσμου απέναντι στην γενοκτονική τυραννία είναι δικός μας πόλεμος
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Keyser Soze
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 27 Φεβ 2022, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Υπάρχει έστω ένας σε αυτήν την χώρα που να μιλάει ουκρανικά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
και είναι και ανεμβολίαστοιΖενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:21 Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της συστημικής και σκόπιμης πολτοποίησης του εγκεφάλου σας από τα ΜΜΕ, δείτε πως περνούν τα σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών ορδές ανεμβολίαστων Ουκρανών χωρίς πιστοποιητικά τεστ ή εμβολιασμού, λες και μέχρι πριν τρεις ημέρες δεν έτρεχε τίποτα.![]()
Oι Ρώσοι φαίνεται να παρακαλάνε για συζητήσεις
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Διαφωνώ με την αποστολή πολεμικού οπλισμου στην Ουκρανία.
Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια.
Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Mayor of Kupyansk has let Russian forces enter the city after negotiations, Russian forces are advancing on important traffic hub Izyum, Donbass & Kharkov fronts may meet today, huge strategic development

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 27 Φεβ 2022, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:49
Κάθε πόλεμος του ελεύθερου κόσμου απέναντι στην γενοκτονική τυραννία είναι δικός μας πόλεμος
Έλα ρε!
Χαλάρωσε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- nikos_hellas
Μου εξαφανισανε το νήμα όντως ο Πούτιν έχει γίνει ο νέος αντίχριστος το πρώτο νημα που μου εξαφανισανε
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Υπάρχει ανώτερος νεοταξικός νόμος στον οποίο υποτάσονται τα πιό πρόχειρα σενάριαSUV έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:59και είναι και ανεμβολίαστοιΖενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:21 Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της συστημικής και σκόπιμης πολτοποίησης του εγκεφάλου σας από τα ΜΜΕ, δείτε πως περνούν τα σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών ορδές ανεμβολίαστων Ουκρανών χωρίς πιστοποιητικά τεστ ή εμβολιασμού, λες και μέχρι πριν τρεις ημέρες δεν έτρεχε τίποτα.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:47Μαλακια κάνουμε. Δεν είναι δικός μας πολεμοςΝon4me έγραψε: 27 Φεβ 2022, 11:36 Δε μας ειχα για τοσο σκληρους καργιοληδες ωστε να στειλουμε στρατιωτικη βοηθεια . η κλαψα της μπετονιερας και συνιστωσών δειχνει κινηση ματ της κυβερνησης .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις