!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Αναμένουμε για άυριο την θεαματική πτώση στο Ρούβλι. Bets are open
- Μαδουραίος
Υδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:36 Ενα δις ευρω ηταν ο τζιρος των ρωσων τουριστων στην ελλαδα. Μαντεψτε που θα παει αυτο το δις
1 δις ευρω;
Μηπως μπερδεψες τους πινακες και τις χωρες;
Εδω ειναι Ελλαδα,δίπλα ειναι η τουρκια.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ίσα ίσα, ο Τραμπ τον άφησε ανεξέλεγκτο και δυνάμωσε και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.με Τραμπ πρόεδρο υπήρχε μια περίπτωση να καταφέρουν να κρατήσουν τη Ρωσία ουδέτερη στον ψυχρό πόλεμο Κίνας-ΗΠΑ
τώρα καλά κρασά
- Υδράργυρος
Τοσους πολεμους εχουμε δει. Ιρακ, αφγανισταν, συρια, λιβυη, σομαλια, στη γαζα καθε 6 μηνες. Τι παριστανουμε τους σοκαρισμενους; επειδη ειναι στην ευρωπη; ειναι υποκριτικοBeria έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:19Ακριβώς αυτό λέωΥδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:28Η "ακροσεξια κουραδα" δεν κανει τιποτα διαφορετικο απο οτι θα εκανε η αμερικη αν μια κυβερνηση του μεξικου εξαγγειλε οτι θα βαλει ρωσικα πυρηνικα στο εδαφος τουBeria έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:05
Νιώθεις καλά που πανηγυρίζεις για τις στρατιωτικές επιτυχίες της ακροδεξιάς κουράδας;
- ΜπλεΜπουμπυς
2014....10000 δολ για εναν Ρώσο...νεκρό... διαφήμιση Ουκρανικης τραπεζας.....

Διαφήμιση της Privat Bank, που ανήκει στον ολιγάρχη Ίγκορ Κολομόισκι, δηλαδή στον σπόνσορα του νυν "Προέδρου" Βλαντίμιρ Ζελένσκι.

Διαφήμιση της Privat Bank, που ανήκει στον ολιγάρχη Ίγκορ Κολομόισκι, δηλαδή στον σπόνσορα του νυν "Προέδρου" Βλαντίμιρ Ζελένσκι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ε ναι, δημοκρατικά δημοψηφίσματα διενεργεί μόνο η Ελλάδα.sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:35 Α και όλα αυτά ισχύουν και για Λευκορωσία (δεν είμαι σίγουρος για το Σουίφτ, αν συζητείται ακόμη).
Έχουν δημοψήφισμα σήμερα εκει για το αν θα αλλάξουν το σύνταγμα τους, να επιτρέψουν στον Πούτινα να βάλει τα πυρηνικά του και επειδή θα είναι εντελώς δημοκρατικό και καθόλου στημένο αναμένεται να περάσει. Stay tuned...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι και επειδή θα είναι πυρηνικός. Αλλά εσύ κοιμάσαι και κελαϊδάς.Υδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:41Τοσους πολεμους εχουμε δει. Ιρακ, αφγανισταν, συρια, λιβυη, σομαλια, στη γαζα καθε 6 μηνες. Τι παριστανουμε τους σοκαρισμενους; επειδη ειναι στην ευρωπη; ειναι υποκριτικοBeria έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:19Ακριβώς αυτό λέωΥδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 08:28
Η "ακροσεξια κουραδα" δεν κανει τιποτα διαφορετικο απο οτι θα εκανε η αμερικη αν μια κυβερνηση του μεξικου εξαγγειλε οτι θα βαλει ρωσικα πυρηνικα στο εδαφος του
- Υδράργυρος
Αν προσεξεις την ιστορια οι ρεπουμπλικανοι ασχολουνται με τη μεση ανατολη και οι δημοκρατικοι με τη ρωσια. Με τον τραμπ δε θα υπηρχε θεμα επεκτασης του νατο και εγκαταστασης πυρηνικωνsharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:41Ίσα ίσα, ο Τραμπ τον άφησε ανεξέλεγκτο και δυνάμωσε και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.με Τραμπ πρόεδρο υπήρχε μια περίπτωση να καταφέρουν να κρατήσουν τη Ρωσία ουδέτερη στον ψυχρό πόλεμο Κίνας-ΗΠΑ
τώρα καλά κρασά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν γνώριζα ότι η σκατότρυπα του λουκασένκο είχε εγχρήματη οικονομία. Είχα την εντύπωση ότι συναλλάσσονται με πατάτες, σέλινο, πρόβατα και τις ανήλικες κόρες τουςsharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:35 Α και όλα αυτά ισχύουν και για Λευκορωσία (δεν είμαι σίγουρος για το Σουίφτ, αν συζητείται ακόμη).
Έχουν δημοψήφισμα σήμερα εκει για το αν θα αλλάξουν το σύνταγμα τους, να επιτρέψουν στον Πούτινα να βάλει τα πυρηνικά του και επειδή θα είναι εντελώς δημοκρατικό και καθόλου στημένο αναμένεται να περάσει. Stay tuned...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τσετσένοι που πάνε με το μέρος των Ουκρανών και εναντιώνονται στον Πούτιν
https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... 4565f6%2F0
https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... 4565f6%2F0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 27 Φεβ 2022, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν πιστεύεις ότι η δημοκρατία σε Ελλάδα και Λευκορωσία είναι το ίδιο, τότε ζεις σε άλλο πλανήτη.vagabondo έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:42Ε ναι, δημοκρατικά δημοψηφίσματα διενεργεί μόνο η Ελλάδα.sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:35 Α και όλα αυτά ισχύουν και για Λευκορωσία (δεν είμαι σίγουρος για το Σουίφτ, αν συζητείται ακόμη).
Έχουν δημοψήφισμα σήμερα εκει για το αν θα αλλάξουν το σύνταγμα τους, να επιτρέψουν στον Πούτινα να βάλει τα πυρηνικά του και επειδή θα είναι εντελώς δημοκρατικό και καθόλου στημένο αναμένεται να περάσει. Stay tuned...![]()
Ωραίο το παραμυθάκι με την καϋμενούλα τη Ρωσία που ο καλός πατερούλης (ουπς...) θέλει να προστατέψει, αλλά το εμπεδώσαμε. Καλύτερα να βρείτε ένα καλύτερο γιατί μετά θα ψάχνετε γκολποστ Αρίστου.Υδράργυρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:44Αν προσεξεις την ιστορια οι ρεπουμπλικανοι ασχολουνται με τη μεση ανατολη και οι δημοκρατικοι με τη ρωσια. Με τον τραμπ δε θα υπηρχε θεμα επεκτασης του νατο και εγκαταστασης πυρηνικωνsharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 09:41Ίσα ίσα, ο Τραμπ τον άφησε ανεξέλεγκτο και δυνάμωσε και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.με Τραμπ πρόεδρο υπήρχε μια περίπτωση να καταφέρουν να κρατήσουν τη Ρωσία ουδέτερη στον ψυχρό πόλεμο Κίνας-ΗΠΑ
τώρα καλά κρασά
- Υδράργυρος
Η πιο εφικτη λυση ειναι η φιλανδοποιηση της ουκρανιας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... F%83%CE%B7
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... F%83%CE%B7
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-