Το 'καναν οι Ούγγροι και οι Τσεχοσλοβάκοι στα Σοβιετικά τεθωρακισμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Golden Age
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- Καραμελίτσα
Oct. 17, 2010Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:10Μπορεί να έχεις και δίκιο τελικά.Οργισμένος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:02Μπα με τιποτα. Απλα θα τον καθαρισουν οι δικοι του.Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:58 Αν δεν πέσει το Κίεβο στις επόμενες 10 μέρες, προβλέπω εμφύλιο στη Ρωσία.
MOSCOW, Oct 18 (Reuters) - A senior economist at Russia's biggest company, Gazprom GAZP.MM, was found dead in his car with a gunshot wound to the head, the company and police said on Monday.
Sergei Klyuka was chief economist in the finance department at state-controlled gas monopoly, which is also the world’s biggest gas producer.
“(Klyuka)...was found dead,” Gazprom said in a terse statement. “The police are inquiring into the cause of the death.”
Klyuka’s body was found early on Sunday in the front seat of his Range Rover in an underground garage in Moscow, with a gunshot wound to the head, the Interfax news agency cited an unidentified police source as saying.
Police suspect suicide, though there was no suicide note, Interfax cited the source as saying. A Czech-made handgun was found near the seat, the report said.
Moscow police did not answer calls seeking comment.
https://www.reuters.com/article/russia- ... 8K20101018
Προφανώς ο Πούτιν έχει αναπτύξει και χρονομηχανή για τις δολοφονίες του.
Z
https://twitter.com/RihoTerras/status/1 ... 3346220038
Riho Terras: ex-Commander of Estonian Armed Forces, claims intel: Kremlin panicking, attack planes failed, military desaster for Russia
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το που βρισκεται μπορει εμεις να μην το γνωριζουμε και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι γνωριζουν σιγουρα.killzone έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:09εχει φυγει ο Ζελενσκι στο τελος θα απογοητευτουν ολοιUnique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:08Πρέπει να παραδεχθείς. Έχει πολλά κιλά αρχίδια ο ηθοποιός. Οχι σαν την αλλη τη λουγκρα που ξυρίζει τις τρίχες απο το στήθος του για να βγάλει φωτογραφίες πανω σε άλογα η λουλαΖενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:03
Πολύ ήρωας. Δίνει όπλα σε ώριμες κυρίες, να το πω κομψά, και προτρέπει τσογλάνια να ρίχνουν μολότοφ στα τανκς. Με λίγα λόγια, αυτοκτονήστε όλοι εσείς για να γλιτώσω τον κώλο μου, γιατί η Ανναλένα, όταν βγήκα και είπα για διαπραγματεύσεις, βγήκε και με μάλωσε με έντονο ύφος.![]()
![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κι όμως φοβάσαι, γιατί η ερώτηση ήταν αν εγκρίνεις και όχι ποιος φταίει. Ούτε τι θα έκανε κάποιος άλλος όπως απάντησες πονηρά παραπάνω. Εγκρίνεις ναι ή όχι, έχεις το θάρρος να πάρεις θέση, μην φλυαρούμε αδίκως.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:48Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα....sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...![]()
Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2172918785
Να περιμένουμε να δούμε και τον Ιάσονα αυτες τις μέρες στα συνορα ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
"Εχει φυγει ο Ζελενσκι"Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15Το που βρισκεται μπορει εμεις να μην το γνωριζουμε και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι γνωριζουν σιγουρα.
Ζελενσkι be like
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2747565068
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μάλλον δεν αντιλήφθηκες ούτε τι έγινε, ούτε τι έγραψα. Ακριβώς επειδή χέστηκε ζήτησε διαπραγματεύσεις, αλλά το τράβηξε πίσω επειδή χέστηκε περισσότερο όταν του έδειξε το στραπον η ντόμινά του, η ΥπΕξ της Γερμανίας. Τώρα, άμα είναι πούστης ο Πούτιν, δεν με ενδιαφέρει. Ενημερωτικά, υπήρξαν κάποιοι γκέτσοι στην ιστορία που ήσαν όμως μεγάλοι κατακτητές. Δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει κάτι τέτοιο.Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:08Πρέπει να παραδεχθείς. Έχει πολλά κιλά αρχίδια ο ηθοποιός. Οχι σαν την αλλη τη λουγκρα που ξυρίζει τις τρίχες απο το στήθος του για να βγάλει φωτογραφίες πανω σε άλογα η λουλαΖενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:03Πολύ ήρωας. Δίνει όπλα σε ώριμες κυρίες, να το πω κομψά, και προτρέπει τσογλάνια να ρίχνουν μολότοφ στα τανκς. Με λίγα λόγια, αυτοκτονήστε όλοι εσείς για να γλιτώσω τον κώλο μου, γιατί η Ανναλένα, όταν βγήκα και είπα για διαπραγματεύσεις, βγήκε και με μάλωσε με έντονο ύφος.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:17"Εχει φυγει ο Ζελενσκι"
Ζελενσkι be like
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2747565068
μπορει να ειναι προχθεσινο
Εγρκινεις τους βομβαρδισμους που εκανε η Αμερικη στην Λιβυη, Συρια, Σερβια κλπ?sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15Κι όμως φοβάσαι, γιατί η ερώτηση ήταν αν εγκρίνεις και όχι ποιος φταίει. Ούτε τι θα έκανε κάποιος άλλος όπως απάντησες πονηρά παραπάνω. Εγκρίνεις ναι ή όχι, έχεις το θάρρος να πάρεις θέση, μην φλυαρούμε αδίκως.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:48Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα....sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44
Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...![]()
Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν έχω λινκ, το τσίμπησα σε τσατ, ούτε ξέρω αν αληθεύει.The upcoming constitutional referendum scheduled in Belarus on February 27 will allow #Russia to deploy nuclear weapons on the territory of #Belarus, according to @MarketRebels
Νομιζω ισχυει, εχει βγει εδω και μερες.sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:22Δεν έχω λινκ, το τσίμπησα σε τσατ, ούτε ξέρω αν αληθεύει.The upcoming constitutional referendum scheduled in Belarus on February 27 will allow #Russia to deploy nuclear weapons on the territory of #Belarus, according to @MarketRebels
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
FactsUnique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:16 https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2172918785
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τόσο πολύ έχεις το θάρρος της γνώμης σου, που περιμένεις πρώτα να σού απαντήσω για να πεις.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:20Εγρκινεις τους βομβαρδισμους που εκανε η Αμερικη στην Λιβυη, Συρια, Σερβια κλπ?sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15Κι όμως φοβάσαι, γιατί η ερώτηση ήταν αν εγκρίνεις και όχι ποιος φταίει. Ούτε τι θα έκανε κάποιος άλλος όπως απάντησες πονηρά παραπάνω. Εγκρίνεις ναι ή όχι, έχεις το θάρρος να πάρεις θέση, μην φλυαρούμε αδίκως.Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:48
Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα....![]()
Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.![]()
Που είναι και άσχετο, αλλά δεν έχω πρόβλημα να σού απαντήσω. Όχι, δεν εγκρίνω, ούτε τότε ενέκρινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 27 Φεβ 2022, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο σπιτι του Τραγκα στο Μονακο ειναι ο Ζελενσκι
Μεσω Green Room εμφανιζεται στο Κιεβο
Αμα δειτε τα φυλλα των δεντρων πισω του δεν κουνιουνται
Μεσω Green Room εμφανιζεται στο Κιεβο
Αμα δειτε τα φυλλα των δεντρων πισω του δεν κουνιουνται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-