!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:03 και προτρέπει τσογλάνια να ρίχνουν μολότοφ στα τανκς.
Το 'καναν οι Ούγγροι και οι Τσεχοσλοβάκοι στα Σοβιετικά τεθωρακισμένα.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:10
Οργισμένος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:02
Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:58 Αν δεν πέσει το Κίεβο στις επόμενες 10 μέρες, προβλέπω εμφύλιο στη Ρωσία.
Μπα με τιποτα. Απλα θα τον καθαρισουν οι δικοι του.
Μπορεί να έχεις και δίκιο τελικά.
MOSCOW, Oct 18 (Reuters) - A senior economist at Russia's biggest company, Gazprom GAZP.MM, was found dead in his car with a gunshot wound to the head, the company and police said on Monday.

Sergei Klyuka was chief economist in the finance department at state-controlled gas monopoly, which is also the world’s biggest gas producer.

“(Klyuka)...was found dead,” Gazprom said in a terse statement. “The police are inquiring into the cause of the death.”

Klyuka’s body was found early on Sunday in the front seat of his Range Rover in an underground garage in Moscow, with a gunshot wound to the head, the Interfax news agency cited an unidentified police source as saying.

Police suspect suicide, though there was no suicide note, Interfax cited the source as saying. A Czech-made handgun was found near the seat, the report said.

Moscow police did not answer calls seeking comment.

https://www.reuters.com/article/russia- ... 8K20101018
Oct. 17, 2010
Προφανώς ο Πούτιν έχει αναπτύξει και χρονομηχανή για τις δολοφονίες του.
Z
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

https://twitter.com/RihoTerras/status/1 ... 3346220038
Riho Terras: ex-Commander of Estonian Armed Forces, claims intel: Kremlin panicking, attack planes failed, military desaster for Russia
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

killzone έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:09
Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:08
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:03

Πολύ ήρωας. Δίνει όπλα σε ώριμες κυρίες, να το πω κομψά, και προτρέπει τσογλάνια να ρίχνουν μολότοφ στα τανκς. Με λίγα λόγια, αυτοκτονήστε όλοι εσείς για να γλιτώσω τον κώλο μου, γιατί η Ανναλένα, όταν βγήκα και είπα για διαπραγματεύσεις, βγήκε και με μάλωσε με έντονο ύφος. :lol:
Πρέπει να παραδεχθείς. Έχει πολλά κιλά αρχίδια ο ηθοποιός. Οχι σαν την αλλη τη λουγκρα που ξυρίζει τις τρίχες απο το στήθος του για να βγάλει φωτογραφίες πανω σε άλογα η λουλα
εχει φυγει ο Ζελενσκι στο τελος θα απογοητευτουν ολοι :lol:
Το που βρισκεται μπορει εμεις να μην το γνωριζουμε και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι γνωριζουν σιγουρα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:48
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44
Οργισμένος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:40
Πλάκα κανεις;
3 μέρες μέσα στην τρελή καβλα είναι...
Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...
Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα.... :lol:

Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.
Κι όμως φοβάσαι, γιατί η ερώτηση ήταν αν εγκρίνεις και όχι ποιος φταίει. Ούτε τι θα έκανε κάποιος άλλος όπως απάντησες πονηρά παραπάνω. Εγκρίνεις ναι ή όχι, έχεις το θάρρος να πάρεις θέση, μην φλυαρούμε αδίκως. :wink
Άβαταρ μέλους
Unique

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2172918785

Να περιμένουμε να δούμε και τον Ιάσονα αυτες τις μέρες στα συνορα ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15

Πρέπει να παραδεχθείς. Έχει πολλά κιλά αρχίδια ο ηθοποιός. Οχι σαν την αλλη τη λουγκρα που ξυρίζει τις τρίχες απο το στήθος του για να βγάλει φωτογραφίες πανω σε άλογα η λουλα
Το που βρισκεται μπορει εμεις να μην το γνωριζουμε και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι γνωριζουν σιγουρα.
"Εχει φυγει ο Ζελενσκι"

Ζελενσkι be like

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2747565068

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:03
Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:54 Εικόνα
Πολύ ήρωας. Δίνει όπλα σε ώριμες κυρίες, να το πω κομψά, και προτρέπει τσογλάνια να ρίχνουν μολότοφ στα τανκς. Με λίγα λόγια, αυτοκτονήστε όλοι εσείς για να γλιτώσω τον κώλο μου, γιατί η Ανναλένα, όταν βγήκα και είπα για διαπραγματεύσεις, βγήκε και με μάλωσε με έντονο ύφος. :lol:
Μάλλον δεν αντιλήφθηκες ούτε τι έγινε, ούτε τι έγραψα. Ακριβώς επειδή χέστηκε ζήτησε διαπραγματεύσεις, αλλά το τράβηξε πίσω επειδή χέστηκε περισσότερο όταν του έδειξε το στραπον η ντόμινά του, η ΥπΕξ της Γερμανίας. Τώρα, άμα είναι πούστης ο Πούτιν, δεν με ενδιαφέρει. Ενημερωτικά, υπήρξαν κάποιοι γκέτσοι στην ιστορία που ήσαν όμως μεγάλοι κατακτητές. Δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει κάτι τέτοιο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:17
Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15

"Εχει φυγει ο Ζελενσκι"

Ζελενσkι be like

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2747565068

μπορει να ειναι προχθεσινο :lol:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 02:44

Μπορεί γιατί δείχνει στρατόκαυλος... Το θάρρος της γνώμης του δεν τό 'χει πάντως...
Ναι μαλακα μου γιατι θα φοβηθω εσενα και τους λοιπους παπαρες εδω μεσα.... :lol:

Το εχω γραψει απο την αρχη, ευθυνεται η Δυση. Θελεις να στο ξαναγραψω; Ευθυνεται η Δυση.
Κι όμως φοβάσαι, γιατί η ερώτηση ήταν αν εγκρίνεις και όχι ποιος φταίει. Ούτε τι θα έκανε κάποιος άλλος όπως απάντησες πονηρά παραπάνω. Εγκρίνεις ναι ή όχι, έχεις το θάρρος να πάρεις θέση, μην φλυαρούμε αδίκως. :wink
Εγρκινεις τους βομβαρδισμους που εκανε η Αμερικη στην Λιβυη, Συρια, Σερβια κλπ?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
sharp

The upcoming constitutional referendum scheduled in Belarus on February 27 will allow #Russia to deploy nuclear weapons on the territory of #Belarus, according to @MarketRebels
Δεν έχω λινκ, το τσίμπησα σε τσατ, ούτε ξέρω αν αληθεύει.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:22
The upcoming constitutional referendum scheduled in Belarus on February 27 will allow #Russia to deploy nuclear weapons on the territory of #Belarus, according to @MarketRebels
Δεν έχω λινκ, το τσίμπησα σε τσατ, ούτε ξέρω αν αληθεύει.
Νομιζω ισχυει, εχει βγει εδω και μερες.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Unique έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:16 https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2172918785

Να περιμένουμε να δούμε και τον Ιάσονα αυτες τις μέρες στα συνορα ?
Facts
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
sharp

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:20
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2022, 03:15

Εγρκινεις τους βομβαρδισμους που εκανε η Αμερικη στην Λιβυη, Συρια, Σερβια κλπ?
Τόσο πολύ έχεις το θάρρος της γνώμης σου, που περιμένεις πρώτα να σού απαντήσω για να πεις.

Που είναι και άσχετο, αλλά δεν έχω πρόβλημα να σού απαντήσω. Όχι, δεν εγκρίνω, ούτε τότε ενέκρινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 27 Φεβ 2022, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Στο σπιτι του Τραγκα στο Μονακο ειναι ο Ζελενσκι
Μεσω Green Room εμφανιζεται στο Κιεβο
Αμα δειτε τα φυλλα των δεντρων πισω του δεν κουνιουνται
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”