Νατάσα έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:53
Kauldron έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:50
Νατάσα έγραψε: 25 Φεβ 2022, 13:45
Μια απορία που εχω, τον νεοναζι τον Ζελένσκι τον υποστηρίζουν ολοι, οι δυτικοι πχ, και ο δικος μας ο Κουλης ακόμα, εδω όμως τους χρυσαυγίτες τους λεγανε εγκληματικη οργανωση, πως γίνεται αυτο;;;
Αμα είναι κατά της Ρωσίας είναι καλός ναζί, άμα είναι υπέρ της Ρωσίας είναι κακός και ναζί (είναι δεν είναι ναζί ο άλλος, τον βαφτίζουμε).
Αλλά δεν ξέρω κάν αν είναι ναζί ο Ζελένσκι, έχει μάλλον γελοία φυσιογνωμία. Τον άλλο χαζό, τον Γκρουέφκι μου θυμίζει.
Ναζού ήταν η Τουμοσένκο (αλλά ήταν και μιλφάρα).

Ρε συ, μηπως επειδη ειναι εβραίος τον υποστηρίζουνε;...
Πρώτον, δε βλέπω να τον υποστηρίζουνε. Είναι αμόρφωτος και βλάξ, και ως εκ τούτου εύκολα χειραγωγήσιμος. Τον μπριζώσανε οτι θα διώξει τους Ρώσους και θα μπεί στο ΝΑΤΟ, και τον αφήσανε σύξυλο, όπως κάνουν παραδοσιακά οι Αμερικάνοι.
Αυτό που θέλανε ήταν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Ρωσία, γιατί Ρωσία κακιά, ούγκ. Από 'κει και πέρα καρφί δεν τους καίγεται τί θα γίνει.
Από δίπλα και οι ΕυρωπΕΗ, με τις ροζ στολές, "αχ καλέεεεε, μα τι είναι αυτά που κάνετε, κακοί Ρώσοι, θα σας διώξουμε απ' την Γιουροβίζιον".
Και το κερασάκι στην τούρτα, η Αυτοκρατορία των Τσαβηδών, οι... Εγγλέζοι, η φοβερή υπερδύναμη (πριν 200 χρόνια

).
Αεροπορία για γέλια (Χάρριερ), ναυτικό για γέλια, και ένας στρατός που αποτελείται από ανώμαλούς ψυχάκηδες (το SAS ξέρει να πολεμάει μόνο αν οι άλλοι είναι άοπλοι, όπως έδειξαν τα εγκλήματα πολέμου των Αυστραλών SAS στο Αφγανιστάν).