#FLASH—#Russia|n troops have passed #Ivankov in #Kiev region, on their way to #Vyshgorod on the approaches to Kiev. #Ukraine #Denazification
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Gleb Bazov@gbazov
#FLASH—#Russia|n troops have passed #Ivankov in #Kiev region, on their way to #Vyshgorod on the approaches to Kiev. #Ukraine #Denazification

- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killzone την 25 Φεβ 2022, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επανέρχομαι να πω, σαν μισός ρώσος που έχω διερευνήσει όλη την κατάσταση διεξοδικά, πως οι αυτόνομες περιοχές του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ το 2014 αρχικά ήταν φτιαγμένες από ρωσόφωνους ΝΤΟΠΙΟΥΣ ουκρανούς κομμουνιστές και δεν είχαν σχέση με τον Πούτιν. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση του Κιέβου και νεοναζίδια εκπαιδευμένα από αμερικανούς, τους σφάζανε ανελέητα για 8 χρόνια. Τώρα ας σπείρουν ότι θέρισαν.
Πάντως εικονα βλέπω κυρίως από το Κίεβο. Χάρκοβο Μαριούπολη δεν έχω δει κάτι τις τελευταίες ώρες. Όπως και στην Μελιτούπολη και στην Χερσώνα
Παντως για την Κριμαία που κατέλαβαν οι Ρώσοι της περιοχές βόρεια ήταν ζωτικό. Δεν είχαν νερό γιατί είχαν κόψει οι Ουκρανοί τις παροχές από τους παραποτάμους του Δνείπερου. Εχθές μετά από 7 χρόνια ξανακύλησε νερό από τα κανάλια προς την Κριμαία.
Παντως για την Κριμαία που κατέλαβαν οι Ρώσοι της περιοχές βόρεια ήταν ζωτικό. Δεν είχαν νερό γιατί είχαν κόψει οι Ουκρανοί τις παροχές από τους παραποτάμους του Δνείπερου. Εχθές μετά από 7 χρόνια ξανακύλησε νερό από τα κανάλια προς την Κριμαία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Πιάσαν τόπο βλέπω οι κούτες με όπλα και τα αντιαεροπορικά που κουβαλάγαν οι νατοικοί. Ακόμα κρατάν οι Ουκρανοί.
Άσ' το.
Έχω αυτοαναλυθεί αρκετές φορές και ξέρω πια καλά γιατί σας έχει σιχαθεί... η ψυχή μου.
Είναι λογικό και όχι μεταφυσικό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
σημερα ή αυριο πέφτει το Κίεβο
Ragıp Soylu@ragipsoylu
Deputy Defense Minister of Ukraine: Russian forces may enter areas outside Kiev today
Ragıp Soylu@ragipsoylu
Deputy Defense Minister of Ukraine: Russian forces may enter areas outside Kiev today
Καταρχην δεν ειναι αρμα μαχης....Keyser Soze έγραψε: 25 Φεβ 2022, 10:49 https://twitter.com/Onisenko/status/149 ... sjUqQ&s=19
Δυστυχώς για σας ο δημοσιογράφος είναι/ζει στο Κίεβο !!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Συγγνώμη, δεν έχει νόημα να ανταλλάσω ατάκες με έναν που με σιχαίνεται. Άντε, γεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:03
Έχω αυτοαναλυθεί αρκετές φορές και ξέρω πια καλά γιατί σας έχει σιχαθεί... η ψυχή μου.
Ordem e Progresso.
- Καραμελίτσα
Εντωμεταξύ:
"The Islamic Emirate of Afghanistan is closely monitoring the situation in Ukraine and expresses concern about real possibility of civilian casualties," the ministry said in a statement.
Z
- dna replication
η Μελιτούπολη κατελήφθη, στη Μαριούπολη έγινε αποβαση και προγεφύρωμαhades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:03 Πάντως εικονα βλέπω κυρίως από το Κίεβο. Χάρκοβο Μαριούπολη δεν έχω δει κάτι τις τελευταίες ώρες. Όπως και στην Μελιτούπολη και στην Χερσώνα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις