Καλά τώρα, μεταξύ μας είμαστε.Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:17Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:04 Εκτιμώ πως ο Πούτιν με αυτή την μαλακία να μπει στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ουκρανία, έβαλε ταφόπλακα στην παγκόσμια ειρήνη, ο μαλάκας ο γέρος.
Πριν τη ρωσικη εισβολη προηγηθηκε μαζικος βομβαρδισμος απο τους Ουκρανους σε φιλορωσικες περιοχες του Ντονετσκ και Λουχανσκ και φυγη 700.000 γυναικοπαιδων στο Ροστοβ της Ρωσιας προκειμενου να σωθουν απο τους βομβαρδισμους.
Οι μαγκιες πληρωνονται.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Οι Σπετσναζ ειναι εξω απο το προεδρικο μεγαρο στο Κιεβο και ζητανε απο τον Ζελενσκυ να παραδωθει και να ληξει η αιματοχυσια.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Φεβ 2022, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
Προς θεου οχι πολιτικης, ναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στηρίζουμε Αυτοκεφαλια - ΠατριαρχικουςSUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:18 Εντωμεταξύ, με την Εκκλησία τώρα στην Ουκρανία, τί θα γίνει?
George_v
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:18 Εντωμεταξύ, με την Εκκλησία τώρα στην Ουκρανία, τί θα γίνει?
George_v

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κανονική, εννοείς αυτήν με το πορτοκαλί;Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:04 Εκτιμώ πως ο Πούτιν με αυτή την μαλακία να μπει στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ουκρανία, έβαλε ταφόπλακα στην παγκόσμια ειρήνη, ο μαλάκας ο γέρος.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Για τι ακριβώς μιλάς, ρε;
Ordem e Progresso.
Evritis έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:20Καλά τώρα, μεταξύ μας είμαστε.Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:17Cavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:04 Εκτιμώ πως ο Πούτιν με αυτή την μαλακία να μπει στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ουκρανία, έβαλε ταφόπλακα στην παγκόσμια ειρήνη, ο μαλάκας ο γέρος.
Πριν τη ρωσικη εισβολη προηγηθηκε μαζικος βομβαρδισμος απο τους Ουκρανους σε φιλορωσικες περιοχες του Ντονετσκ και Λουχανσκ και φυγη 700.000 γυναικοπαιδων στο Ροστοβ της Ρωσιας προκειμενου να σωθουν απο τους βομβαρδισμους.
Οι μαγκιες πληρωνονται.
.
Εγω αναφερθηκα σε γεγονοτα, εσυ μπορεις να πιστευεις τη ρητορικη αυτων που εισεβαλαν στο Ιρακ λεγοντας οτι το κανουν επειδη ο Σανταμ εχει οπλα μαζικης καταστροφης.
.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μαλακία, επιχείρημα, και θα πει μετά ο Τούρκος το ίδιο για την Ελλάδα, και θα σε πάει στη Λαμία.
Ordem e Progresso.
Όχι που θα λείψει η γη που γέννησε τον Πρίγκηπα της Τρίτης Ρώμης!Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:22SUV έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:18 Εντωμεταξύ, με την Εκκλησία τώρα στην Ουκρανία, τί θα γίνει?
George_v![]()
Ο Πούτιν εξοντώνει με φυλετικά κριτήρια σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως; Τι λες;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές