Aυτό είναι σαν να λες ότι η Κύπρος δεν διχοτομήθηκε το 1974 αλλά το 1983 όταν οι Τούρκοι έφτιαξαν το τουρκοκυπριακό κράτος.Φυσικά κανείς δεν το λέει αυτό.
Ο Ζελένσκι μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει τίποτα.Τα σύνορα είναι εκεί που ήσαν το 2014.Για το μέλλον δεν ξέρω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2022, 14:17
Η ενεργειακή μετάβαση προς τις ΑΠΕ γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Πλέον αφορά τις τσέπες μας. Ρωσικό, Τουρκικό, Αμερικανικό αέριο, δεν έχει σημασία, από εδώ και πέρα θα είναι πανάκριβο και θα αυξάνει τις τιμές χοντρικής όλου του ρεύματος, ακόμα και του φθηνότερου. Όσο πιο νωρίς ξεκολλήσει αυτό το τσιρότο τόσο το καλύτερο.
Sid Vicious έγραψε: Nuff said δηλαδη, δεν εχω λογο να το συζητησω μαζι σου
(Που και δημοτικο να μην ησουν παλι σπιτακι, καναπε και δεν θα πηγαινες)
Με τα φασιστάκια όπως τον Σπουργίτη εννοείται ότι δεν θα πήγαινα.
Από το 1998 μέχρι το 2003 πολλοί Σέρβοι πρώην μέλη της JSO που ήταν και στους Σκορπιούς το 1995 ερχόντουσαν στα παράλια της Πιερίας για μπάνια. Σταμάτησαν να έρχονται μετά από την σύλληψη του Legija.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Sid Vicious έγραψε: Nuff said δηλαδη, δεν εχω λογο να το συζητησω μαζι σου
(Που και δημοτικο να μην ησουν παλι σπιτακι, καναπε και δεν θα πηγαινες)
Με τα φασιστάκια όπως τον Σπουργίτη εννοείται ότι δεν θα πήγαινα.
Από το 1998 μέχρι το 2003 πολλοί Σέρβοι πρώην μέλη της JSO που ήταν και στους Σκορπιούς το 1995 ερχόντουσαν στα παράλια της Πιερίας για μπάνια. Σταμάτησαν να έρχονται μετά από την σύλληψη του Legija.
Πόσο υποκριτές είμαστε όταν μιλάμε για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας ξεχνώντας ότι σαν χώρα δεν σεβάστηκαμε την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας με το Κόσοβο.
zteo έγραψε: 22 Φεβ 2022, 16:47
Πόσο υποκριτές είμαστε όταν μιλάμε για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας ξεχνώντας ότι σαν χώρα δεν σεβάστηκαμε την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας με το Κόσοβο.
Εγώ γελώ πάντως που εδώ κάποιοι ψεκασμένοι αντιμετωπίζουν τις ΗΠΑ ως σατανιασμένους και τον Πούτιν σαν το αγαθό και δικαιο υπέρτατο ηγέτη, τον απεσταλμένο του Θεου ένα πράμα που θα δώσει γερό μάθημα στη νέα τάξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 22 Φεβ 2022, 16:59, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.