!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Alco
Δημοσκόπηση Alco
Συνεχίζεται η πτώση της ΝΔ, ενώ φαίνεται να ανεβαίνουν ταυτόχρονα και ο ΣΥΡΙΖΑ και το κιναλ.
ΝΔ: 31,8% (-0,8%)
ΣΥΡΙΖΑ: 22,2% (+1,1%)
ΚΙΝΑΛ: 14,1% (+0,5%)
ΚΚΕ: 5,2% (-0,2%)
ΕΛΛ.ΛΥΣΗ: 3,6%
ΜΕΡΑ25: 3% (-0,5%)
ΕΛΠΑ: 2,1% (+1%)
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,1% (+0,3%)
Λοιπά (κόμματα κάτω της μονάδας-ανταρσυα, δημιουργία, ένωση κεντρώων): 2,1% (-4,2%)
ΝΔ: 31,8% (-0,8%)
ΣΥΡΙΖΑ: 22,2% (+1,1%)
ΚΙΝΑΛ: 14,1% (+0,5%)
ΚΚΕ: 5,2% (-0,2%)
ΕΛΛ.ΛΥΣΗ: 3,6%
ΜΕΡΑ25: 3% (-0,5%)
ΕΛΠΑ: 2,1% (+1%)
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,1% (+0,3%)
Λοιπά (κόμματα κάτω της μονάδας-ανταρσυα, δημιουργία, ένωση κεντρώων): 2,1% (-4,2%)
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Δημοσκόπηση Alco
Μεγάλο ποσοστό έχει ακόμα η νδ. Μου φαίνεται πως ο λαός σηκώνει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Δώσε πόνο Μητσοτάκη!
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Να αγορασουμε αλλα 12 ραφαλ να ανεβουμε στις δημοσκοπήσεις.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οσοι μπορούμε να ψηφίσουμε βαρουφ, να γίνει προοδευτικη τρικομματικη,και τον ίδιο υπουργό οικονομικών. . Και τάβλα τα φασιστακια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ πάντως είμαι με το λαό.
Ό,τι πει ο λαός.
Ό,τι πει ο λαός.
Το 2019, η Αlco για λογαριασμό του Open (Ρωσος, ΠΑΟΚ, Αλ6) εκανε ανάλογη δημοσκόπηση και έβγαλε τη ΝΔ με 31%. Η ΝΔ πήρε σχεδόν 40% στις εκλογές. Ούτε 10 πόντους έξω δεν έπεσε η διάσημη εταιρεία δημοσκοπήσεων.
Φήμες οτι ο wooded είναι ο CEO της εταιρείας θεωρούνται κακόβουλες και ειναι αναπόδεικτες.
Φήμες οτι ο wooded είναι ο CEO της εταιρείας θεωρούνται κακόβουλες και ειναι αναπόδεικτες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χωρίς αναγωγή είναι τα ποσοστά. Το ποσοστό της ΝΔ φαίνεται λογικό, νομίζω πλέον η μεγάλη σπέκουλα γίνεται με το ΠΑΣΟΚ.Unique έγραψε: 22 Φεβ 2022, 09:46 Το 2019, η Αlco για λογαριασμό του Open (Ρωσος, ΠΑΟΚ, Αλ6) εκανε ανάλογη δημοσκόπηση και έβγαλε τη ΝΔ με 31%. Η ΝΔ πήρε σχεδόν 40% στις εκλογές. Ούτε 10 πόντους έξω δεν έπεσε η διάσημη εταιρεία δημοσκοπήσεων.![]()
![]()
![]()
![]()
- wooded glade
Πάντα υπάρχουν δυσαρεστημένοι και οι δυσαρεστημένοι θα τα έχουν με τον Μητσοτάκη, όχι με τον ... Τζήμερο.
Κατάθεση προσωπικής εμπειρίας:
Εγώ ψάχνω για γκόμενα. Ξέρω ότι ο Μητσοτάκης δεν θα μου βρει αλλά ψήφισα Μητσοτάκη. Παλιότερα όμως που ξαναψήφιζα Μητσοτάκη πίστευα ότι θα μου βρει γκόμενα (ίσως ήμουνα μικρός και διάβαζα τότε).
Επιπρόσθετα, ξέρω τώρα ότι οι φορές που δεν βρίσκουμε γκόμενες είναι πολύ περισσότερες από τις φορές που βρίσκουμε και άρα δεν φταίει ο κάθε Μητσοτάκης.
Κάποιος που θα ψηφίσει Τσίπρα τα ίδια θα λέει μετά.
Το Ελληνικό πρόβλημα είναι ότι ψηφίζοντας Τσίπρα και γενικώς μην ψηφίζοντας New Democracy, ψηφίζουμε εθνική καταστροφή.
Γι αυτό ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει εκλογές τώρα.
Βέβαια ο ίδιος θέλει τον Ιούλιο του 2023 και βέβαια ο Καραμανλής με το znap election του 2007 δεν ωφελήθηκε σε τίποτα ουσιαστικά.
Αλλά υπάρχει το θέμα της απλής αναλογικής που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.
Κατάθεση προσωπικής εμπειρίας:
Εγώ ψάχνω για γκόμενα. Ξέρω ότι ο Μητσοτάκης δεν θα μου βρει αλλά ψήφισα Μητσοτάκη. Παλιότερα όμως που ξαναψήφιζα Μητσοτάκη πίστευα ότι θα μου βρει γκόμενα (ίσως ήμουνα μικρός και διάβαζα τότε).
Επιπρόσθετα, ξέρω τώρα ότι οι φορές που δεν βρίσκουμε γκόμενες είναι πολύ περισσότερες από τις φορές που βρίσκουμε και άρα δεν φταίει ο κάθε Μητσοτάκης.
Κάποιος που θα ψηφίσει Τσίπρα τα ίδια θα λέει μετά.
Το Ελληνικό πρόβλημα είναι ότι ψηφίζοντας Τσίπρα και γενικώς μην ψηφίζοντας New Democracy, ψηφίζουμε εθνική καταστροφή.
Βέβαια ο ίδιος θέλει τον Ιούλιο του 2023 και βέβαια ο Καραμανλής με το znap election του 2007 δεν ωφελήθηκε σε τίποτα ουσιαστικά.
Αλλά υπάρχει το θέμα της απλής αναλογικής που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ανοιξη του 23 θα κανει εκλογες οπως ειναι τα πραγματα σημεραwooded glade έγραψε: 22 Φεβ 2022, 10:14
Με αυτους τους λογαριασμους ενεργειας και για οσο ειναι ανοιχτο το Ουκρανικο δεν υπαρχει λογικη να κανεις εκλογες
Τα ποσοστά αυτά είναι χωρίς αναγωγή επί των έγκυρων. Είχε δώσει:Unique έγραψε: 22 Φεβ 2022, 09:46 Το 2019, η Αlco για λογαριασμό του Open (Ρωσος, ΠΑΟΚ, Αλ6) εκανε ανάλογη δημοσκόπηση και έβγαλε τη ΝΔ με 31%. Η ΝΔ πήρε σχεδόν 40% στις εκλογές. Ούτε 10 πόντους έξω δεν έπεσε η διάσημη εταιρεία δημοσκοπήσεων.![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΔ 31,1%
ΣΥΡΙΖΑ 22,3%
ΚΙΝΑΛ 6,9%
ΚΚΕ 3,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3,2%
Ελλ. Λύση 2,8%
Μερα25 2,4%
Αναλογικά ακόμη περισσότερο έξω έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στην ΝΔ, αν και οι δύο βρίσκονταν σχεδόν δέκα μονάδες πιο πάνω στις εκλογές.
Το κιναλ και η Χρυσή Αυγή λόγω συγκεκριμένου ακροατηρίου και μη δυνατότητας απορρόφησης από τους αναποφάσιστους, τότε, δεν πήγαν πιο πάνω. Η ΧΑ μάλιστα τα πήγε ακόμη χειρότερα από το ποσοστό που της δόθηκε χωρίς αναγωγή και έμεινε εκτός βουλής
- wooded glade
Μόνο τα ανηγμένα ποσοστά αντιστοιχούν σε εκλογικά ποσοστά.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν αυτό το πράγμα.
Βγαίνει ΝΔ = 37.3%
Ας μας γράψουν ΝΔ = 37.3% και μετά ανάλογα με τους αναποφάσιστους ας μας πουν probable attenuation coefficient ίσον τάδε ή probable inflation coefficient ίσον τάδε.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν αυτό το πράγμα.
Βγαίνει ΝΔ = 37.3%
Ας μας γράψουν ΝΔ = 37.3% και μετά ανάλογα με τους αναποφάσιστους ας μας πουν probable attenuation coefficient ίσον τάδε ή probable inflation coefficient ίσον τάδε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Παρόλαυτα η ALCO το 2020 έδινε τα εξής ποσοστά (χωρίς αναγωγή).
ΝΔ 40%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΚΙΝΑΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,5%
ΕΛΛ ΛΥΣΗ 3,8%
ΜΕΡΑ25 2,2%
Από τότε ουσιαστικά βρίσκεται σε μια συνεχή πτώση. Το στοίχημα για τη ΝΔ είναι αν θα καταφέρει να σταματήσει τη φθορά αυτή και που....
ΝΔ 40%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΚΙΝΑΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,5%
ΕΛΛ ΛΥΣΗ 3,8%
ΜΕΡΑ25 2,2%
Από τότε ουσιαστικά βρίσκεται σε μια συνεχή πτώση. Το στοίχημα για τη ΝΔ είναι αν θα καταφέρει να σταματήσει τη φθορά αυτή και που....
KRAKEN έγραψε: 22 Φεβ 2022, 13:59Τα ποσοστά αυτά είναι χωρίς αναγωγή επί των έγκυρων. Είχε δώσει:Unique έγραψε: 22 Φεβ 2022, 09:46 Το 2019, η Αlco για λογαριασμό του Open (Ρωσος, ΠΑΟΚ, Αλ6) εκανε ανάλογη δημοσκόπηση και έβγαλε τη ΝΔ με 31%. Η ΝΔ πήρε σχεδόν 40% στις εκλογές. Ούτε 10 πόντους έξω δεν έπεσε η διάσημη εταιρεία δημοσκοπήσεων.![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΔ 31,1%
ΣΥΡΙΖΑ 22,3%
ΚΙΝΑΛ 6,9%
ΚΚΕ 3,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3,2%
Ελλ. Λύση 2,8%
Μερα25 2,4%
Αναλογικά ακόμη περισσότερο έξω έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στην ΝΔ, αν και οι δύο βρίσκονταν σχεδόν δέκα μονάδες πιο πάνω στις εκλογές.
Το κιναλ και η Χρυσή Αυγή λόγω συγκεκριμένου ακροατηρίου και μη δυνατότητας απορρόφησης από τους αναποφάσιστους, τότε, δεν πήγαν πιο πάνω. Η ΧΑ μάλιστα τα πήγε ακόμη χειρότερα από το ποσοστό που της δόθηκε χωρίς αναγωγή και έμεινε εκτός βουλής
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 3 Απαντήσεις