Θα της το πει κάποιος; Να το σώσουμε το κορίτσι, κρίμα είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 12:05 Οδεύουν προς τον αρραβώνα τους
Οι προετοιμασίες πυρετώδεις
Ποιοι άλλοι; Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα φυσικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο αρραβώνας του Αιώνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αρραβώνας του Αιώνα
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εδώ ο αγαπημένος σου. Αυτός που συνδυάζεται με ρίψη μολότοφ.Μαδουραίος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:15Ξέρουμε ποιους κώλους προτιμάτε.
![]()

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Μαδουραίος
Ταισες μεσημεριανό τις γάτες σου;Juno έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:17Θα της το πει κάποιος; Να το σώσουμε το κορίτσι, κρίμα είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 12:05 Οδεύουν προς τον αρραβώνα τους
Βασικά μόλις γύρισα από καφέ κάπου στην παραλιακή και τρέχω να μαγειρέψω γιατί δεν μαγείρεψα πριν φύγω και δεν θέλω να παραγγείλω.Μαδουραίος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:24Ταισες μεσημεριανό τις γάτες σου;Juno έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:17Θα της το πει κάποιος; Να το σώσουμε το κορίτσι, κρίμα είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 12:05 Οδεύουν προς τον αρραβώνα τους
Α, δεν έχω γάτες. Έχουμε σκύλους στους γονείς μου που έχουν μεγάλη αυλή και εμείς υποστηρίζουμε στα έξοδα.
- Μαδουραίος
I don't give a shitJuno έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:26Βασικά μόλις γύρισα από καφέ κάπου στην παραλιακή και τρέχω να μαγειρέψω γιατί δεν μαγείρεψα πριν φύγω και δεν θέλω να παραγγείλω.
Α, δεν έχω γάτες. Έχουμε σκύλους στους γονείς μου που έχουν μεγάλη αυλή και εμείς υποστηρίζουμε στα έξοδα.
Απλώς σε ενημέρωσα για να μην λες βλακείες.Μαδουραίος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:47I don't give a shitJuno έγραψε: 20 Φεβ 2022, 14:26Βασικά μόλις γύρισα από καφέ κάπου στην παραλιακή και τρέχω να μαγειρέψω γιατί δεν μαγείρεψα πριν φύγω και δεν θέλω να παραγγείλω.
-
Menios_mikroulis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 21 Φεβ 2022, 03:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Αμα σου τελειώσει ο Κατέλης και η Θώδη, πρέπει να βρείς φρέσκα παρατράγουδα
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
- Μαδουραίος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάλι θα τα μασησουν από τα κορόιδα...
Για το 99.999% της χώρας στα @@ μας κι αν παντρευτούν στα @@ μας κι αν δεν παντρευτούν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-