Φυσικά και είναι άχρηστοι στην σημερινή μορφή της εξουσίας. Αν στις επόμενες εκλογές οι βουλευτές γίνονται από 300 30 καμία διαφοράDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:15Οκ αλλά εγώ εξηγώ γιατί είναι μια εφιαλτική προοπτική κι εσύ μου απαντάς "ε τότε τις τους θέλουμε".nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:13Τι να πάρουμε; Σκοπός είναι να μην υπάρχει καθόλου κόμμα ως έννοια θεσμική. Εκλέγουμε αντιπροσώπους υποτίθεται όχι κλίκα που ακολουθεί μια γραμμή, όπως γίνεται τώρα. Φυσικά να προσθέσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Εδώ απλή αναλογική δεν θέλουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση:
Re: Υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση:
- Dwarven Blacksmith
Εσύ δηλαδή προτιμάς και με σφραγίδα πλέον να είσαι πλέμπα που δεν θα ασχολείται καθόλου με το να διαλέγει πολιτικές.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:21Φυσικά και είναι άχρηστοι στην σημερινή μορφή της εξουσίας. Αν στις επόμενες εκλογές οι βουλευτές γίνονται από 300 30 καμία διαφοράDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:15Οκ αλλά εγώ εξηγώ γιατί είναι μια εφιαλτική προοπτική κι εσύ μου απαντάς "ε τότε τις τους θέλουμε".nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:13
Τι να πάρουμε; Σκοπός είναι να μην υπάρχει καθόλου κόμμα ως έννοια θεσμική. Εκλέγουμε αντιπροσώπους υποτίθεται όχι κλίκα που ακολουθεί μια γραμμή, όπως γίνεται τώρα. Φυσικά να προσθέσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Εδώ απλή αναλογική δεν θέλουν
Απλά θα διαλέγεις ένα καλό πατρίκιο να σε εκπροσωπεί και θα είσαι ικανοποιημένος.
Αυτό γίνεται τώρα. Αυτή ακριβώς η πλέμπα είμαστε. Και ακόμα πιο μεγάλη πλέμπα αν νομίζεις ότι είναι και καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:23Εσύ δηλαδή προτιμάς και με σφραγίδα πλέον να είσαι πλέμπα που δεν θα ασχολείται καθόλου με το να διαλέγει πολιτικές.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:21Φυσικά και είναι άχρηστοι στην σημερινή μορφή της εξουσίας. Αν στις επόμενες εκλογές οι βουλευτές γίνονται από 300 30 καμία διαφοράDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:15
Οκ αλλά εγώ εξηγώ γιατί είναι μια εφιαλτική προοπτική κι εσύ μου απαντάς "ε τότε τις τους θέλουμε".
Απλά θα διαλέγεις ένα καλό πατρίκιο να σε εκπροσωπεί και θα είσαι ικανοποιημένος.
Εγώ απλά τονίζω το άχρηστο της υπόθεσης που είναι το πλήθος βουλευτών που ακολουθεί γραμμή
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάντως επί ΣΥΡΙΖΑ η μάνα μου έπαιρνε 600 ευρώ σύνταξη λόγω Νόμου Κατρουγκαλου και από το 2019 που καταργήθηκε παίρνει 900
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είναι πάρα πολύ απλό, στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε ένα άλλο πολίτευμα που στο τέλος τέλος κάπου έχει και την λέξη δημοκρατία.Green Dragon έγραψε: 19 Ιουν 2021, 08:04Για τους της ΝΔ (και της εκάστοτε κυβέρνησης) φταίει η γελοιότητα της κομματικής πειθαρχίας που βασιλεύει στην Ευρώπη. Έπρεπε να παρθεί παράδειγμα από τις ΗΠΑ, εκεί ο εκπρόσωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του με την ψήφο του χωρίς να τίθεται θέμα διαγραφής. Απορώ που βρίσκεται η δημοκρατία στην έννοια της κομματικής πειθαρχίαςΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιουν 2021, 07:55 οι λοιποι τουλαχιστον εκατσαν και διαβασαν ειδαν με τι συμφωνουν και με τι οχι. σε καποιο βαθμο εξισου γιδια ειναι οι νδ με το ναι σε ολα, ποιο φυσιολογικο θα ηταν εστω λιγοι βουλευτες να εχουν αντιρρηση σε κατι.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Δε νομίζω ότι είναι καλά, απλά νομίζω ότι αν αντί για πολιτικές διαλέγεις "ένα καλό παιδί", θα είναι πολύ χειρότερα.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:43Αυτό γίνεται τώρα. Αυτή ακριβώς η πλέμπα είμαστε. Και ακόμα πιο μεγάλη πλέμπα αν νομίζεις ότι είναι και καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:23Εσύ δηλαδή προτιμάς και με σφραγίδα πλέον να είσαι πλέμπα που δεν θα ασχολείται καθόλου με το να διαλέγει πολιτικές.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:21
Φυσικά και είναι άχρηστοι στην σημερινή μορφή της εξουσίας. Αν στις επόμενες εκλογές οι βουλευτές γίνονται από 300 30 καμία διαφορά
Εγώ απλά τονίζω το άχρηστο της υπόθεσης που είναι το πλήθος βουλευτών που ακολουθεί γραμμή
Νομίζω ότι αυτό σου λέει ο μαν, ότι ήδη είμαστε στα "πολύ χειρότερα", δεν ξέρω, αλλά αν όντως αυτό σου λέει τότε μάλλον έχει δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:52Δε νομίζω ότι είναι καλά, απλά νομίζω ότι αν αντί για πολιτικές διαλέγεις "ένα καλό παιδί", θα είναι πολύ χειρότερα.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:43Αυτό γίνεται τώρα. Αυτή ακριβώς η πλέμπα είμαστε. Και ακόμα πιο μεγάλη πλέμπα αν νομίζεις ότι είναι και καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:23
Εσύ δηλαδή προτιμάς και με σφραγίδα πλέον να είσαι πλέμπα που δεν θα ασχολείται καθόλου με το να διαλέγει πολιτικές.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Καλά, αν είμαστα στα πολύ χειρότερα, τότε αυτό που λέει είναι πολύ χειροτερότερο. Με τις λέξεις θα παίζουμε;sys3x έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:59Νομίζω ότι αυτό σου λέει ο μαν, ότι ήδη είμαστε στα "πολύ χειρότερα", δεν ξέρω, αλλά αν όντως αυτό σου λέει τότε μάλλον έχει δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:52Δε νομίζω ότι είναι καλά, απλά νομίζω ότι αν αντί για πολιτικές διαλέγεις "ένα καλό παιδί", θα είναι πολύ χειρότερα.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:43
Αυτό γίνεται τώρα. Αυτή ακριβώς η πλέμπα είμαστε. Και ακόμα πιο μεγάλη πλέμπα αν νομίζεις ότι είναι και καλά.
Αν είναι πες ΓΙΑΤΙ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι ακριβώς άλλαξε στον τρόπο υπολογισμού; Δεν έχω ακούσει άλλον να πήρε τέτοια αύξηση.George_V έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:45 Πάντως επί ΣΥΡΙΖΑ η μάνα μου έπαιρνε 600 ευρώ σύνταξη λόγω Νόμου Κατρουγκαλου και από το 2019 που καταργήθηκε παίρνει 900
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νόμος Κατρουγκαλου: Χήρα παίρνει 50% της σύνταξης του μακαριτηGreen Dragon έγραψε: 19 Ιουν 2021, 17:30Τι ακριβώς άλλαξε στον τρόπο υπολογισμού; Δεν έχω ακούσει άλλον να πήρε τέτοια αύξηση.George_V έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:45 Πάντως επί ΣΥΡΙΖΑ η μάνα μου έπαιρνε 600 ευρώ σύνταξη λόγω Νόμου Κατρουγκαλου και από το 2019 που καταργήθηκε παίρνει 900
Μετά την κατάργηση επέστρεψε στο προηγούμενο καθεστώς όπου έπαιρνε το 75% της σύνταξης του μακαρίτη (συν αναδρομικα για το διάστημα που έπαιρνε λιγότερα)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
sys3x έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:59Νομίζω ότι αυτό σου λέει ο μαν, ότι ήδη είμαστε στα "πολύ χειρότερα", δεν ξέρω, αλλά αν όντως αυτό σου λέει τότε μάλλον έχει δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:52Δε νομίζω ότι είναι καλά, απλά νομίζω ότι αν αντί για πολιτικές διαλέγεις "ένα καλό παιδί", θα είναι πολύ χειρότερα.nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:43
Αυτό γίνεται τώρα. Αυτή ακριβώς η πλέμπα είμαστε. Και ακόμα πιο μεγάλη πλέμπα αν νομίζεις ότι είναι και καλά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 17:15Καλά, αν είμαστα στα πολύ χειρότερα, τότε αυτό που λέει είναι πολύ χειροτερότερο. Με τις λέξεις θα παίζουμε;sys3x έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:59Νομίζω ότι αυτό σου λέει ο μαν, ότι ήδη είμαστε στα "πολύ χειρότερα", δεν ξέρω, αλλά αν όντως αυτό σου λέει τότε μάλλον έχει δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2021, 16:52
Δε νομίζω ότι είναι καλά, απλά νομίζω ότι αν αντί για πολιτικές διαλέγεις "ένα καλό παιδί", θα είναι πολύ χειρότερα.
Αν είναι πες ΓΙΑΤΙ.
.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 456 Απαντήσεις
- 14679 Προβολές
-