!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ
Re: Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ
Στην Κύπρο υπάρχει κατοχή, εξόντωση πληθυσμού, και τείχος. Εκεί θέλετε ειρήνη. Στην Παλαιστίνη θέλετε ρουκέτες.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Ας δούμε μερικούς νόμους του Απαρτχάιντ

- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Juden!!!
Το γνωστό!
Το γνωστό!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Δεν υπάρχει άπαρτχαϊντ, τα έχουμε πει εκατό φορές. Όλοι οι πολίτες του Ισραήλ απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας και μάλιστα οι μη Εβραίοι έχουν και διάφορα πλεονεκτήματα (πχ στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση). Οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, όταν σταματήσουν να εμφορούνται από τη νοοτροπία του OP (δηλαδή αυτή της Χαμάς). Τότε ίσως λυθεί και το ''παλαιστινιακό''. Στο μεταξύ, οι πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις δείχνουν ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ισραήλ και ακόμα και οι Άραβες έχουν αρχίσει να βαριούνται με την αδιαλλαξία και τον εξτρεμισμό που αγκαλιάζουν οι Παλαιστίνιοι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δόξα και τιμή στους αδερφούς Ισραηλινούς. Η τελευταία αντίσταση του ανθρώπου απέναντι στα ανθρωποειδή, η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στους υπανθρωπους γιδογαμηδες πετσετοκεφαλους. Μακροημέρευση και δύναμη εις το διηνεκές. Σαλωμ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι πληθυσμοί της Μ.Ανατολης ασπάστηκαν τον ισλαμισμό ως αντίδραση στην φορολογική καταπίεση του Βυζαντίου.Chainis έγραψε: 18 Φεβ 2022, 18:48Τι καμία σχέση;
Δεν εννοεί ο Αρίστος ότι ήταν αίτιο οι διωγμοί στην μέση ανατολή από τους μουσουλμάνους, είπε ότι ότι έκαναν οι μουσουλμάνοι κάνουν και οι Εβραίοι.
Εκτός αν πιστεύεις ότι οι χριστιανοί της μέσης ανατολής μετακόμισαν αλλού λόγω κλίματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Πως θα σου φαινόταν αν "για να δεις αλλαγές στη ζωή σου" θα έπρεπε να ικανοποιήσεις την Τουρκία ότι είσαι "μετριοπαθής";Scouser έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:38 Δεν υπάρχει άπαρτχαϊντ, τα έχουμε πει εκατό φορές. Όλοι οι πολίτες του Ισραήλ απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας και μάλιστα οι μη Εβραίοι έχουν και διάφορα πλεονεκτήματα (πχ στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση). Οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, όταν σταματήσουν να εμφορούνται από τη νοοτροπία του OP (δηλαδή αυτή της Χαμάς). Τότε ίσως λυθεί και το ''παλαιστινιακό''. Στο μεταξύ, οι πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις δείχνουν ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ισραήλ και ακόμα και οι Άραβες έχουν αρχίσει να βαριούνται με την αδιαλλαξία και τον εξτρεμισμό που αγκαλιάζουν οι Παλαιστίνιοι.
Θα θεωρούσες ότι ζεις σε ανεξάρτητη χώρα; Ή θα ζητούσες αυτονομία για την Ελλάδα ή έστω να γίνεις Τούρκος πολίτης, αφού η ζωή σου αποφασίζεται στην Άγκυρα;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και νεοκομμούνι και νάζουλο!
Συνδυασμός που σκοτώνει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Scouser έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:38 Δεν υπάρχει άπαρτχαϊντ, τα έχουμε πει εκατό φορές. Όλοι οι πολίτες του Ισραήλ απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκείας και μάλιστα οι μη Εβραίοι έχουν και διάφορα πλεονεκτήματα (πχ στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση). Οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, όταν σταματήσουν να εμφορούνται από τη νοοτροπία του OP (δηλαδή αυτή της Χαμάς). Τότε ίσως λυθεί και το ''παλαιστινιακό''. Στο μεταξύ, οι πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις δείχνουν ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ισραήλ και ακόμα και οι Άραβες έχουν αρχίσει να βαριούνται με την αδιαλλαξία και τον εξτρεμισμό που αγκαλιάζουν οι Παλαιστίνιοι.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το ίδιο θα κάνουν και τα φασιστερά, αν ο διάολος σπάσει το ποδάρι του.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:41Οι πληθυσμοί της Μ.Ανατολης ασπάστηκαν τον ισλαμισμό ως αντίδραση στην φορολογική καταπίεση του Βυζαντίου.Chainis έγραψε: 18 Φεβ 2022, 18:48Τι καμία σχέση;
Δεν εννοεί ο Αρίστος ότι ήταν αίτιο οι διωγμοί στην μέση ανατολή από τους μουσουλμάνους, είπε ότι ότι έκαναν οι μουσουλμάνοι κάνουν και οι Εβραίοι.
Εκτός αν πιστεύεις ότι οι χριστιανοί της μέσης ανατολής μετακόμισαν αλλού λόγω κλίματος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
έχεις θράσοςDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Φεβ 2022, 20:54 Δεν το ξέχασα, η διαδικασία είναι άγνωστη. Τεσπα, δεν έχεις κάτι να πεις, απλά θες να φέρνεις αντίρρηση.
Το κράτος του Ισραήλ ουσιαστικά προχωρά σε μια αργή γενοκτονία των Παλαιστινίων.Ιδιως την Λωρίδα της Γάζας την έχουν μετατρέψει σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.Ξεχαστε τα περί ειρηνικής συνύπαρξης στο ίδιο κράτος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οσο για την Χαμάς ισχύει ότι και για την Χεζμπολάχ.Οταν δημιουργηθεί το κράτος της Παλαιστίνης θα γίνει απλά ένα δεξιό κόμμα εξουσίας όπως έγινε η Χεζμπολάχ στον Λίβανο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Λεπτομέρεια:Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:15 https://en.wikipedia.org/wiki/1947%E2%8 ... estine_war
Και αυτη η καραμελα των Αραβων οι οποιοι συνετριβησαν απο τους ολιγαριθμους Ισραηλινους, πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη. Οι Εβραιοι στρατιωτες ηταν πολυ ποιο πολυαριθμοι απο τους Αραβες στον πολεμο της "ανεξαρτησιας". 115.000 εναντι 70.000
Οι πολύ περισσότεροι Εβραίοι ήταν από ένα πληθυσμό 650-700.000 που υπήρχε τότε στο Ισραήλ ενώ οι λιγότεροι Άραβες από κάτι δεκάδες εκατομμύρια Αράβων γύρο του.
Το ότι οι Εβραίοι επιστράτευσαν άντρες και γυναίκες από 15χρονα μέχρι 50χρονους για να βγάλει πέρα τον πόλεμο δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη του.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 684 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy