!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
http://www.aek365.com/a-611367/branie-s ... ra-mou.htm
Αναλυτικά η δήλωση του Όγκνιεν Βράνιες: “Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα ήρθα στην αγαπημένη μου οικογένεια, την ΑΕΚ. Χαίρομαι που η ΑΕΚ τα πηγαίνει περίφημα και χωρίς εμένα. Μου λείπει η ομάδα, η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ο κόσμος, η Αθήνα αλλά έχω δώσει μια υπόσχεση σε κάποιους ανθρώπους. Πως να το κάνουμε;
Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ
και ο κύριος Μελισσανίδης είναι ο Έλληνας πατέρας μου. Θα τα ξαναπούμε σύντομα...”.
Αναλυτικά η δήλωση του Όγκνιεν Βράνιες: “Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα ήρθα στην αγαπημένη μου οικογένεια, την ΑΕΚ. Χαίρομαι που η ΑΕΚ τα πηγαίνει περίφημα και χωρίς εμένα. Μου λείπει η ομάδα, η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ο κόσμος, η Αθήνα αλλά έχω δώσει μια υπόσχεση σε κάποιους ανθρώπους. Πως να το κάνουμε;
Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ
και ο κύριος Μελισσανίδης είναι ο Έλληνας πατέρας μου. Θα τα ξαναπούμε σύντομα...”.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μπα,όχι.Η φανέλα αγοράστηκε για το χρώμα,το σχέδιο και για να γίνει η ανάλογη καζούρα στον μοναδικό μας αντίπαλο.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Καλώς να επιστρέψει,γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.Γαληνός έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:36 http://www.aek365.com/a-611367/branie-s ... ra-mou.htm
Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
Γκομπακη, ασε τον Τσιμικα ησυχο, σου εχω καλυτερο:
Ουζουνίδης: "Η ΑΕΚ ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη"
https://www.sport24.gr/football/omades/ ... 06998.html
Μαρίνο παιδί μου τη βενζίνη που σε πληρώνει ο λαθρεμπορας στη δίνει για το αμάξι οχι για να τη ρουφάς...
τον ροναλντο τον εχουν με ψυχολογους, εχει τρομαξει ψαχνει συμβολαιο στην λατινικη αμεριχαχαχαχ
Σύμφωνα με κάποια άρθρα του εξωτερικού η Μπαρτσελόνα ήδη προτίθεται να αγοράσει τον μανταλο προσφέροντας του γη και ύδωρ για να αποδυναμώσει τη τεράστια αυτή ομάδα
Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες Ρεαλ και μπαρτσελονα έχουν ξεκινήσει ενέργειες να συμμετάσχουν στο σουνταμερικανα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Μια χαρα τα λεει ο κορυφαιος προπονητης των βαλκανιων
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ντοπινγκ κοντρολ λεει απο την ουεφα.Ωραιο ταιμινγκ διαλεξαν τωρα που ειμαστε ψοφιοι 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
Mε εβαλε ο Μαρινος στο πειρολ για να σταματησω να τον κραζω παντου
- Eθνικοκοινωνιστης
ελα ρε κανει τετοια ο σιμεονε των φτωχων?GoBack έγραψε: 13 Σεπ 2018, 20:54Mε εβαλε ο Μαρινος στο πειρολ για να σταματησω να τον κραζω παντου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θα είναι κορυφαία η κούλα στα γκολ που θα τρώει.Albrecht έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:00 Γκομπακη, ασε τον Τσιμικα ησυχο, σου εχω καλυτερο:
Μαρίνο παιδί μου τη βενζίνη που σε πληρώνει ο λαθρεμπορας στη δίνει για το αμάξι οχι για να τη ρουφάς...τον ροναλντο τον εχουν με ψυχολογους, εχει τρομαξει ψαχνει συμβολαιο στην λατινικη αμεριχαχαχαχΣύμφωνα με κάποια άρθρα του εξωτερικού η Μπαρτσελόνα ήδη προτίθεται να αγοράσει τον μανταλο προσφέροντας του γη και ύδωρ για να αποδυναμώσει τη τεράστια αυτή ομάδαΣύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες Ρεαλ και μπαρτσελονα έχουν ξεκινήσει ενέργειες να συμμετάσχουν στο σουνταμερικανα.
Κορυφή είναι και αυτό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
έχεις δίκιο,
στο ψυχολογικό ντοπινγκ,
ήταν κορυφαίος
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τιμωρημενος δεν ειναι αυτος για το παιχνιδι με τον Αγιαξ;Ε 90λεπτο θα παιξει.