!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μας ανανεωνουν με πακιστανους κτλ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
run
Phorum.gr user: ran

μας ανανεωνουν με πακιστανους κτλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

σαρα και μαρα και το κακο συναπαντημα

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... naneosoyme

Την έδωσε άλλωστε προσφάτως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το δημογραφικό, εκεί μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει και σημείωσε ότι από το 2011, όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες, η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα φάση, πρωτοφανή στα μεταπολεμικά χρόνια.

Και φυσικά λύση αντί να επιδοτηθούν οι ελληνικές οικογένειες είναι να φέρνουν ορδές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι
θα μπορέσουν να εργαστούν, ενώ ταυτόχρονα και η κυβέρνηση θα πάρει πολλά εκατομμύρια ευρώ από το Βερολίνο για να τους κρατήσει εδώ.

οχι πως διαφωνουν στην καταστροφη του ελληνικου εθνους αριστερα και νεοφιλελεφτεροι

αερα να αμουριστει η χολερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: μας ανανεωνουν με πακιστανους κτλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

run έγραψε: 10 Φεβ 2022, 12:51 σαρα και μαρα και το κακο συναπαντημα

Την έδωσε άλλωστε προσφάτως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το δημογραφικό, εκεί μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει και σημείωσε ότι από το 2011, όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες, η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα φάση, πρωτοφανή στα μεταπολεμικά χρόνια.

Και φυσικά λύση αντί να επιδοτηθούν οι ελληνικές οικογένειες είναι να φέρνουν ορδές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι
θα μπορέσουν να εργαστούν, ενώ ταυτόχρονα και η κυβέρνηση θα πάρει πολλά εκατομμύρια ευρώ από το Βερολίνο για να τους κρατήσει εδώ.

οχι πως διαφωνουν στην καταστροφη του ελληνικου εθνους αριστερα και νεοφιλελεφτεροι

Μη στεναχωριέσαι, όταν βγεί η νουδού που ψηφίζεις ανελλιπώς, θα τα φτιάξει αυτά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

δεν ειμαι οπαδος κανενος

νεοφιλελεφτερε

οποτε μπορω να κοπαναω καργα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:04 Μη στεναχωριέσαι, όταν βγεί η νουδού που ψηφίζεις ανελλιπώς, θα τα φτιάξει αυτά.
Πρέπει να δουλέψουν κι αυτά τα έρμα τα αρτοποιεία.. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Parrot έγραψε: 10 Φεβ 2022, 15:40
Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:04 Μη στεναχωριέσαι, όταν βγεί η νουδού που ψηφίζεις ανελλιπώς, θα τα φτιάξει αυτά.
Πρέπει να δουλέψουν κι αυτά τα έρμα τα αρτοποιεία.. :giggle:
Και ο Πολάκης καπνίζει, μη ξεχνάς αυτό το σημαντικό επιχείρημα...

:giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

run έγραψε: 10 Φεβ 2022, 12:51 σαρα και μαρα και το κακο συναπαντημα

κοιταει μην χασει την συνταξη και βρηκαν θυματα τους πακιστανομπαγκλαντεζους να πληρωνουν την αυριανη συνταξη της μανταμ πρεζιντεντ

εινια πολλοι αυτοι, θα μας πληρωσουν την συνταξη ολωνων μας :003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

run έγραψε: 10 Φεβ 2022, 15:37 δεν ειμαι οπαδος κανενος

νεοφιλελεφτερε

Θα σου κακοπέσει να εχεις Ινδο/Πακιστανο μπάτλερ Ρουμελιωτ' ?

Θα ζεις σαν Αγγλος Λορδος. :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

να στελνουν και 10% μπατσους απο εκεινα τα μερη να καπανανε με τις βεργες τους συμπατριωτες τους, μην μας λενε ρατσιτσες μετα.... να πεφτει πολυφυλετικο στυλιαρι......

να χορτασουμε θεαμα....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Αν οι πακιστανοι πάρουν το άνω χέρι εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα να δηλωσω και εγώ πακιστανος !!!
Μέχρι και θρήσκευμα αλλαζω
ΑΙΝΕΙΑΝ06

George_V έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:48
run έγραψε: 10 Φεβ 2022, 15:37 δεν ειμαι οπαδος κανενος

νεοφιλελεφτερε

Θα σου κακοπέσει να εχεις Ινδο/Πακιστανο μπάτλερ Ρουμελιωτ' ?

Θα ζεις σαν Αγγλος Λορδος. :003:
Εγώ θέλω γκομενες από το Πακισταν
Υποταγμένες γυναίκες όχι σαν τις ελληνίδες που σήκωσαν κεφάλι ...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ποια η διαφορά του μέσου ελληνιάρη με τους πακιστανούς;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

nyxtovios έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:55 Ποια η διαφορά του μέσου ελληνιάρη με τους πακιστανούς;
Φροντίζουν και οι δύο τα συμφέροντα τους .
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:53 Αν οι πακιστανοι πάρουν το άνω χέρι εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα να δηλωσω και εγώ πακιστανος !!!
Μέχρι και θρήσκευμα αλλαζω
...κι εγώ μέχρι και "ανταρτοπόλεμο" στα 54 κάνω :003:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
O I

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:57
nyxtovios έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:55 Ποια η διαφορά του μέσου ελληνιάρη με τους πακιστανούς;
Φροντίζουν και οι δύο τα συμφέροντα τους .
Οι μεν στα εδάφη τους.
Οι δε, στα εδάφη των μεν. :8)

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
O I

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”