σοβαρές θέσεις έχω σε Bitcoin, XRP και ETH. κάτι ψιλά σε άλλα.
σκεφτόμουν να ρίξω λίγα λεφτά στο dip για να αυξήσω το στοκ μου μου σε BC / XRP, περίπου ένα 20-30% της αρχικής θέσης αλλά τώρα που έχασα το άλμα του 12% δεν ξέρω αν αξίζει
pikey25 έγραψε: 26 Φεβ 2022, 22:35
Για πειτε γνωμες - αν και ποτε μετα τις κυρωσεις θα μπαναρουν τα κρυπτο για λογους εθνικης ασφαλειας αφου τα χρησιμοποιει ο Χιτλερ (Πουτιν)?
pikey25 έγραψε: 26 Φεβ 2022, 22:35
Για πειτε γνωμες - αν και ποτε μετα τις κυρωσεις θα μπαναρουν τα κρυπτο για λογους εθνικης ασφαλειας αφου τα χρησιμοποιει ο Χιτλερ (Πουτιν)?
Πως τα χρησιμοποιεί δηλαδή ;
Εχει μεγαλο κρυπτο πορτοφολι και δεχεται πληρωμες για αεριο πετρελαιο και αυτα που εξαγει και εισαγει με χωρες που παρακαμπτουν τις κυρωσεις
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Δεν νομίζω ότι έχει λόγο να το κάνει, έχουμε ανάγκη το πετρέλαιο του και το αέριο του όποτε θα βρούμε τρόπο να τους στείλουμε τα λεφτά μας του πουτλερ.
Γενικά αν γινόταν κάτι τέτοιο ήδη θα ήταν εμφανές, οι συναλλαγές είναι δημόσια προσβάσιμες αν υπήρχε ένα πορτοφόλι που έκανε τέτοιες συναλλαγές θα ήταν γνωστό μέχρι τώρα.
Αλλά για μικρότερες εγχωριεσ συναλλαγές ίσως να δώσει ένα boost. Συναλλαγές, πρωτόκολλα δανεισμού κτλ