!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2022, 17:56 ...
Μπορείς να το κάνεις και πριν λήξει. Όρμα να προλάβεις.

Σε 2 δόσεις θα είναι και αυτό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2022, 17:56
Τζιμάνι είσαι ρε μπαγάσα, απορώ με τόση ευφυϊα πως δεν σε έχουν πάρει ακόμα σε καμιά CIA σαν υπερόπλο. :lol:
Θα σου χαλασει το Ελ γονιδιο το εμβολιο.Μην το κανεις!
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

τωρα βεβαια ποιος ιατρικος λογος υπαρχει να εμβολιαστει ο σκαουσερ εναντιον μιας ασθενειας που την ξεπερασε ευκολοτατα και εχει πλεον αντισωματα,και η οποια ειναι πλεον,ακομα και με τους συστημικους επιστημοες,τελειως ακινδυνη,κανεις δεν μπορει ν απαντησει :102:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Καdy έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:18 τωρα βεβαια ποιος ιατρικος λογος υπαρχει να εμβολιαστει ο σκαουσερ εναντιον μιας ασθενειας που την ξεπερασε ευκολοτατα και εχει πλεον αντισωματα,και η οποια ειναι πλεον,ακομα και με τους συστημικους επιστημοες,τελειως ακινδυνη,κανεις δεν μπορει ν απαντησει :102:
Ο σκαουσερ εξαρχής έλεγε οτι αν του δώσουν τη δυνατότητα να κάνει ένα κανονικό και ουχί πειραματικό εμβόλιο, θα είναι ο πρώτος που θα το κάνει, καθότι υπέρμαχος των εμβολίων. Επομένως δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο, που χρησιμοποιεί δοκιμασμένη εδώ και δεκαετίες τεχνολογία. Ναι, προφανώς μου είναι σχεδόν άχρηστο από ιατρικής άποψης, αλλά γενικά η αναλογία οφελους-ρίσκου εδώ κλίνει υπέρ του εμβολιασμού.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:09
Καdy έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:18 τωρα βεβαια ποιος ιατρικος λογος υπαρχει να εμβολιαστει ο σκαουσερ εναντιον μιας ασθενειας που την ξεπερασε ευκολοτατα και εχει πλεον αντισωματα,και η οποια ειναι πλεον,ακομα και με τους συστημικους επιστημοες,τελειως ακινδυνη,κανεις δεν μπορει ν απαντησει :102:
Ο σκαουσερ εξαρχής έλεγε οτι αν του δώσουν τη δυνατότητα να κάνει ένα κανονικό και ουχί πειραματικό εμβόλιο, θα είναι ο πρώτος που θα το κάνει, καθότι υπέρμαχος των εμβολίων. Επομένως δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο, που χρησιμοποιεί δοκιμασμένη εδώ και δεκαετίες τεχνολογία. Ναι, προφανώς μου είναι σχεδόν άχρηστο από ιατρικής άποψης, αλλά γενικά η αναλογία οφελους-ρίσκου εδώ κλίνει υπέρ του εμβολιασμού.
μα κι αυτο πειραματικο ειναι,στο ποδι το βγαλανε,δεν περασαν αρκετα χρονια δοκιμων οπως με τα αλλα κανονικα εμβολια
κι επειδη δεν ειναι μρνα/βαιραλ βεκτορ δεν σημαινει ασφαλες.θυμισου παντεμριξ :102:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Καdy έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:31
Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:09
μα κι αυτο πειραματικο ειναι,στο ποδι το βγαλανε,δεν περασαν αρκετα χρονια δοκιμων οπως με τα αλλα κανονικα εμβολια
κι επειδη δεν ειναι μρνα/βαιραλ βεκτορ δεν σημαινει ασφαλες.θυμισου παντεμριξ :102:
Πειραματικό δεν μπορεί να είναι ένα εμβόλιο που χρησιμοποιεί δοκιμασμένη εδώ και δεκαετίες τεχνολογία, τουλάχιστον ως προς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που μπορεί να προκαλέσει. Επίσης άλλο ένα εμβόλιο δοκιμασμένης τεχνολογίας που βγαίνει στην κυκλοφορία 2+ χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και μάλιστα χωρίς πολιτικές πιέσεις, άλλο εμβόλια που υπό αφόρητες πολιτικές πιέσεις δόθηκαν μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες στην κυκλοφορία και χρησιμοποιούν τεχνολογία που δοκιμάζεται πρώτη φορά σε εμβόλια. Από εκεί και πέρα κανένα φάρμακο (και γενικώς καμία βιοϊατρική πράξη) δεν είναι απόλυτα ασφαλές, αυτό δεν ήταν ποτέ βάσιμο επιχείρημα κατά των εμβολίων για τον COVID.
Ξαναλέω ότι είναι καθαρά ζήτημα αναλογίας ρίσκου-οφέλους. Οι γιατροί που συμβουλεύομαι και εμπιστεύομαι (και λόγω επιστημονικής κατάρτισης και λόγω σίγουρα αγαθών προθέσεων) εγώ έχουν δώσει το ΟΚ για το Novavax, όχι για τα υπόλοιπα, οπότε ακολουθώ τις συμβουλές τους. Εννοείται ότι εξακολουθώ να είμαι κατά της οποιασδήποτε μορφής υποχρεωτικότητας και να σέβομαι απολύτως όποιον δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί καθόλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Scouser

stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:17
Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2022, 17:56
Τζιμάνι είσαι ρε μπαγάσα, απορώ με τόση ευφυϊα πως δεν σε έχουν πάρει ακόμα σε καμιά CIA σαν υπερόπλο. :lol:
Θα σου χαλασει το Ελ γονιδιο το εμβολιο.Μην το κανεις!
Αρκεί να μην μου ρίξει το IQ τόσο, ώστε να πλησιάσει το δικό σου επίπεδο. Αυτό πράγματι δεν θα το άντεχα. :-?
JD Vance
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εμένα μου το λήξανε το νόσησης ( το ευρωπαϊκό νόσησης ισχύει :smt005: ) αλλά δεν πρόκειται να κάνω κανένα εμβόλιο.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Πάει και η θεία μετά από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα. Τρίτο άτομο νεκρό στα 7 που κόλλησαν στην ίδια οικογένεια, μάλλον στις γιορτές.
Πάνω που είχαμε αναθαρρήσει γιατί είχε μεταφερθεί σε πολύ καλό θάλαμο και με εξαιρετική φροντίδα, προέκυψε κάποια λοίμωξη και την νίκησε.

6 ανεμβολίαστοι και 1 εμβολιασμένος και κόλλησαν όλοι. Το πέρασαν σχετικά ελαφρά τα παιδιά και ο ένας εμβολιασμένος.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μιλήστε με κάποιο γιατρό που εμπιστεύεστε και πράξτε ανάλογα. Και δεν είναι ανάγκη να το πείτε στον περίγυρό σας αν υπάρχει θέμα με καζούρα. Η ζωή είναι πολύτιμη για να φεύγουν οι άνθρωποι με τέτοιο τρόπο. Εχθές και σε άλλο συγγενικό μου σπίτι κόλλησαν και τα δύο ανεμβολίαστα άτομα και μάλιστα το ένα έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από την επάρατο. Παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα που λάμβαναν.
Δεν πάμε καλά. Καθόλου. Η διασπορά πρέπει να είναι πρωτοφανής. Και η ευαγγελιζόμενη λήξη της πανδημίας μοιάζει σαν ειρωνεία όταν χάνουμε συγγενείς σε εβδομαδιαία βάση.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:32 Πάει και η θεία μετά από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα. Τρίτο άτομο νεκρό στα 7 που κόλλησαν στην ίδια οικογένεια, μάλλον στις γιορτές.
Πάνω που είχαμε αναθαρρήσει γιατί είχε μεταφερθεί σε πολύ καλό θάλαμο και με εξαιρετική φροντίδα, προέκυψε κάποια λοίμωξη και την νίκησε.

6 ανεμβολίαστοι και 1 εμβολιασμένος και κόλλησαν όλοι. Το πέρασαν σχετικά ελαφρά τα παιδιά και ο ένας εμβολιασμένος.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μιλήστε με κάποιο γιατρό που εμπιστεύεστε και πράξτε ανάλογα. Και δεν είναι ανάγκη να το πείτε στον περίγυρό σας αν υπάρχει θέμα με καζούρα. Η ζωή είναι πολύτιμη για να φεύγουν οι άνθρωποι με τέτοιο τρόπο. Εχθές και σε άλλο συγγενικό μου σπίτι κόλλησαν και τα δύο ανεμβολίαστα άτομα και μάλιστα το ένα έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από την επάρατο. Παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα που λάμβαναν.
Δεν πάμε καλά. Καθόλου. Η διασπορά πρέπει να είναι πρωτοφανής. Και η ευαγγελιζόμενη λήξη της πανδημίας μοιάζει σαν ειρωνεία όταν χάνουμε συγγενείς σε εβδομαδιαία βάση.
Συλλυπητήρια.
Πολύ λυπηρό.
Άβαταρ μέλους
ST48410

περαστική έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:35
ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:32 Πάει και η θεία μετά από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα. Τρίτο άτομο νεκρό στα 7 που κόλλησαν στην ίδια οικογένεια, μάλλον στις γιορτές.

Συλλυπητήρια.
Πολύ λυπηρό.
Σε ευχαριστώ.

Δεν το γράψω με πρόθεση να μπω στην κόντρα ανεμβολίαστοι vs εμβολιασμένοι. Θέλω απλά να δώσω ένα έναυσμα σε κάποιους φίλους εδώ να επανεκτιμήσουν τη στάση τους.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:37
περαστική έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:35

Συλλυπητήρια.
Πολύ λυπηρό.
Σε ευχαριστώ.

Δεν το γράψω με πρόθεση να μπω στην κόντρα ανεμβολίαστοι vs εμβολιασμένοι. Θέλω απλά να δώσω ένα έναυσμα σε κάποιους φίλους εδώ να επανεκτιμήσουν τη στάση τους.
Καλά κάνεις. Νόσησε μια οικογενειακή φίλη ανεμβολίαστη, έχει θέμα με το οξυγόνο και ο γιατρός της είπε πως θα της μείνει για κάνα 2μηνο ακόμη. Η μάνα μου είναι ανεμβολίαστη, φοβάται μην κολλήσει αλλά δεν μας ακούει. Υπάρχουν άνθρωποι με φοβίες ή και ισχυρογνωμοσύνη που δυστυχώς δεν πείθονται ό,τι και να λέμε οι άλλοι και όσα και αν βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
stergiosbik

Συλλυπητηρια.
Οντως αυτη η περιοδος πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες,μπορει και η χειροτερη.
Προσωπικα,ειναι η πρωτη φορα που ακουω να εχει κολλησει τοσος πολυς κοσμος γυρω μου.
Μιλαω για γνωστα μου ατομα στον πολυ ευρυτερο κυκλο μου.
Στα σχολεια δε,γινεται της πτνς.Σε καμμια περιοδο δεν υπηρχαν τοσα πολλα κρουσματα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stergiosbik έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:47 Συλλυπητηρια.
Οντως αυτη η περιοδος πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες,μπορει και η χειροτερη.
Είναι ξεκάθαρα η χειρότερη σε ότι αφορά τους νεκρούς. Σε κανένα από το προηγούμενα κύματα δεν ξεπεράσαμε τους 700 νεκρούς σε εβδομαδιαία βάση όπως τώρα και κανένα άλλο κύμα δεν κράτησε τόσο υψηλούς αριθμούς νεκρών για τόσο μεγάλο διάστημα.

Παίξαμε με το άνοιγμα στην περίοδο των εορτών και χάσαμε.

Εικόνα
stergiosbik

ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:55
stergiosbik έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:47 Συλλυπητηρια.
Είναι ξεκάθαρα η χειρότερη σε ότι αφορά τους νεκρούς. Σε κανένα από το προηγούμενα κύματα δεν ξεπεράσαμε τους 700 νεκρούς σε εβδομαδιαία βάση όπως τώρα και κανένα άλλο κύμα δεν κράτησε τόσο υψηλούς αριθμούς νεκρών για τόσο μεγάλο διάστημα.

Παίξαμε με το άνοιγμα στην περίοδο των εορτών και χάσαμε.

Εικόνα
Δεν θεωρω οτι ειναι αυτο.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι φταιει η απερισκεψια του Ελληνα και το γνωστο "Του Ελληνα ο τραχηλος,ζυγο δεν υπομενει" αλλα σε κακη ερμνηνεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”