!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Rocco Siffredi έγραψε: 02 Φεβ 2022, 09:40 Βασικά τώρα που το κοίταξα η ουεφα τους τιμώρησε αυτή υποτίθεται ζήτησε από την αγγλική ομοσπονδία να το κάνει πριν βγει η απόφαση αλλά τους πρόλαβε η ουεφα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 09:19 Εντωμεταξύ με κλειστά γήπεδα εδώ και δύο χρόνια παίζουν πιο ακραία σκηνικά. Όταν είναι ανοιχτά, ξεκαβλωνουν και λίγο στην εξέδρα.

Μιλάμε και για χώρα μπανανια που εδώ και σχεδόν 20 χρόνια έχει κόψει τα εκτός έδρας σε ντέρμπυ και σε ματς της πλάκας επαρχία
και όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό

Στα ντέρμπυ ξεμπουκωνουν με την αστυνομία
Αυτοί που θέλουν να ψάχτουν το κάνουν και πάλι σε μικρότερα σπορ ή πεσιματα εδώ και κει
το θέμα είναι οι ίδιοι οι σύλλογοι μέσα από τον έλεγχο τους στους οπαδούς θα δείξουν μηδενική ανοχή στα χοντρά καφριλικια . και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν συμβαίνει, όπως και στους ολυμπιακού, αν και κάπως τα λουριά τα έχουν σφίξει. Από εκεί και πέρα αρκουδοξυλο πέφτει και στα τοπικά, αυτό ειναι ενα φαινόμενο ειδικά νεανικό ανδρικό που δε θα σταματήσει ποτέ. Και γενικά αυτή η ανάγκη να νιώσεις την αλληλεγγύης εντός μιας κοινότητας που να έχει έτσι κι ένα "πολεμικό ηθος", κρατάει για αιώνες. Το θέμα είναι να υπάρχει ένα μέτρο. Από εκεί και πέρα αν κάνουν ραντεβού να πλακωθούν. Δίκαιωμα τους. Αρκεί να βρούνε καμιά αλάνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Citroenakias έγραψε: 02 Φεβ 2022, 09:25
Unique έγραψε: 02 Φεβ 2022, 00:58 Η χωρα μας είναι χαμηλού επιπέδου. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια Θάτσερ. Όχι μόνο για τα γηπεδικά.
Επί Θάτσερ είχαμε την τραγωδία στο Χιλσμπορο. Μεγάλος μύθος είναι ότι αυτή η σκατογρια έδιωξε τη βία από τα αγγλικά γήπεδα
τι σχέση είχε το Χίλσμπορο με την οπαδική βία ρε άσχετε

ακόμα σας πονάει η Σιδηρά Κυρία!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Τώρα, άμα πω τι θα έκανα ευχαρίστως στους δράστες, θα με πείτε κακό; Δηλαδή, αν ήσασταν πατέρας ή αδερφός του θύματος, δεν θα σας περνούσε τίποτε από το μυαλό; Δεν λέω άλλα.
Ordem e Progresso.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Lugozzi έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:19
Unique έγραψε: 02 Φεβ 2022, 00:58 Η χωρα μας είναι χαμηλού επιπέδου. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια Θάτσερ. Όχι μόνο για τα γηπεδικά.
Επί Θάτσερ είχαμε την τραγωδία στο Χιλσμπορο. Μεγάλος μύθος είναι ότι αυτή η σκατογρια έδιωξε τη βία από τα αγγλικά γήπεδα
τι σχέση είχε το Χίλσμπορο με την οπαδική βία ρε άσχετε

ακόμα σας πονάει η Σιδηρά Κυρία!
Ναι μωρέ, γιατί στα 90ς δεν παίζανε ξύλο οι Άγγλοι οπαδοί μετάξυ τους. Όλο φιλάκια και αγκαλιές.
Γενικά πολιτισμική είναι η αλλαγή μετα τα 00ς. Ο κόσμος στη δύση έχει και το διαδίκτυο του, χαλβαδιαζει όλη μέρα και δε θέλει πλέον ούτε να επαναστησει, ούτε να πολεμήσει για την πατρίδα του, το κόμμα του, να παίξει ξύλο για τη γειτονιά, την ομάδα του, τη μουσική τουκλπ. Θέλει να ζήσει ειρηνικά, κι ας τον έχουν τη φάπα. Εδώ που είμαστε Τούρκομπαροκ, έχουμε ακόμα τα γήπεδα να πλακωνόμαστε αγρια. Παλιά όλη μέρα οι γειτονιές παίζανε ξύλο μεταξυ τους ποιος πάτησε τα ιερά της χώματα. Σε αυτά χαλαρώσαμε. Αυτή είναι η σοβαρή μου κοινωνιολογικη ανάλυση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Στο σύγχρονο χουλιγκανιλικι βοηθάει και το στυλ του ημιπιτσιρικα. Παλιά πλακωνόντουσαν τα πιτσιρίκια στις αλάνες για τις γειτονιές ,οι χούλιγκαν στα 80ς και κατά ήταν πιτσιρίκια. Να είσαι 30 χρονών και να παίζεις ξύλο για τη μπάλα θεωρούταν γελοίο. Είχες το κόμμα σου η το σωματείο σου να βγάζεις τον τσαμπουκά σου. Τώρα είναι φυσιολογικό.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:34 Στο σύγχρονο χουλιγκανιλικι βοηθάει και το στυλ του ημιπιτσιρικα. Παλιά πλακωνόντουσαν τα πιτσιρίκια στις αλάνες για τις γειτονιές ,οι χούλιγκαν στα 80ς και κατά ήταν πιτσιρίκια. Να είσαι 30 χρονών και να παίζεις ξύλο για τη μπάλα θεωρούταν γελοίο. Είχες το κόμμα σου η το σωματείο σου να βγάζεις τον τσαμπουκά σου. Τώρα είναι φυσιολογικό.
Όταν ήμουν πιτσιρίκος τη γλίτωσα στην τρίχα, σε μια μπασκέτα θα με σκοτώνανε για να σπάσουν πλάκα, είχανε μαχαίρια κάτι μεγαλύτεροι (λίγα χρόνια) και ξαφνικά έσκασε μύτη ο γέρος μου (πού σκατά βρέθηκε να περνάει;) και τους ψάρωσε άσχημα. Είχα χεστεί. Ο ένας από αυτούς μετά πήγε φυλακή από τα πολλά χαΐρια που έκαμε. Αν τον δω ποτέ και τον έχω πρόχειρο, και μετά από δεκαετίες, ευχαρίστως θα του κάνω εξέταση προστάτη.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Αν θέλει η πολιτεία δίνει τέλος σε αυτές τις οργανωμένες συμμορίες ποινικών "οπαδών" Δεν είναι βέβαια όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί εγκληματίες ούτε καν η πλειοψηφία θα έλεγα. Ξέρει όμως και η πολιτεία και η αστυνομία ποίοι είναι οι ποινικοί. Γιατί δεν κάνει τίποτε? Προφανής η απάντηση. Συμφέροντα. Ειχα φίλο που ήταν αθλητικός εισαγγελέας πριν από κάποια χρόνια. Και μου έλεγε οτι ενώ ήθελε ο ίδιος να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις συμμορίες και να μπαγλαρώσει και κάποιους η πολιτεία και η αστυνομία δεν συνεργάζονταν. Και πως να συνεργαστεί λέω εγώ οταν στην παε παοκ πχ τα τελευταία χρόνια δούλευαν 3 πρωην αστυνομικοί διευθυντές. Βολεύει τον κάθε Τσετσένο, τον κάθε Χοντρό, τον κάθε λαθρέμπορα να έχει οργανωμένο στρατό που θα τους κατεβάζουν όποτε θέλουν για να πετύχουν αυτά που θέλουν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:42
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:34 Στο σύγχρονο χουλιγκανιλικι βοηθάει και το στυλ του ημιπιτσιρικα. Παλιά πλακωνόντουσαν τα πιτσιρίκια στις αλάνες για τις γειτονιές ,οι χούλιγκαν στα 80ς και κατά ήταν πιτσιρίκια. Να είσαι 30 χρονών και να παίζεις ξύλο για τη μπάλα θεωρούταν γελοίο. Είχες το κόμμα σου η το σωματείο σου να βγάζεις τον τσαμπουκά σου. Τώρα είναι φυσιολογικό.
Όταν ήμουν πιτσιρίκος τη γλίτωσα στην τρίχα, σε μια μπασκέτα θα με σκοτώνανε για να σπάσουν πλάκα, είχανε μαχαίρια κάτι μεγαλύτεροι (λίγα χρόνια) και ξαφνικά έσκασε μύτη ο γέρος μου (πού σκατά βρέθηκε να περνάει;) και τους ψάρωσε άσχημα. Είχα χεστεί. Ο ένας από αυτούς μετά πήγε φυλακή από τα πολλά χαΐρια που έκαμε. Αν τον δω ποτέ και τον έχω πρόχειρο, και μετά από δεκαετίες, ευχαρίστως θα του κάνω εξέταση προστάτη.
εγώ αν και φλώρος εντελώς, ήμουν πολύ πατριώτης για την περιοχή μου. Πως τόλμησαν να έρθουν εδώ τα σιχάματα! Μολύνουν τα ιερά μας χώματα!Ένιωθες και αυτο το δέσιμο που είχες με πιο δυνατούς, κι ας σε είχαν στη φάπα στην καθημερινότητα . Ήταν η στιγμή της αλληλεγγύης, του αγώνα!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:51
Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:42
εγώ αν και φλώρος εντελώς, ήμουν πολύ πατριώτης για την περιοχή μου. Πως τόλμησαν να έρθουν εδώ τα σιχάματα! Μολύνουν τα ιερά μας χώματα!Ένιωθες και αυτο το δέσιμο που είχες με πιο δυνατούς, κι ας σε είχαν στη φάπα στην καθημερινότητα . Ήταν η στιγμή της αλληλεγγύης, του αγώνα!
Την εποχή -που εγώ ήμουν μικρός- η συνοικία ήταν ο κόσμος όλος. Μόλις αλλάζαμε δημοτικό διαμέρισμα μας φαίνονταν πως μιλούσαν και με άλλη προφορά. :smt005:
Ordem e Progresso.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:54
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:51
Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:42 Όταν ήμουν πιτσιρίκος τη γλίτωσα στην τρίχα, σε μια μπασκέτα θα με σκοτώνανε για να σπάσουν πλάκα, είχανε μαχαίρια κάτι μεγαλύτεροι (λίγα χρόνια) και ξαφνικά έσκασε μύτη ο γέρος μου (πού σκατά βρέθηκε να περνάει;) και τους ψάρωσε άσχημα. Είχα χεστεί. Ο ένας από αυτούς μετά πήγε φυλακή από τα πολλά χαΐρια που έκαμε. Αν τον δω ποτέ και τον έχω πρόχειρο, και μετά από δεκαετίες, ευχαρίστως θα του κάνω εξέταση προστάτη.
Την εποχή -που εγώ ήμουν μικρός- η συνοικία ήταν ο κόσμος όλος. Μόλις αλλάζαμε δημοτικό διαμέρισμα μας φαίνονταν πως μιλούσαν και με άλλη προφορά. :smt005:
Θυμάμαι και όταν γίναμε έφηβοι, για να πάμε στο Περιστέρι, έπρεπε να έχεις κάποια γνώση της περιοχής για τυχόν ανάκριση. Που μένεις, ποια οδό, ποιο σχολείο πας, ποια "άτομα" ξέρεις, κλπ. Ήταν τα εχθρικά εδάφη.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κανεις λαθος. Το Hillsborough ήταν ενα τραγικό ατύχημα που εγινε λογω μιας λανθασμένης εντολής της αστυνομίας. Δεν ηταν θέμα χουλιγκανισμου. Στη Θατσερ το χρωστουν οι μπεκρήδες που εχουν το καλυτερο πρωτάθλημα στον κοσμο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:30
Γκουερινο 4 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:24
Καλά εκεί είχε γίνει της μουρλής από το πρωί σε όλη την Αθήνα ειδικά στην Φιλαδέλφεια
Το μεγάλο γέλιο ήταν από έξω, όπου χιλιάδες κόσμου έψαχνε επί ώρες γύρω γύρω να βρει σε ποια θύρα ήταν το εισιτήριο του
Κανείς δεν ήξερε πού να πάει
Όλοι ήμασταν μαθημενοι σε γήπεδα με πέντε έξι θυρες
Ηταν καινουργιο τοτε το ΟΑΚΑ :lol:
Τότε φίλε, στα γήπεδα επικρατούσε η λογική του παραλόγου
Σε εκείνο το ματς, εμείς είχαμε έναν δυνατό πυρήνα δίπλα από τα επίσημα, αλλά ο κύριος όγκος των οπαδών μας ήταν διασκορπισμενος σε όλο το γήπεδο ανάμεσα στους αεκτσηδες
Βάζει γκολ ο παοκ το οποίο ακυρώθηκε και σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου σηκώνονται και πανηγυρίζουν χιλιάδες άτομα χωρίς να ανοίξει μυτη
Φυσικά το ίδιο έγινε και στα γκολ της αεκ
Με λίγα λόγια η πλάκα ήταν, ότι η ίδια παρέα ανεχόταν μέσα στο γήπεδο την διπλανή παρέα να πανηγυρίζει το γκολ της ομάδας της, αλλά αν συναντιόταν δέκα μέτρα έξω από το γήπεδο πριν, ή ,μετά τον αγώνα, ή, στην ομόνοια δέκα ώρες πριν τον αγώνα, υπήρχε κάτι σαν άγραφος νόμος, και έπρεπε να πλακωθούν
Και δεν μιλάμε για συμμορίες, μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους, με κανονικές δουλειές, και σε μεγάλη πλειοψηφία οικογενειαρχες

Αυτο γινόταν σε όλα τα ντέρμπι μεταξύ των μεγάλων ομάδων, είτε στην Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη
Οι πρώτες συμμορίες εμφανίστηκαν γύρω στο 87
Ήταν η δεύτερη φουρνιά χουλιγκανων, μπλεγμένη όλη στα ναρκωτικά, με αρχηγούς κάποιους παλιούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο 4 την 02 Φεβ 2022, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Γινονται συσκεψεις επι συσκεψεων στη αστυνομια

Για το πως θα μπορεσουν να βγαλουν λαδι για αλλη μια φορα τους δολοφονους του τσετσενου

Υπερωριες κανουνε
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Unique έγραψε: 02 Φεβ 2022, 11:07
Κανεις λαθος. Το Hillsborough ήταν ενα τραγικό ατύχημα που εγινε λογω μιας λανθασμένης εντολής της αστυνομίας. Δεν ηταν θέμα χουλιγκανισμου. Στη Θατσερ το χρωστουν οι μπεκρήδες που εχουν το καλυτερο πρωτάθλημα στον κοσμο.
Τι ακριβώς έκανε η Θάτσερ για πες να μάθουμε

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:30 Ναι μωρέ, γιατί στα 90ς δεν παίζανε ξύλο οι Άγγλοι οπαδοί μετάξυ τους. Όλο φιλάκια και αγκαλιές.
Γενικά πολιτισμική είναι η αλλαγή μετα τα 00ς. Ο κόσμος στη δύση έχει και το διαδίκτυο του, χαλβαδιαζει όλη μέρα και δε θέλει πλέον ούτε να επαναστησει, ούτε να πολεμήσει για την πατρίδα του, το κόμμα του, να παίξει ξύλο για τη γειτονιά, την ομάδα του, τη μουσική τουκλπ. Θέλει να ζήσει ειρηνικά, κι ας τον έχουν τη φάπα. Εδώ που είμαστε Τούρκομπαροκ, έχουμε ακόμα τα γήπεδα να πλακωνόμαστε αγρια. Παλιά όλη μέρα οι γειτονιές παίζανε ξύλο μεταξυ τους ποιος πάτησε τα ιερά της χώματα. Σε αυτά χαλαρώσαμε. Αυτή είναι η σοβαρή μου κοινωνιολογικη ανάλυση.
Δεν έχει εξαφανιστεί πάντως η βία στα γήπεδα ακόμα στα " σοβαρά" πρώταθληματα
Αλλά εχουν γίνει καινούρια γήπεδα ,μπήκανε κάμερες κλπ
Πχ φέτος Γαλλία έχει γίνει της πτνας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”