!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΥΛΗΣ Η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας αρκεί να τηρείται η συμφωνία των Πρεσπών»
ΚΟΥΛΗΣ Η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας αρκεί να τηρείται η συμφωνία των Πρεσπών»
https://www.newsit.gr/politikh/kyriakos ... n/3458487/
Ελα να τηρείται η "επαίσχυντη" Συμφωνία των Πρεσπών. Εφαγαν μεγάλο σανό οι μακεδονομάχοι που συνασπίστηκαν με τον Κούλη για να ρίξουν τον εθνικό ολετήρα Τσίπρα.
Ελα να τηρείται η "επαίσχυντη" Συμφωνία των Πρεσπών. Εφαγαν μεγάλο σανό οι μακεδονομάχοι που συνασπίστηκαν με τον Κούλη για να ρίξουν τον εθνικό ολετήρα Τσίπρα.
Re: ΚΟΥΛΗΣ Η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας αρκεί να τηρείται η συμφωνία των Πρεσπών»
Αντε παλι οι ιδιες παπαριες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: ΚΟΥΛΗΣ Η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας αρκεί να τηρείται η συμφωνία των Πρεσπών»
Παπαριές γιατι? Εδώ τι έλεγε ο Κούλης προεκλογικα: https://www.naftemporiki.gr/story/14379 ... on-prespon
Κατά τα άλλα ο Τσίπρας ήταν ο κωλοτούμπας με το μνημόνιο.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Και οι 2 ειναιArisvilla έγραψε: 31 Ιαν 2022, 19:53Παπαριές γιατι? Εδώ τι έλεγε ο Κούλης προεκλογικα: https://www.naftemporiki.gr/story/14379 ... on-prespon
Κατά τα άλλα ο Τσίπρας ήταν ο κωλοτούμπας με το μνημόνιο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Κάπως έτσι ισοφαριζεται η κωλοτουμπα του Τσίπρα για τα μνημόνια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παλι τα ιδια ρε ζαιοι? Μεχρι και ο Αδωνις ελεγε τοτε οτι ειναι εναντίον της συμφωνίας, αλλά σε περιπτωση που κυρωθει δεν αλλαζει.
Πατριώτη ο Κούλης σου άλλα έλεγε προεκλογικάpanos291 έγραψε: 31 Ιαν 2022, 20:09 Παλι τα ιδια ρε ζαιοι? Μεχρι και ο Αδωνις ελεγε τοτε οτι ειναι εναντίον της συμφωνίας, αλλά σε περιπτωση που κυρωθει δεν αλλαζει.
Όποιος διαφωνεί με μια πολιτική όταν έρχεται στην κυβέρνηση την αλλάζει.Υποτιθεται ότι γι'αυτό γίνονται οι εκλογες.Το να προσποιείται ότι την εφαρμόζει αναγκαστικά είναι υποκρισία.Μια κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους θα καταργούσε οποία συμφωνία είχε υπογραφεί από την προηγούμενη και δεν συμφωνούσε Αλλά εδώ είμαστε απλά μια μπανανία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η λέξη κλειδί είναι "αμβλύνω τις συνέπειες".
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Όταν ακούς τον Μητσοτάκη να αναφέρει κάτι ως "ευρωπαικό" να ξέρεις ότι κατά 90% πρόκειται για κομπίνα/βρωμοδουλειά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
Δημοκράτης
αν οι ζαίοι είχαν τσίπα δεν θα είχαμε ζήσει ότι ζήσαμε 5 χρόνια, επίσης δεν θα συνέχιζαν να λένε μπούρδες
- Eθνικοκοινωνιστης
έργο_μακέτο έγραψε: 31 Ιαν 2022, 20:31 Όταν ακούς τον Μητσοτάκη να αναφέρει κάτι ως "ευρωπαικό" να ξέρεις ότι κατά 90% πρόκειται για κομπίνα/βρωμοδουλειά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι ((τραβάτε με και ας κλαίω)) ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σπανια να διαβασει κανεις σαχλαμαρα τετοιου μεγέθους.zteo έγραψε: 31 Ιαν 2022, 20:18 Όποιος διαφωνεί με μια πολιτική όταν έρχεται στην κυβέρνηση την αλλάζει.Υποτιθεται ότι γι'αυτό γίνονται οι εκλογες.Το να προσποιείται ότι την εφαρμόζει αναγκαστικά είναι υποκρισία.Μια κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους θα καταργούσε οποία συμφωνία είχε υπογραφεί από την προηγούμενη και δεν συμφωνούσε Αλλά εδώ είμαστε απλά μια μπανανία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Αρα δικαιώνεις το ΚΚΕ που λέει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν την ίδια πολιτική γι'αυτό και δεν αλλάζει ο ένας τις συμφωνίες του άλλου.panos291 έγραψε: 31 Ιαν 2022, 20:55Σπανια να διαβασει κανεις σαχλαμαρα τετοιου μεγέθους.zteo έγραψε: 31 Ιαν 2022, 20:18 Όποιος διαφωνεί με μια πολιτική όταν έρχεται στην κυβέρνηση την αλλάζει.Υποτιθεται ότι γι'αυτό γίνονται οι εκλογες.Το να προσποιείται ότι την εφαρμόζει αναγκαστικά είναι υποκρισία.Μια κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους θα καταργούσε οποία συμφωνία είχε υπογραφεί από την προηγούμενη και δεν συμφωνούσε Αλλά εδώ είμαστε απλά μια μπανανία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-