!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
Re: Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
Για χατήρια στης Μιχαλούς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
Καραμελίτσα, μπισκοτάκι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Menios Fourthiotis
3 ώρ. ·
Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομα μου για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η συζηγος του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε !

3 ώρ. ·
Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομα μου για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η συζηγος του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε !

όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Εχει βγει κάτι ενοχοποιητικό για κάποιον απο αυτά τα μηνύματα, αν υποθέσουμε οτι υπάρχουν μηνύματα;
Ειλικρινά ρωτάω, δεν τα έχω δει.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καταρχας αν υπαρχουν μηνυματα ειναι απο μονο του ρεζιλικι γιατι ολοι οι κυβερνητικοι ηταν σε φαση "ποιος ειναι ο κυριος δεν τον ξερουμε" με πρωτο τον γεραπετριτη που το ειχε πει αυτο 2-3 φορες και χτες στην βουλη αρχισε να τα γυρναει σιγα σιγαgassim έγραψε: 31 Ιαν 2022, 12:24 Εχει βγει κάτι ενοχοποιητικό για κάποιον απο αυτά τα μηνύματα, αν υποθέσουμε οτι υπάρχουν μηνύματα;
υπαρχει βεβαια μια αμφιβολια κατα ποσο ειναι legit ολα αυτα αλλα χτες σε μια δημοσιευση του ο φουρθιωτης εχει ενα screenshot με αριθμο τραπεζικου λογαριασμου που ανηκει στον καραγκουνη - οποτε εγω νομιζω οτι μαλλον legit ειναι τα περισσοτερα
απο εκει και περα εγω νομιζω οτι η ολη φαση ειναι οτι ο φουρθιωτης κραταει καποιον παρα πολυ γερα και ολη η φαση μαλλον δειχνει οτι θελει κατι ο φουρθιωτης , δεν του το δινουν και βγαζει πραγματα για να του γινει το χατηρι - κατι που μεχρι προτινος γινοταν αν κρινω απο την αστυνομικη φυλαξη που ειχε, το οτι τον ειχαν στα ωπα ωπα στην φυλακη και διαφορα αλλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ολα δειχνουν, μαλλον , πιθανοτατα , εγω νομιζω ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εντάξει τώρα το παράκανε, μόνο Τραμπ, Μπαιντεν και Πουτιν ξέχασε να βάλει
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μα, και η Αυτοκράτειρα?vag_el έγραψε: 31 Ιαν 2022, 00:28 Menios Fourthiotis
3 ώρ. ·
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πω πω μλκ . Ο κάθε φουρθιωτης κρατάει απ τα @@ ολόκληρη ΝΔ.
Βούρλα.
Ρεζιλια.
Βούρλα.
Ρεζιλια.
Τον βλέπω να τρώει τίποτα κουμπουριές κι αυτός.taliban έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:02 Πω πω μλκ . Ο κάθε φουρθιωτης κρατάει απ τα @@ ολόκληρη ΝΔ.
Βούρλα.
Ρεζιλια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έλα ρε που έβαλε τη μάνα του πρωθυπουργός στις επαφές του κινητού για να βγάλει screenshot και τον πιστεύετε κιόλας. Να βγάλει μερικά από τα πρώτα νούμερα να δούμε αν λέει αλήθειαtaliban έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:02 Πω πω μλκ . Ο κάθε φουρθιωτης κρατάει απ τα @@ ολόκληρη ΝΔ.
Βούρλα.
Ρεζιλια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Mitharadir
Αν όντως έγινε κάτι παράνομο οφείλει άμεσα η δικαιοσύνη να κινηθεί εφόσον η κυβέρνηση υπερέβη τα νομικά εσκεμμένα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Awesomatic έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:15Έλα ρε που έβαλε τη μάνα του πρωθυπουργός στις επαφές του κινητού για να βγάλει screenshot και τον πιστεύετε κιόλας. Να βγάλει μερικά από τα πρώτα νούμερα να δούμε αν λέει αλήθειαtaliban έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:02 Πω πω μλκ . Ο κάθε φουρθιωτης κρατάει απ τα @@ ολόκληρη ΝΔ.
Βούρλα.
Ρεζιλια.![]()
εδω εβγαλε φατσα φορα λογαριασμο εθνικης του καραγκουνη της νδ

αν λεει μαλακιες ας κανει μια αγωγη ο καραγκουνης οτι ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου
ποιο δικαστηριο δεν θα του δωσει οσα ζητησει αν ο μενιος λεει μαλακιες?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 74 Απαντήσεις