Μην με ανακατεύεις εμένα με τους καμμενικούς.Δεν θέλω να έχω καμμία σχέση με οποιονδήποτε συνεργάσθηκε με τον σύριζα.Για μένα το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει πολύ πιο πριν, από τότε που οι Καραμανλής - Παυλόπουλος συνεργάσθηκαν με τους αλήτες και τους άφησαν να κάψουν την Αθήνα το 2008.aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2022, 06:46 Αυτό το αφήνω σαν ερώτημα για συνεπεις δεξιούς, όπως ο φαρμακοτριφτης, ο Πατ η ο Νοστρομος.
Και απ΄ότι έχω καταλάβει έχει κλείσει και για πολλούς άλλους και αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις του νεότερου Καραμανλή και άλλων που κινούνται σαν ζεματισμένοι.
Το σεβόμαστε και τιμούμε τους αλήτες έχει τελειώσει οριστικά.Στο τσακ ήμουν και να τα βάλω και με τον Μητσοτάκη εάν υποχωρούσε στα αιτήματα του Κουφοντίνα και να φύγω για Τζήμερο.
Μπορούν να μπουν και στον συριζα όπως η Κουντουρά και ο Τέρενς Κουίκ και να συνεχίσουν να μιλάνε για κάποια "παράταξη" δικής τους επινοήσεως που είναι οι συγγενείς και οι φίλοι τους.Εγώ δεν έχω παρόμοια ανάγκη και όλοι αυτοί είναι εκτός ενδιαφέροντός μου."Λαικοδεξιός" που συνεργάζεται με αριστερά κατά του "φιλελευθερισμού" δεν είναι στην ίδια πολυκατοικία με μένα.