Εκεί, φιλενάδα, δεν έχω λόγια.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:37Πολύ κρίμα. Ξέρω γυναίκα που της πέθανε το μωρό 3 μέρες πριν την ΠΗΤ.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:30Dude, έχω τετοιο περιστατικό στον κύκλο μου. Θρόμβωση πλακούντα στον 9ο μήνα και την έβαλαν να γεννήσει κανονικά, έζησε την όλη διαδικασία.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:28
Κατάλαβα.
Βέβαια χειρότερο απ' όλα είναι όταν η γυναίκα αναγκάζεται να γεννήσει το νεκρό μωρό της.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
Re: Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
Ordem e Progresso.
- taxalata xalasa
nostromos έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:37οι περισσότερες νομίζω είναι αυτές που το αφήνουνε για αργότερα ...για μην μπούνε νωρίς στη δίνη των ευθυνών ...βέβαια αργότερα κλαίνε για την δήθεν ανώριμη αλλά εντελώς ξεκάθαρα εγωιστική τους επιλογηEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:34Γιατί πολλοί έχουν δυσκολία να το αποδεχθούν. Να ξέρεις όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν παιδί. Η βιολογια που λέγαμε βλέπειςnostromos έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:18
γιατί κάνεις τέτοια ανάλυση αφού όλα έχουνε να κάνουνε με την θέληση η όχι της γυναίκας να κάνει η οχι παιδί ...?. Θα έλεγα ένα 85-90%, εύκολα. Οι υπόλοιπες ειναι ειδική κατηγορία. Για τις περισσότερες όμως δεν είναι ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί γενικά, είναι ότι χμμμ να το πω ευγενικά δε θέλουν μαζί σου (δε λέω εσένα προσωπικά, λέω για τον παρολίγον πατερα)
![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Cecily Anne
Μιλάμε για τρομερά μικρά προσοστά. Όσες ξέρω που μιλάνε για "ατύχημα" εννοούν "κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό και τέλειωσε μέσα". Το ατύχημα δηλαδή ήταν ότι δεν κρατήθηκε, το ότι δεν προφυλάσσονται περνάει στα μικρά γράμματα. Που και στην τελική παίζει και στους διάφορους κινδύνους που διατρέχεις, η κύηση να είναι το λιγότερο.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:41 Γίνονται και ατυχήματα πάντως άσχετα αν φυλάγονται τα ζευγάρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι ρε φίλε. Πήγε να τρελαθεί η έρμη.Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:41Εκεί, φιλενάδα, δεν έχω λόγια.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:37Πολύ κρίμα. Ξέρω γυναίκα που της πέθανε το μωρό 3 μέρες πριν την ΠΗΤ.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:30
Dude, έχω τετοιο περιστατικό στον κύκλο μου. Θρόμβωση πλακούντα στον 9ο μήνα και την έβαλαν να γεννήσει κανονικά, έζησε την όλη διαδικασία.![]()
Όταν δεν χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικό δεν μιλάμε για ατύχημα, αλλά για μλκια.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:43Μιλάμε για τρομερά μικρά προσοστά. Όσες ξέρω που μιλάνε για "ατύχημα" εννοούν "κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό και τέλειωσε μέσα". Το ατύχημα δηλαδή ήταν ότι δεν κρατήθηκε, το ότι δεν προφυλάσσονται περνάει στα μικρά γράμματα. Που και στην τελική παίζει και στους διάφορους κινδύνους που διατρέχεις, η κύηση να είναι το λιγότερο.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:41 Γίνονται και ατυχήματα πάντως άσχετα αν φυλάγονται τα ζευγάρια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- EKPLIKTIKOS
Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά υποθέτω για τους ίδιους λόγους που οι άνθρωποι κάνουμε διάφορες βλακειες και πληρώνουμε τις συνέπειες. Πχ σούζες χωρίς κράνος, μακροχρόνια χρήση μπαφων, ενεσεις ηρωινης στο μάτι, μαλλί τζιβα, κέτσαπ στα μακαρόνια, γενικά οι άνθρωποι δεν πάνε καλά
μονο που στην περιπτωση αποφυγης εγκυμοσυνης την προφυλαξη κ την ευθυνη πρεπει να την παιρνει μονο ο αντραςEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:47Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά υποθέτω για τους ίδιους λόγους που οι άνθρωποι κάνουμε διάφορες βλακειες και πληρώνουμε τις συνέπειες. Πχ σούζες χωρίς κράνος, μακροχρόνια χρήση μπαφων, ενεσεις ηρωινης στο μάτι, μαλλί τζιβα, κέτσαπ στα μακαρόνια, γενικά οι άνθρωποι δεν πάνε καλά
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Ε ναι ρε μλκ, άμα δε θες παιδί εσύ κοίτα να έχεις καλυμμένο τον κωλο σου κ ας κουρευεται η άλλη.Αγις έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:50μονο που στην περιπτωση αποφυγης εγκυμοσυνης την προφυλαξη κ την ευθυνη πρεπει να την παιρνει μονο ο αντραςEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:47Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά υποθέτω για τους ίδιους λόγους που οι άνθρωποι κάνουμε διάφορες βλακειες και πληρώνουμε τις συνέπειες. Πχ σούζες χωρίς κράνος, μακροχρόνια χρήση μπαφων, ενεσεις ηρωινης στο μάτι, μαλλί τζιβα, κέτσαπ στα μακαρόνια, γενικά οι άνθρωποι δεν πάνε καλά
Δε λέω εσένα, εσύ κάνε παιδι, και οι άλλοι δηλαδή, έχω κουραστεί με όλους τους manchildren που έχουν 30αρισει κ ακόμα ζουν σαν ημιπιτσιρικαδες. Λέω για τους πραγματικους πιτσιρικαδες
- nik_killthemall
Πολλοι εστιάσατε όπου να ναι, αλλά το ζουμί είναι αυτό !
Πότε ξεκινάει κάτι ζωντανό να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικα δικαιώματα.
Η πρωτη μορφη ζωης στη γη ηταν τα μικρόβια, ζωντανα κι αυτα και μεσα σε μερικα ψωροδις εδωσαν τον ανθρωπο, άρα τα μικροβια πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν προσωπο με ατομικα δικαιωματα και να μιλαμε για δολοφονιες μικροβιων ... ?
foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57
Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.
Η πρωτη μορφη ζωης στη γη ηταν τα μικρόβια, ζωντανα κι αυτα και μεσα σε μερικα ψωροδις εδωσαν τον ανθρωπο, άρα τα μικροβια πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν προσωπο με ατομικα δικαιωματα και να μιλαμε για δολοφονιες μικροβιων ... ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Cecily Anne
Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- taxalata xalasa
παραμυθιαζεσαι.Αγις έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:50μονο που στην περιπτωση αποφυγης εγκυμοσυνης την προφυλαξη κ την ευθυνη πρεπει να την παιρνει μονο ο αντραςEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:47Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά υποθέτω για τους ίδιους λόγους που οι άνθρωποι κάνουμε διάφορες βλακειες και πληρώνουμε τις συνέπειες. Πχ σούζες χωρίς κράνος, μακροχρόνια χρήση μπαφων, ενεσεις ηρωινης στο μάτι, μαλλί τζιβα, κέτσαπ στα μακαρόνια, γενικά οι άνθρωποι δεν πάνε καλά
αμα η αλλη παιρνει αντισυλληπτικα και εσυ δεν ξερεις τιποτα, νομιζεις ελεγχεις την εγκυμοσυνη με το αν θα ριξεις σπερμα στο ωαριο η οχι και προφυλαγεσαι υπευθυνα ;
Ποια ευθύνη λοιπον;
η ευθυνη σε συνθηκες ομοιας αποδοχης της ερωτικης πραξης απο τους συντελεστες του εργου ειναι 50%-50%... both guilty or innocent at equal grade.
αλλα αυτα τα λεμε ωριμοι πλεον.
ως ανωριμοι πραττουμε αλλα.
"στερνή μου γνώση, να σ'είχα πρώτα"
τι διδασκούμε οι στερνογνώσηδες στους ανώριμους;
να κάνουν τα ίδια λάθη για να είμαστε οι μόνοι μαλάκες της ιστορίας; misery loves company?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Οργισμένος
Ela kala σου την ειπα και γιαυτο σε πειραξε , διοτι ξερεις οτι εχω δικαιο, διοτι οπως και να το κανουμε εχεις ολιγη απο ξανθοπουλο σαυτο που ειπες περι 29 ετων με εγκυο γυναικα κλπ.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:09 όχι μαλάκες σε αυτό πρέπει να σταθώ λίγο γιατί πραγματικά ξεπερνά τα επίπεδα εγκεφαλικής νέκρας που είμαι διατεθειμένος να αναγνωρίσω ότι υπάρχουν ακόμα και μετά από 20 χρόνια φόρουμ.
Μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό που έγραψα. Μπορείς να διαφωνήσεις με το ύφος του. Μπορείς να πεις τι μαλακίες είναι όλες αυτές. Μπορείς να το θαυμάσεις. Ποια είναι ίσως η μοναδική αντίδραση που υποδηλώνει ότι έχει σοβαρό βραχυκύκλωμα στην καλωδίωσή σου; Προφανέστατα να πεις ότι θυμίζει ταινίες Ξανθόπουλου. Έτσι για να πει κάποιος που διαβάζει τη συζήτηση "άστο, δε γαμιέται, και άνθρωπος να είναι το έμβρυο πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να επιβιώσει". Και αυτή ακριβώς η αντίδραση υπήρξε πριν αλέκτωρ φωνήσαι.
Φορουμάρα.
Ηταν κεκαλυμενη κλαψα δλδ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Γιατι ; Μπορουν να προκαλεσουν προβλημα τα κομματια του προφυλακτικου;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
Μου εχει τυχει αυτο μερικες φορες αλλα υπηρχε το χαπι "της επομενης μερας".
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ακριβως. Και διαφορες μελετες και αρθρα στηριζουν επιστημονικα οτι μετα τον τριτο μηνα το εμβρυο εχει ολοκληρωμενο νευρικο συστημα κτλ και μπορει να θεωρηθει ως ζωντανος οργανισμος.nik_killthemall έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:57 Πολλοι εστιάσατε όπου να ναι, αλλά το ζουμί είναι αυτό !
foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57
Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.
Αλλιως ειπαμε, μαζικοι δολοφονοι ολοι οι αυνανιστες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Cecily Anne
Ναι, είναι ξένο σώμα και πηγή μικροβίων. Θα πρέπει να αφαιρούνται. Το χάπι της επόμενης μέρας είναι οριακά απαγορευτικό. Σου διαλύει τον κύκλο. Είναι υπερβολική ποσότητα αντισυλλυπτικών σε μία δόση (ή δύο αναλόγως). Γενικά ο γυναικολόγος θα σε βρίσει. Η δε μαξ χρήση του είναι 2 φορές στη ζωή στο σύνολο.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:08Γιατι ; Μπορουν να προκαλεσουν προβλημα τα κομματια του προφυλακτικου;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
- Οργισμένος
ΩωχCecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:11Ναι, είναι ξένο σώμα και πηγή μικροβίων. Θα πρέπει να αφαιρούνται. Το χάπι της επόμενης μέρας είναι οριακά απαγορευτικό. Σου διαλύει τον κύκλο. Είναι υπερβολική ποσότητα αντισυλλυπτικών σε μία δόση (ή δύο αναλόγως). Γενικά ο γυναικολόγος θα σε βρίσει. Η δε μαξ χρήση του είναι 2 φορές στη ζωή στο σύνολο.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:08Γιατι ; Μπορουν να προκαλεσουν προβλημα τα κομματια του προφυλακτικου;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 242 Απαντήσεις
- 5359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
-
- 7 Απαντήσεις