!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι στοιχηματικες της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν ακόμα τις προβλέψεις τους για τις επόμενες εκλογές;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Mitharadir

Γιατί οι στοιχηματικες της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν ακόμα τις προβλέψεις τους για τις επόμενες εκλογές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Βλέπω πως έχουν ανοίξει για τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024(!) και όχι για τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές (οι οποίες θα διεξαχθούν σίγουρα πριν τις Αμερικανικές του 2024).Όχι τίποτα άλλο για να έχουμε μια εικόνα στα σίγουρα προς τα που κινείται η κοινωνία όσον αφορά την πρόθεση ψήφουμ μιας και στις στοιχηματικες παίζονται λεφτά και πάντα πέφτουν μέσα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Γιατί οι στοιχηματικες της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν ακόμα τις προβλέψεις τους για τις επόμενες εκλογές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γιατί μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον σύριζα πρώτο με 20% διαφορά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Γιατί οι στοιχηματικες της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν ακόμα τις προβλέψεις τους για τις επόμενες εκλογές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Η ΝΔ που κινειται καπου στο 15%(και ειμαι και γενναιοδωρος) τους εχει βαλει φρενο εκβιαζοντας τους με τη φορολογια και τις αδειες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Γιατί είναι πολύ ρευστά όλα και δεν έχουν ιδέα με τι ποσοστά να παίξουν. Δε γίνεται να βάλουν μόνο νικητή και 2η θέση.
Οι δημοσκοπήσεις πριν 1 μήνα έδιναν ΝΔ πάνω και από τις εκλογές του 19. Αδιανόητα πράγματα.
Αν ανοίξουν πάντως θα παίξω ΝΔ < 32%
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 28 Ιαν 2022, 21:26 Η ΝΔ που κινειται καπου στο 15%(και ειμαι και γενναιοδωρος) τους εχει βαλει φρενο εκβιαζοντας τους με τη φορολογια και τις αδειες
Το κρατάμε

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στοιχήματα του 1.01 ποιός παίζει ;
Ένα λάθος μεταξύ -μερικών- παικτών του στοιχήματος είναι το εξής:
Λένε θέλω θα κερδίσω 1000 ευρώ.
Αλλά για να κερδίσουν τα 1000 ευρώ παίζουν 10000 ευρώ ! Just does n't make sense. Τα 1000 παίζοντας 300 ναι, όχι 10,000 !

Μου είχε τύχει αυτό μιά φορά στο Φάληρο.
Διαβάζοντας το περιοδικό είχα καταλήξει σε ένα δίδυμο που δεν άλλαζε. Το ένα άλογο ήταν υπερφαβορί, το άλλο όχι και τόσο - το έκρυβε το περιοδικό και έδινε άλλα.
Βλέπω λοιπόν στον πίνακα μία πιθανή απόδοση γύρω στα 9.00 νομίζω και πάω και το παίζω περιχαρής.
Σε λίγο έρχεται ένας κολλητός και μου λέει "ρε συ το δίδυμο σου το έκαναν με τα μανταλάκια, πάνε τα 9.00 - 2.50 θα πάρεις".
Πράγματι έτσι έγινε πήρα 2.50 απόδοση, εν πάσει περιπτώσει ήμουνα νικητής. Δεκαχίλιαρο έπαιξα, 15 καθαρά πήρα.
Αλλά το φορκάστ έγινε ανάποδα. Το "κρυμμένο" άλογο πρώτο, το υπερφαβορί δεύτερο.
Αδιάφορο στοιχείο για μένα αλλά εμφανίζεται και ένας άλλος φίλος εκείνη τη στιγμή κλαμμένος-δαρμένος. Τί έγινε ρε του λέμε, και η κουτσή Μαρία πήγε ταμείο. Εγώ έχασα μας απαντάει αυτός - έπαιξα 20,000 γκανιάν το υπερφαβορί για να κερδίσω στα σίγουρα 4,000 ! Χαζέψαμε αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τη βλακεία που έκανε και το ξανάκανε κι άλλες φορές.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”