Μπορώ από τώρα να προβλέψω το νήμα που θα άνοιγε ο παρών νηματοθέτης διότι δεν είναι πρόβλεψη.
Είναι αρχείο.
viewtopic.php?f=29&t=29018
Μπορώ από τώρα να προβλέψω το νήμα που θα άνοιγε ο παρών νηματοθέτης διότι δεν είναι πρόβλεψη.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει για περιοχή που έχει δύο μέρες τον χρόνο χιόνι.Χειμερινοί μήνες στην Αθήνα σημαίνει δύο μέρες χιόνι (και αν) και 118 μέρες δεν χρειάζονται αλυσίδες.Spiros252 έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:40 Θα έπρεπε να προβλέπεται πρόστιμο αν δεν έχεις μαζί σου αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους χειμερινούς μήνες. Τόσο δύσκολο είναι πια?
Εγώ έχω γράψει ότι έπρεπε να κηρυχθεί αργία για την Αττική Δευτέρα - Τρίτη και να μεταφερθεί το εργάσιμο το Σαββατοκύριακο.stavmanr έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:00 Πατ, το γεγονός ότι ακούγονται και λέγονται διάφορα δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει αποφάσεις.
(Και) αυτή τη φορά έπεσε τραγικά έξω, με αποτέλεσμα να έχουμε απίστευτα φαινόμενα ταλαιπωρίας, παγώματος, ως και κινδύνων απώλειας ανθρώπινων ζωών.
Εγώ έχω γράψει ότι έπρεπε να κηρυχθεί αργία για την Αττική Δευτέρα - Τρίτη και να μεταφερθεί το εργάσιμο το Σαββατοκύριακο.stavmanr έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:00 Πατ, το γεγονός ότι ακούγονται και λέγονται διάφορα δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει αποφάσεις.
(Και) αυτή τη φορά έπεσε τραγικά έξω, με αποτέλεσμα να έχουμε απίστευτα φαινόμενα ταλαιπωρίας, παγώματος, ως και κινδύνων απώλειας ανθρώπινων ζωών.
Echelon έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:03 Δηλαδή οι μόνες επιλογές που προσφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κλειστές οδούς ή ανοιχτές και μπάχαλό.
Αλυσίδες χιονιού νέου τύπου. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα μπαίνουν.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:01Αυτό δεν μπορεί να γίνει για περιοχή που έχει δύο μέρες τον χρόνο χιόνι.Χειμερινοί μήνες στην Αθήνα σημαίνει δύο μέρες χιόνι (και αν) και 118 μέρες δεν χρειάζονται αλυσίδες.Spiros252 έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:40 Θα έπρεπε να προβλέπεται πρόστιμο αν δεν έχεις μαζί σου αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους χειμερινούς μήνες. Τόσο δύσκολο είναι πια?

Όπως τις βλέπω, και 5 ευρώ να έκαναν, δεν θα τις έπαιρναGherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:09Αλυσίδες χιονιού νέου τύπου. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα μπαίνουν.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:01Αυτό δεν μπορεί να γίνει για περιοχή που έχει δύο μέρες τον χρόνο χιόνι.Χειμερινοί μήνες στην Αθήνα σημαίνει δύο μέρες χιόνι (και αν) και 118 μέρες δεν χρειάζονται αλυσίδες.Spiros252 έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:40 Θα έπρεπε να προβλέπεται πρόστιμο αν δεν έχεις μαζί σου αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους χειμερινούς μήνες. Τόσο δύσκολο είναι πια?
Ειλικρινά τώρα. Πόσο έχουν;
Πάρε τις παλιές, τις κλασικές με ένα 50αρι αν δεν σου κάνουν αυτές.Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:15Όπως τις βλέπω, και 5 ευρώ να έκαναν, δεν θα τις έπαιρναGherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:09Αλυσίδες χιονιού νέου τύπου. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα μπαίνουν.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:01
Αυτό δεν μπορεί να γίνει για περιοχή που έχει δύο μέρες τον χρόνο χιόνι.Χειμερινοί μήνες στην Αθήνα σημαίνει δύο μέρες χιόνι (και αν) και 118 μέρες δεν χρειάζονται αλυσίδες.
Μα έχω αλυσίδες.Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:17Πάρε τις παλιές, τις κλασικές με ένα 50αρι αν δεν σου κάνουν αυτές.Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:15Όπως τις βλέπω, και 5 ευρώ να έκαναν, δεν θα τις έπαιρναGherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:09
Αλυσίδες χιονιού νέου τύπου. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα μπαίνουν.
Κι ας μην τις χρησιμοποιήσεις ποτέ.
Τόσο κακό είναι;
Αν ισχύει, θα είναι κάποιοι που τους έπεισαν τσακαλακια δικηγόροι ότι θα πάρουν παραπάνω.Unique έγραψε: 26 Ιαν 2022, 08:43Φ+ΦΖενίθεδρος έγραψε: 26 Ιαν 2022, 08:39 ....
Δεν ξέρω αν φταίει και για αυτό, πάντως η πούτσα ζυγώνει στον κώλο της.
Ξεκίνησαν αγωγές.
Αρνητικοί να πάρουν τις 2.000 ευρώ αποζημίωση
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... apozimiosi
(Φόρα + Φασολάδα)
Χρόνια πριν, μετά το Επταχώρι και πριν τον Πεντάλοφο, στα απίστευτα στροφιλίκια. Το Scirocco με αλυσίδες και το XR μου στο τρέιλερ. Εκχιονιστικό;;; Τι είναι αυτό;stergiosbik έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:37Ε,γι αυτο εγραψα οτι εκει δεν πατας χειμωνα καιρο.taliban έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:34Τον έκανα τον δρόμο πριν λιγα χρόνια γιατι είχα μελισσια στο παλαιοκατουνο Άρτας για ρειικη κουμαρο.Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 09:22
Εγώ να κάνω αυτόν τον δρόμο;;;
Ποτέ των ποτών. Ούτε πριν τα τούνελ, ούτε μετά.
Τι εννοείς δλδ, από Πύλη και να φτάσω Άρτα;;;
Ουδέποτε.
Δεν έχω δει ποτέ την πλαγιά με τα εκκλησάκια.
Εννοείται ότι σε κάποια σημεία δεν το βλέπει ποτέ ήλιος τον δρόμο.
Ατελείωτες στροφές.
Μόλις περνάς την σηρραγα στα στουρναρεεικα οπου και είχε ήλιο πλακώνουν κάτι ανταρες στην άλλη εξοδο λες και τηλεμεταφερθηκες σε άλλο μέρος ξαφνικά.![]()
Παλιά πριν φτιάξουν την σηρραγα ο δρόμος πήγαινε μέσα απ τις γκροπες της παλαιοκαρυας .
Εκεί δούλεψε ο παππούς μου .
Το απόλυτο κωλομερος να οδηγήσεις.
Πέθανε κόσμος εκεί παλια με τα χιόνια.
Αν δεν γνωριζεις και πας,παιζει να σε βρουν το καλοκαιρι!![]()

H προταση της Παπακώστα ηταν η πιο λογική σε μια χώρα μανιακών. Κακα τα ψεματα ο Έλληνας θελει βουρδουλα για να νιωσει. Οπως και με το 100αρικο του εμβολιου, ετσι επρεπε και εχτες να κοψει κωλους στους αντικοινωνικούς που κυκλοφορούν χωρις αλυσιδες. Όχι να τους πληρώσει και απο πάνω. Στην επομενη χιονοθύελλα, θα μαζευτουν ακομα περισσότεροι με σαντουιτσακια/νετφλιξ και πίτσες και θα περιμένουν να αποκλειστούν.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:05Εγώ έχω γράψει ότι έπρεπε να κηρυχθεί αργία για την Αττική Δευτέρα - Τρίτη και να μεταφερθεί το εργάσιμο το Σαββατοκύριακο.stavmanr έγραψε: 26 Ιαν 2022, 10:00 Πατ, το γεγονός ότι ακούγονται και λέγονται διάφορα δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει αποφάσεις.
Φυσικά δεν θα μεταφερθεί ούτε κανένα "φιλολαικό" κόμμα θα το προτείνει.Ο κύριος λόγος της "αντιδεξιάς" στάσης των περισσότερων όμως είναι ότι μέσα στη ΝΔ υπάρχουν ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ φωνές που θα μπορούσαν να το πουν σαν αυτή της Παπακώστα που είπε για το πρόστιμο.Σε όλους τους άλλους δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο,είναι όλα τα κιλά όλα τα λεφτά all the way.